Největší sporťák?

358
5.8.16 11:35

Největší sporťák?

Poraďte mi, prosím, který sporťák je momentálně na trhu nejprostornější, pro vysoké a těžké dítě? Mám informaci, že Britax má pro 2016 novinku - B motion plus, s prodlouženými zády, ale tam se mi moc nepozdávají ta vachrlatá malá kolečka… Máte někdo tip i na jiný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10244
5.8.16 11:37

OT: Už mám dnes dost… Čtu téma vlákna:,,Největší sprosťák"…
Nejvyšší čas na víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
5.8.16 11:40

@Premek_Orac ;) To by možná taky bylo zajímavé téma, ale myslím, že by se na předních místech umisťovala štěpánka (dle jejich diskuzí) :P, já bych jenom potřebovala poradit s kočárkem. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
5.8.16 11:49

My máme X-lander XA a moje normálně velká dcera je v něm jako kmínek. Ale není moc skladný. Je to obr. Jinak jsem s ním spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
5.8.16 12:03
@Premek_Orac píše:
Nejvyšší čas na víkend.

Já zas sporák a nešlo mi do hlavy, nač to někdo potřebuje :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
5.8.16 12:06

Za mě britax co se rozlohy týká patří mezi největší kočárky, jako x lander XA je oproti němu mrňavej. ještě je velký concord fusion :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
5.8.16 12:07

@orchidea2016 hodně prostorný kočárek je buggster, náš syn v něm doslova plaval, má slušnou nosnost a pevnou konstrukci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
5.8.16 12:16

Taky jsme pro hodne velke dvoulete dite meli TFK Buggster, dite mensi nez cca 85cm je v nem celkem ztracene ;) Triletacka (103cm) na dovolenou naprosto v pohode ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
5.8.16 12:25

První kočár jsme měli Cam Dinamico právě kvůli prostorné korbě a i sporťák patří k jedněm z největších ale samozřejmě je pak i hůř skladný, tak jsme pořídili zmiňovaný Britax a ač dle rozměrů je jen o pár cm menší tak je to docela znát a hlavně teď když uz je syn starší :-/ sice mu budou 3 roky ale na dlouhém výletě občas spí v kočárku… Trochu jsem litovala že jsem původní prodala ač jsem spokojená s Britaxem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.8.16 12:46
@Premek_Orac píše:
Nejvyšší čas na víkend.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.8.16 12:47

@orchidea2016 hodně prostorný je Bob, zkoušeli jsme a fakt super, ale má zase jiné mouchy, no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
571
5.8.16 13:31

Kamarádka má Peg Perego GT3 a vzhledem k tomu, že v něm včera seděly naše holky (obě rok a půl) společně a v pohodě se vešly, tak bych řekla, že bude dost velkej :lol:
Edit: měla jsem dřív Concord Fusion a přišel mi takovej normální, ne nějak extra velikej. Má dlouhou zadovou opěrku a je celkem širokej, ale řekla bych, že nepatří k největším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
5.8.16 13:45

Tak jsem poctivě koukla na všechny, ale buď je to trojkolka, nebo má golfková madla a jediný, co se mi líbil, není zase vůbec odpružený. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.8.16 14:40

@orchidea2016 ty trojkolky jsou fajn.. sami máme a např do terénu super :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
5.8.16 16:20

Jsem zastancem velkych kocarku, kde se diteti dobre vali a roztahuje, po emmaljunze jsme koupili Britax B-motion + hlavnd kvuli jeho velikosti a skladnosti v aute - na to je emmaljunga blba

Kolecka vachrlata nema jezdime terenem polem lesem a za me super - pomer cena vykon - dost me prekvapil :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí