Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ja bych volila telisko plus kondomy nebo pharmatex a hlidani plodnych dnu… pokud nechces byt nez sexu nebojit na sterilizaci
Dej si tělísko a jeste si to pojistete kondomem. Zadna antikoncepce neni 100%, leda nesexovat.
@Anonymní píše:
@Kriss Tina to by se sakra prodrazilo
No tak bud ti jde o prachy nebo o spolehlivou ochranu. Když chceš škudlit, tak holt musíš počítat s nějakým procentem možnosti, že otehotnis.
Kdyz vam kondomy ‘nekolikrat selhaly’ tak je asi spatne pouzivate.
Nejspolehlivější je nesouložit
. Jinak mně se osvědčila přerušovaná soulož a metoda neplodných dnů, fungovalo nám na 100%. A krásně zafungovalo i v opačném pojetí, metoda plodných dnů nám dala mimino na první dobrou.
Kondomy jinak nejčastěji selhávají kvůli nedostatečné lubrikaci.
Můj táta vždycky říkal, že nejspolehlivější antikoncepce jsou 2: Aspirin pro ni (mezi kolena) a jablko pro něj… (To čekal na otázku, jestli předtím nebo potom a odpověď byla místo toho).
My používáme kondomy a nikdy nebyl problém. Pokud selhávají, zamýšlela bych se nad důvodem (špatná manipulace, skladování, značka, lubrikace…)
Jinak tedy asi tělísko.
Hlasim taky zcela jiste jiz pres tisicovku pouzitych kondomu a zadny neselhal ![]()
Jediná 100% ochrana je celibát
Třebas tělísko má uvedený dost vysoký stupeň ochrany a teď mi tu spí v postýlce 3 týdenní štěstí ![]()
@Anonymní píše:
Nevíte jaká je nejspolehlivější antikoncepce? Kondomy nám s přítelem už několikrát selhaly, nevěřím jim. Brala jsem rok HA ale dělalo mi to deprese a hormony jsem měla špatné (návaly horka atd) a jak sem HA vysadila je to lepší. Četla jsem že nehormonální tělíska jsou nespolehliva, tak nevím co brat. Vím že nehormonální metody nejsou spolehlive. Tak nevím co delat. Jestli s hrůzou používat kondomy nebo brát HA a trpět jinak. Poraďte. Navíc Kouřim 2 cigarety denne…
Tak určitě nejspolehlivější jsou takové ty antikoncepční metody, kdy nemusíš něco brát každý den, z důvodu aby jsi na to třeba nezapomínala, já ale např. zvolila antikoncepční náplastě a jsem s tím spokojená, je to velmi spolehlivé. Prášky nesnesu, mám z toho záněty močového měchýře, bolesti hlavy, nepravidelnou mens. a td… Tělísko bych moc nevolila.. Možná bych ještě pouvažovala nad vaginálním kroužkem, je to velice všetrné. Anebo pokud tě nějak neobtěžujují injekce, tak bych možná zvolila to, že bysl jednou do 3 měsíců docházela na injekci, popřípadě kombinovat s kondome
m
Krouzek nedoporucuju ani nahodou
neustale motani hlavy, deprese, zavodneni… kazdy to ma jinak, ale za me rozhodne ne… a z am i dalsi, kterym nevyhovoval…prijde mi dobra kombinace kondom a pharmatex..
Nevíte jaká je nejspolehlivější antikoncepce? Kondomy nám s přítelem už několikrát selhaly, nevěřím jim. Brala jsem rok HA ale dělalo mi to deprese a hormony jsem měla špatné (návaly horka atd) a jak sem HA vysadila je to lepší. Četla jsem že nehormonální tělíska jsou nespolehliva, tak nevím co brat. Vím že nehormonální metody nejsou spolehlive. Tak nevím co delat. Jestli s hrůzou používat kondomy nebo brát HA a trpět jinak. Poraďte. Navíc Kouřim 2 cigarety denne…