Největší podraz, který jste zažili

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1170
30.11.23 17:12

Někdo tady psal o lyžáku a že jí kamarádka řekla, co si o ni myslí. Mně se to stalo taky, ve škole a jsem vděčná, že mi to ta kamarádka řekla. Šla jsem pak dost do sebe a posunulo mě to ;). Jinak jsou to malichernosti, jako že kolegyně zjistila, že jiná hraje občas automaty a protože nechtěla, kdyby se z pokladny ztratily peníze, aby to bylo na ni, tak to řekla vedoucí. A té holce řekla, že jsem to řekla já. A ještě mi řekla " Ale nikomu to neříkej." Když jsem se divila, že je ta holka s automaty ke mně odměřená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SracChcePomoci
30.11.23 17:17
@prestarlamanicka píše:
Jak ji znám, tak je jistě online. Vyreste si to mezi sebou sami, prosím. My spolu právě teď nemluvíme a nemám zdání, jak dlouho se to potáhne. U ní člověk nemá nikdy žádnou jistotu. Ale to jste nejspíš taky už sám zjistil.

Tak já se cpal někam dost dlouho a bez úspěchu tak už to znovu dělat nebudu…navíc může být online ale to neznamená že offline je někde kdo ví s kým a já tomu asistovat nemusím…míček je na její straně hřiště a možná už je dávno ztracenej…ten míček. jsem taky jenom člověk i když s troškou božské příměsi tak pořád jenom člověk.

• Citovat
  • Upravit
prestarlamanicka
30.11.23 17:23
@SracChcePomoci píše:
Tak já se cpal někam dost dlouho a bez úspěchu tak už to znovu dělat nebudu…navíc může být online ale to neznamená že offline je někde kdo ví s kým a já tomu asistovat nemusím…míček je na její straně hřiště a možná už je dávno ztracenej…ten míček. jsem taky jenom člověk i když s troškou božské příměsi tak pořád jenom člověk.

Vidíte a proto já už se do toho nechci plést. Už jste kolikátý v řadě. Ona si to prostě neuvědomuje a má ty chlapy na háku. Kupte si míček nový a začněte házet raději jiným směrem. Nebo jste snad otcem jejího dítěte?

• Citovat
  • Upravit
SracChcePomoci
30.11.23 17:36
@prestarlamanicka píše:
Vidíte a proto já už se do toho nechci plést. Už jste kolikátý v řadě. Ona si to prostě neuvědomuje a má ty chlapy na háku. Kupte si míček nový a začněte házet raději jiným směrem. Nebo jste snad otcem jejího dítěte?

No vidíte a už je to tu zas! :cert: Pořád dokola tohleto. S míčky jsem opatrný abych někomu nevyflákal okno tak si ho většinou žmoulám v ruce (ten míček) a hážu výjimečně. Občas mi ho někdo hodí zpátky a já dostanu přímo do ksiftu.

• Citovat
  • Upravit
prestarlamanicka
30.11.23 17:38
@SracChcePomoci píše:
No vidíte a už je to tu zas! :cert: Pořád dokola tohleto. S míčky jsem opatrný abych někomu nevyflákal okno tak si ho většinou žmoulám v ruce (ten míček) a hážu výjimečně. Občas mi ho někdo hodí zpátky a já dostanu přímo do ksiftu.
Časem se to otočí, nebojte :lol:
  • Citovat
  • Upravit
SracChcePomoci
30.11.23 17:39
@prestarlamanicka píše:
Vidíte a proto já už se do toho nechci plést. Už jste kolikátý v řadě. Ona si to prostě neuvědomuje a má ty chlapy na háku.Kupte si míček nový a začněte házet raději jiným směrem. Nebo jste snad otcem jejího dítěte?

Já to pochopil už před pár týdny že mám házet jiným směrem. V sobotu mi to došlo definitivně. Ale díky za připomenutí a ujištění.

• Citovat
  • Upravit
SracChcePomoci
30.11.23 17:42
@prestarlamanicka píše: Časem se to otočí, nebojte :lol:

Tak já o to až tak nestojím…stál jsem teď. A to se taky může změnit. Od neděle mi neukápla ani jedna slza. 8)

• Citovat
  • Upravit
prestarlamanicka
30.11.23 17:43
@SracChcePomoci píše:
Já to pochopil už před pár týdny že mám házet jiným směrem. V sobotu mi to došlo definitivně. Ale díky za připomenutí a ujištění.

Jejda a že právě minulou sobotu? Divím se, protože to byla na návštěvě u své tety(mojí matky) a prý vypadala, že je relativně v cajku. No pravda je, že nevíme, co se dělo potom 8o

• Citovat
  • Upravit
SracChcePomoci
30.11.23 17:47
@prestarlamanicka píše:
Jejda a že právě minulou sobotu? Divím se, protože to byla na návštěvě u své tety(mojí matky) a prý vypadala, že je relativně v cajku. No pravda je, že nevíme, co se dělo potom 8o

Já nevím co se dělo ani ty 4 měsíce předtím a to jsem měl za to že to více méně vím…Proto taky píšu do týhle diskuze že jo…nevím jak to maj jiný lidi ale mě nedělá dobře se trápit…v jeím případě nadvakrát protože některý lidi jsou až neuvěřitelný a někdo to bohužel nevidí. Jdu ukládat na disk na uložtu než to zakážou. Pozdravujte sestřenici a vzkažte jí že se zlobím :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.12.23 12:42

Když jsem babičce, která nás vychovávala, udělala úvěr a dala jí ho. s tím, že ona to bude platit. Místo toho si za mými zády udělala na mé jméno další úvěry a nic neplatila. Já si pak zaplatila několik stovek tisíc na exekucích. A ona za to přece nemůže, protože na to neměla chudák a kecy v kleci.

• Citovat
  • Upravit
21421
14.12.23 13:59
@Anonymní píše:
Když jsem babičce, která nás vychovávala, udělala úvěr a dala jí ho. s tím, že ona to bude platit. Místo toho si za mými zády udělala na mé jméno další úvěry a nic neplatila. Já si pak zaplatila několik stovek tisíc na exekucích. A ona za to přece nemůže, protože na to neměla chudák a kecy v kleci.

Za tvymi zady na tve jmeno? Jak se to da udelat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.23 15:35

@PaníBovaryová
Nějak to zvládala po telefonu a pak falšovala podpis. Různé ty nebankovní instituce.
A měla přístup k mému PC, mobilu a poště. Bydlela jsem ještě s ní. Bylo mi 19. (Falšovala tam i potvrzení od zaměstnavatele na firmu jejího známého, kterému dělala daně.)

• Citovat
  • Upravit
21421
14.12.23 16:33
@Anonymní píše:
@PaníBovaryová
Nějak to zvládala po telefonu a pak falšovala podpis. Různé ty nebankovní instituce.
A měla přístup k mému PC, mobilu a poště. Bydlela jsem ještě s ní. Bylo mi 19. (Falšovala tam i potvrzení od zaměstnavatele na firmu jejího známého, kterému dělala daně.)

Doufam, ze se s touto patologickou osobou uz nestykas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.1.24 11:14

Když mi bylo 20 nevědomky jsem matce udělila plnou moc, po 5 letech jsem zjistila že mě i mojí mladší sestru zadlužila. Mě na 5 mega sestru na další 2 mega. Bohužel jen střípek podrazů ze strany matky… samozřejmě se sní nebavím a řeší se soudní cesta, ale od vlastní matky bych opravdu toto nečekala. Dalo mi to do života hodně uvědomění a osamostatnění, když pominu nepříjemné následky jako řešení exekuce a tahanice po soudech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.24 19:46

Trochu to odlehcim, i když podrazu od vlastní rodiny mám dost.
Teď ale naposledy jsem se dozvěděla, že dva mi kolegové, ke kterým jsem před pár lety nastoupila jako rovnocenná síla, mě jen využívaji. Berou například dvojnásobek peněz. Pochopila jsem, proč mě nikdy nechtěli do party. Už se to řeší.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová