Největší podraz, který jste zažili

prestarlamanicka
29.11.23 23:08

Největší podraz

Zdravím všechny. Zajímá mě, jakého největšího podrazu či intrik jste se v životě dočkali? Kdo byl iniciátorem a proč? Co vám tato nepříjemnost vzala nebo naopak dala, případně, jak vás ovlivnila? :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
29.11.23 23:37

Ja neviem ci podraz, ale priatelka (dlhorocny vztah) odisla na erazmus a tam si niekoho nasla.

preslo 7 rokou a nespametal som sa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16078
29.11.23 23:41

To máš těžký.
Vždycky se nějaký ten podrazák najde a hlavně, když to vůbec nečekáš. :think:
A o to, je pak mnohem těžší, se s tím vyrovnat. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.23 07:20

Když jsem zjistila v hluboké dospělosti, že mne matka ve skutečnosti výrazně týrala a vydávala to za trestání nezvladatelného hajzla, se kterým to jinak nešlo. A se mnou se ten pocit nedostatečného člověka táhl dlouhá desetiletí.
A když jsem zjistila, že si to ta matka myslí o mne i ve svém stáří.
A když jsem zjistila, že existují i milující a podporující rodiče a rodiny bez intrikování.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.23 08:10

Kdyz si moje nejlepsi kamaradka za mymi zady domluvila s majitelem odkup bytu, kde jsme bydlely, a jeste se tvarila, ze jsme na tom byly prece domluvene, ze se odstehuju a ja narychlo shanela nove bydleni. Udelala to kvuli chlapovi a kdyz jsem pak v okoli videla, jak zenske obecne dokazou lhat, delat podrazy nebo se na kamaradku vykaslat jenom kvuli chlapovi, a tak jsem zenskym obecne prestala verit a mam jenom klucici kamarady. Na ty je vetsi spolehnuti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.23 09:08

Moje sestra si udělala děcko s mým ex.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.23 10:35

S „kamarády“ jsme se domluvili, že my jim uděláme v baráčku elektřinu a oni zase nám vyrovnají stěny v koupelně před obkládáním. Manžel elektřinu udělal, já zajišťovala pro všechny jídlo a pití. Když bylo u nich hotovo, tak jsme chtěli, aby nám natáhli koupelnu, ale neměli čas, tak jsme chtěli vrátit alespoň cenu materiálu (kabelů, zásuvek atd), dali nás do blokace. Vzali jsme si dělníky a za týden bylo u nás hotovo. Po roce se ozvali, že zase něco potřebují, no, nemáme čas. Naučila jsem se, že „nemám čas“ je fráze, jak někoho slušně poslat do háje.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.23 10:38

Můj bývalý nadělal dluhy, vyšlo to najevo až dlouho po rozchodu, ale stejně jsem byla v šoku, slušný chlap s normální rodiny. Doteď to nechápu, ale byli jsme spolu dlouho a nic jsem nepoznala. Mám po tom dost vážné problémy s důvěrou, protože když mohl on podvádět mně za zády, tak už každý. Nedalo mi to absolutně nic.

• Citovat
  • Upravit
53190
30.11.23 10:40
@Anonymní píše:
S „kamarády“ jsme se domluvili, že my jim uděláme v baráčku elektřinu a oni zase nám vyrovnají stěny v koupelně před obkládáním. Manžel elektřinu udělal, já zajišťovala pro všechny jídlo a pití. Když bylo u nich hotovo, tak jsme chtěli, aby nám natáhli koupelnu, ale neměli čas, tak jsme chtěli vrátit alespoň cenu materiálu (kabelů, zásuvek atd), dali nás do blokace. Vzali jsme si dělníky a za týden bylo u nás hotovo. Po roce se ozvali, že zase něco potřebují, no, nemáme čas. Naučila jsem se, že „nemám čas“ je fráze, jak někoho slušně poslat do háje.

V tomto případě bych nějaké „nemáme čas“ absolutně nevytahovala a na férovku jim poslala fakturu k proplacení toho, co měli zatáhnout oni s tím, že až srovnají dluh, můžeme se bavit o další pomoci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SracChcePomoci
30.11.23 14:21

Je rozdíl mezi největším podrazem a co nejvíc ubkížilo…moc podrazů asi nebylo já si ty typické lidské podpásovky neberu a často jsem jim šl u lidí co jsem už v životě ani nechtěl schválně naproti abych mohl s takovými ukončit kontakt :mrgreen: Jeden se asi za rok vrátil pod záminkou „jednoho“ aby z něj před placením vypadlo že by zase (protože už jsem jednou pomáhal) potřeboval pomoct se stěhováním… :mrgreen: Slušně jsem odmítl ale dneska bych se mu vysmál do xichtu. Mi některý lidi přijdou jak z jinýho světa. :roll:žádný vyloženě velký podraz jsem nezažil díky bohu.

Nejvíc mě zklamala neupřímnost jedné osoby v něčem a nechala mě si myslet něco a zjištění že je to jinak mi teda ublížilo ale jako hodně. A to nejsem zas takovej cíťa jak by se mohlo někomu zdát…už teď je jasný že za to skončí v pekle a já jí budu pouštět za trest furt dokola písničky Beatles a rap a s mírou vysoké precize odhalovat její profily a diskuze na internetu :cert:

• Citovat
  • Upravit
prestarlamanicka
30.11.23 14:30
@SracChcePomoci píše:
Je rozdíl mezi největším podrazem a co nejvíc ubkížilo…moc podrazů asi nebylo já si ty typické lidské podpásovky neberu a často jsem jim šl u lidí co jsem už v životě ani nechtěl schválně naproti abych mohl s takovými ukončit kontakt :mrgreen: Jeden se asi za rok vrátil pod záminkou „jednoho“ aby z něj před placením vypadlo že by zase (protože už jsem jednou pomáhal) potřeboval pomoct se stěhováním… :mrgreen: Slušně jsem odmítl ale dneska bych se mu vysmál do xichtu. Mi některý lidi přijdou jak z jinýho světa. :roll:žádný vyloženě velký podraz jsem nezažil díky bohu.Nejvíc mě zklamala neupřímnost jedné osoby v něčem a nechala mě si myslet něco a zjištění že je to jinak mi teda ublížilo ale jako hodně. A to nejsem zas takovej cíťa jak by se mohlo někomu zdát…už teď je jasný že za to skončí v pekle a já jí budu pouštět za trest furt dokola písničky Beatles a rap a s mírou vysoké precize odhalovat její profily a diskuze na internetu :cert:

Beatles jsou vcelku dobrý trest :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.23 14:36

@unuděná Má první reakce byla, zda teda již hodlají zaplatit dluh za materiál, ale dotyčná měla takovou drzost, že řekla, že to je jen mezi manželi a přeci nám to neohrozí dlouholeté přátelství. Tak jsem to ukončila s tím, že bohužel nemám čas. Tihle lidé mají kachní žaludky, jinak si to nedokážu vysvětlit.

• Citovat
  • Upravit
Rebelja Rebelkovatá
30.11.23 14:41
@Anonymní píše:
Moje sestra si udělala děcko s mým ex.

A to jste byli s tím ex ještě spolu, když si s ním zacla?

• Citovat
  • Upravit
2009
30.11.23 14:42

Švagr nás již dvakrát obral o 200 000. A manžel s tím nic nedělá. To mě štve asi nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
prestarlamanicka
30.11.23 14:46
@Micilin píše: Švagr nás již dvakrát obral o 200 000. A manžel s tím nic nedělá. To mě štve asi nejvíc.

Rodina bývá často největší humus.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová