Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj,mne prijdou docela velky Bella Happy 5,byla jsem s nima moc spokojena !
Ahoj, kupujeme Baby love z DM a jsem s nima teda 100% spokojená. Jára teda už má plíny jen na spaní, a většinou byl úplně durch. Tak teď už „unese“ dost!
Ahoj
plíny pampers dělají velikost 6… já s nimi tedy zkušenost nemám, dítko mi do nich zatím nedoroslo
ale když píšeš že používáš vel 5 tak přejdi na 6 ![]()
Michaelakkk-nám bohužel Pampersky nevyhovujou
ty Huggiesky byly super,jenže č.6asi nedělaj,no nic zkusím ty Babylove ![]()
myslím, že 6 jsou ( ale ruku za to do ohně nedám)..měli by je mít v tescu..
Já zatím používám 4+ a na noc 5..
Ale ona nekaká v noci a pročůráno také nemá..
Velká spokojenost s Huggies ![]()
A nebo ještě v lékarně jsou k sehnání pleny bambolina, jukni na ně ![]()
Ahojky dělají i velikost 6 my jí měli ale je těžko k sehnání:(
christy píše:
Ahojky,
potřebovala bych poradit s velikostí plen..
Malá má teď Huggies Premium a jsme naprosto spokojený,jenže máme vel.5 do 22kg,a poslední dobou je pořád pročůraná nebo prokaděná,hlavně v noci a to ještě po půlnoci přebaluju ještě jednou jinak by to asi dopadloMalá je hubeńour,ale prdýlku a stehýnka má holt větší,tak jsem chtěla zeptat,který plenky maj větší velikost,u Huggiesek je tohle asi konečná,chtěla jsem zkusit i Tesco,ale největší maj taky jen do 23kg,to mi je taky kničemu
Tak jestli některá víte ještě o větších,budu ráda za každý tip
Jestli ti neprotýkají,že jsou na ní moc velký
Sice píšeš,že má stehýnka a prdelku…mě se to u Huggies premium stávalo,že mi protýkala ta moč těma otvorama na nožičky…mají tam fakt dost mezeru..chce to vyzkoušet několik druhů ..Nám nejvíc vyhovali fialové tesco-teď už mají jinou barvu
Jezis holky,kolik ty vase deti vazi,ze pouzivate tak velky pliny?? ![]()
Emce jsou dva,ma teda pliny jen na spani a pouzivame velikost 4,nejake 4+ a jsou ji akorat.
Aby to protekani nebylo prave proto,ze jsou pleny velke
.To je nase zkusenost
ahojky -já používám na malou,která váží 15kg BABYSMILE -15-25kg…jsou super…akorát je divné,že kadí v noci…malá to nikdy nedělala,jenom když měla průjem způsobený Rotavirem…
Holky nene,kadí k ránu no,ale přebaluju jí ještě jednou po půlnoci jinak by byla durch pořád ![]()
Mě právě přijde kolem tý prdelky a stehýnek,že jí jsou malý,v pase ok ![]()
Lizbeth jj Huggiesky jsou nejlepší
,škoda,že ty 6 se tak blbě scháněj ![]()
Huggies Premium 6 mají v tomhle internetovém obchodě:
http://www.raj-plinek.cz
christy-nechci se tě dotknout,to rozhodně ne,ale proč se ti zdá,že by menší byly špatně?je otlačená (ne normálně,ale hluboké otlačeniny)?pláče?pročůrá se stejně?
My končily s plenamy v 1,5r a končili jsme na velikosti 4 nebo 4+.
Bych zkusila se vrátit k menším,nebo vyzkoušet ty č.6,ale to my přijde divný
![]()
Ahojky,
Malá je hubeńour,ale prdýlku a stehýnka má holt větší,tak jsem chtěla zeptat,který plenky maj větší velikost,u Huggiesek je tohle asi konečná,chtěla jsem zkusit i Tesco,ale největší maj taky jen do 23kg,to mi je taky kničemu 

potřebovala bych poradit s velikostí plen..
Malá má teď Huggies Premium a jsme naprosto spokojený,jenže máme vel.5 do 22kg,a poslední dobou je pořád pročůraná nebo prokaděná,hlavně v noci a to ještě po půlnoci přebaluju ještě jednou jinak by to asi dopadlo
Tak jestli některá víte ještě o větších,budu ráda za každý tip