Nejspolehlivější antikoncepce?

Anonymní
14.7.20 09:37

Nejspolehlivější antikoncepce?

Nevíte jaká je nejspolehlivější antikoncepce? Kondomy nám s přítelem už několikrát selhaly, nevěřím jim. Brala jsem rok HA ale dělalo mi to deprese a hormony jsem měla špatné (návaly horka atd) a jak sem HA vysadila je to lepší. Četla jsem že nehormonální tělíska jsou nespolehliva, tak nevím co brat. Vím že nehormonální metody nejsou spolehlive. Tak nevím co delat. Jestli s hrůzou používat kondomy nebo brát HA a trpět jinak. Poraďte. Navíc Kouřim 2 cigarety denne…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4380
14.7.20 09:39

Ja bych volila telisko plus kondomy nebo pharmatex a hlidani plodnych dnu… pokud nechces byt nez sexu nebojit na sterilizaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
14.7.20 09:40

Dej si tělísko a jeste si to pojistete kondomem. Zadna antikoncepce neni 100%, leda nesexovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.20 09:45

@Kriss Tina to by se sakra prodrazilo

• Citovat
  • Upravit
37131
14.7.20 09:47
@Anonymní píše:
@Kriss Tina to by se sakra prodrazilo

No tak bud ti jde o prachy nebo o spolehlivou ochranu. Když chceš škudlit, tak holt musíš počítat s nějakým procentem možnosti, že otehotnis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8858
14.7.20 10:37

Tělísko a přerušovaná soulož. To máš levnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
14.7.20 10:38

Nesouložit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5122
14.7.20 10:39

Kdyz vam kondomy ‘nekolikrat selhaly’ tak je asi spatne pouzivate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.20 10:50

Nejspolehlivější je nesouložit :lol:. Jinak mně se osvědčila přerušovaná soulož a metoda neplodných dnů, fungovalo nám na 100%. A krásně zafungovalo i v opačném pojetí, metoda plodných dnů nám dala mimino na první dobrou. :palec: Kondomy jinak nejčastěji selhávají kvůli nedostatečné lubrikaci.

• Citovat
  • Upravit
Billi
14.7.20 10:57

Můj táta vždycky říkal, že nejspolehlivější antikoncepce jsou 2: Aspirin pro ni (mezi kolena) a jablko pro něj… (To čekal na otázku, jestli předtím nebo potom a odpověď byla místo toho).
My používáme kondomy a nikdy nebyl problém. Pokud selhávají, zamýšlela bych se nad důvodem (špatná manipulace, skladování, značka, lubrikace…)
Jinak tedy asi tělísko.

• Citovat
  • Upravit
5236
14.7.20 13:39

Hlasim taky zcela jiste jiz pres tisicovku pouzitych kondomu a zadny neselhal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
14.7.20 15:14

Jediná 100% ochrana je celibát :nevim: Třebas tělísko má uvedený dost vysoký stupeň ochrany a teď mi tu spí v postýlce 3 týdenní štěstí :lol:

• Citovat
  • Upravit
209
15.7.20 00:55
@Anonymní píše:
Nevíte jaká je nejspolehlivější antikoncepce? Kondomy nám s přítelem už několikrát selhaly, nevěřím jim. Brala jsem rok HA ale dělalo mi to deprese a hormony jsem měla špatné (návaly horka atd) a jak sem HA vysadila je to lepší. Četla jsem že nehormonální tělíska jsou nespolehliva, tak nevím co brat. Vím že nehormonální metody nejsou spolehlive. Tak nevím co delat. Jestli s hrůzou používat kondomy nebo brát HA a trpět jinak. Poraďte. Navíc Kouřim 2 cigarety denne…

Tak určitě nejspolehlivější jsou takové ty antikoncepční metody, kdy nemusíš něco brát každý den, z důvodu aby jsi na to třeba nezapomínala, já ale např. zvolila antikoncepční náplastě a jsem s tím spokojená, je to velmi spolehlivé. Prášky nesnesu, mám z toho záněty močového měchýře, bolesti hlavy, nepravidelnou mens. a td… Tělísko bych moc nevolila.. Možná bych ještě pouvažovala nad vaginálním kroužkem, je to velice všetrné. Anebo pokud tě nějak neobtěžujují injekce, tak bych možná zvolila to, že bysl jednou do 3 měsíců docházela na injekci, popřípadě kombinovat s kondome :nevim: m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
15.7.20 08:08

@nickanonym

Krouzek nedoporucuju ani nahodou :zed: neustale motani hlavy, deprese, zavodneni… kazdy to ma jinak, ale za me rozhodne ne… a z am i dalsi, kterym nevyhovoval…prijde mi dobra kombinace kondom a pharmatex..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí