Největší velikost plenek?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Rose-k
13.6.10 14:07

Největší velikost??

Ahojky,
potřebovala bych poradit s velikostí plen..
Malá má teď Huggies Premium a jsme naprosto spokojený,jenže máme vel.5 do 22kg,a poslední dobou je pořád pročůraná nebo prokaděná,hlavně v noci a to ještě po půlnoci přebaluju ještě jednou jinak by to asi dopadlo :roll: Malá je hubeńour,ale prdýlku a stehýnka má holt větší,tak jsem chtěla zeptat,který plenky maj větší velikost,u Huggiesek je tohle asi konečná,chtěla jsem zkusit i Tesco,ale největší maj taky jen do 23kg,to mi je taky kničemu :think:
Tak jestli některá víte ještě o větších,budu ráda za každý tip :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Romulda
13.6.10 14:15

Ahoj,mne prijdou docela velky Bella Happy 5,byla jsem s nima moc spokojena !

• Citovat
  • Upravit
20518
13.6.10 14:23

Ahoj, kupujeme Baby love z DM a jsem s nima teda 100% spokojená. Jára teda už má plíny jen na spaní, a většinou byl úplně durch. Tak teď už „unese“ dost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21984
13.6.10 14:35

Také můžu doporučit Babylove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
13.6.10 15:14

Ahoj :-) plíny pampers dělají velikost 6… já s nimi tedy zkušenost nemám, dítko mi do nich zatím nedoroslo :-) ale když píšeš že používáš vel 5 tak přejdi na 6 :-)

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
13.6.10 15:23

Michaelakkk-nám bohužel Pampersky nevyhovujou :-? ty Huggiesky byly super,jenže č.6asi nedělaj,no nic zkusím ty Babylove :-)

• Citovat
  • Upravit
12978
13.6.10 15:51

myslím, že 6 jsou ( ale ruku za to do ohně nedám)..měli by je mít v tescu..
Já zatím používám 4+ a na noc 5..
Ale ona nekaká v noci a pročůráno také nemá..
Velká spokojenost s Huggies :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
13.6.10 16:07

A nebo ještě v lékarně jsou k sehnání pleny bambolina, jukni na ně :-)

http://www.lekarna.cz/…43018-pl-ka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
13.6.10 16:51

Ahojky dělají i velikost 6 my jí měli ale je těžko k sehnání:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
13.6.10 17:14
christy píše:
Ahojky,
potřebovala bych poradit s velikostí plen..
Malá má teď Huggies Premium a jsme naprosto spokojený,jenže máme vel.5 do 22kg,a poslední dobou je pořád pročůraná nebo prokaděná,hlavně v noci a to ještě po půlnoci přebaluju ještě jednou jinak by to asi dopadlo :roll: Malá je hubeńour,ale prdýlku a stehýnka má holt větší,tak jsem chtěla zeptat,který plenky maj větší velikost,u Huggiesek je tohle asi konečná,chtěla jsem zkusit i Tesco,ale největší maj taky jen do 23kg,to mi je taky kničemu :think:
Tak jestli některá víte ještě o větších,budu ráda za každý tip :-)

Jestli ti neprotýkají,že jsou na ní moc velký :roll:Sice píšeš,že má stehýnka a prdelku…mě se to u Huggies premium stávalo,že mi protýkala ta moč těma otvorama na nožičky…mají tam fakt dost mezeru..chce to vyzkoušet několik druhů ..Nám nejvíc vyhovali fialové tesco-teď už mají jinou barvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21893
13.6.10 18:00

Jezis holky,kolik ty vase deti vazi,ze pouzivate tak velky pliny?? :-D
Emce jsou dva,ma teda pliny jen na spani a pouzivame velikost 4,nejake 4+ a jsou ji akorat.

Aby to protekani nebylo prave proto,ze jsou pleny velke :nevim: .To je nase zkusenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
13.6.10 18:55

ahojky -já používám na malou,která váží 15kg BABYSMILE -15-25kg…jsou super…akorát je divné,že kadí v noci…malá to nikdy nedělala,jenom když měla průjem způsobený Rotavirem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
13.6.10 19:20

Holky nene,kadí k ránu no,ale přebaluju jí ještě jednou po půlnoci jinak by byla durch pořád :roll:
Mě právě přijde kolem tý prdelky a stehýnek,že jí jsou malý,v pase ok :-)

Lizbeth jj Huggiesky jsou nejlepší :kytka: ,škoda,že ty 6 se tak blbě scháněj :-?

• Citovat
  • Upravit
14064
13.6.10 19:36

Huggies Premium 6 mají v tomhle internetovém obchodě:
 http://www.raj-plinek.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
13.6.10 21:20

christy-nechci se tě dotknout,to rozhodně ne,ale proč se ti zdá,že by menší byly špatně?je otlačená (ne normálně,ale hluboké otlačeniny)?pláče?pročůrá se stejně?

My končily s plenamy v 1,5r a končili jsme na velikosti 4 nebo 4+.

Bych zkusila se vrátit k menším,nebo vyzkoušet ty č.6,ale to my přijde divný :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí