Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Co přináší vašemu telu největší fyzickou rozkoš? Je to sport, spánek, sex (orgaznus), jidlo nebo snad ještě neco jiného? Otazka je položena s cilem zjistit co nejlepšího se dá z vaší strany prožít.
jasně, že sex, když není možnost, tak dobré jídlo, fajn turistický, cestovatelský zážitek..
Tak když napíšeš „fyzickou rozkoš“, tak jasně že sex
Jinak mě ale dokáže velmi uspokojit i náročný sport a po něm sprcha a měkká postel
A kvalitní masáž zad ![]()
@unuděná píše:
Tak když napíšeš „fyzickou rozkoš“, tak jasně že sexJinak mě ale dokáže velmi uspokojit i náročný sport a po něm sprcha a měkká postel
A kvalitní masáž zad
Takže zkráceně sex ![]()
Sex, hodně horká vana, venkovní sauna (když se člověk vyválí ve sněhu a pak přijde do sauny a bodají ty jehličky po celém těle)… Ale někdy cítím tělesné uspokojení i když přijdu z ORL po výplachu uší, od dentální hygienistky mám neskutečně hladké a čisté zuby, nebo si propláchnu v létě nos nosní konvičkou a na chvilku se zbavím alergenů a můžu se nadechnout.
@Kutil Tom píše:
Dobře se vys.at![]()
![]()
Ježiš mluvíš mi z duše, na to jsem dočista zapomněla!
A jestli to je honimíří diskuze, tak ještě přidám, že co mi totálně zničí den je, když to musím uštípnout předčasně
![]()
Mela jsem po porodu ooobr prasklinu na konecniku. Ctyri mesice silene lecby, bolest, ze bych radej znovu rodila. Silene. Kdyz jdu na zachod a nemusim hned po te lezt do studene sprchy, je to nejkrasnejsi den ![]()
@Melodie91 píše:
Kdyz jdes curat potom, co se ti faaakt hrozne chtelo
Jo, v německém Legolandu mají vtipné cedulky na WC ![]()
Co přináší vašemu telu největší fyzickou rozkoš? Je to sport, spánek, sex (orgaznus), jidlo nebo snad ještě neco jiného? Otazka je položena s cilem zjistit co nejlepšího se dá z vaší strany prožít.