Nejzdravější čokolada
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@MUFICE mohla bych taky poprosit o recept na zdravé muffiny do SZ? díky
Jinak našemu budou tři v březnu a občas si dá sušenku, čokoládu výjimečně, ale dá si. Pokud to sám nevyžaduje, tak mu jí nedávám i když jí dostane. Však ona se ta čokoláda u nás nezkazí
A když si řekne (říká si tk jednou za 14 dní až 3 týdny), tak pokud normálně jí, tak mu kousek dám a pak mu dám něco co je doma. Nejčastěji dostává kočičí jazýčky. Ty s hodně kakaem mu nejedou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jayjayka taky mi to tak obcas prijde.
Kolikrat si bonbony napr. lentilky vysypou do misky a maji to na stole a 14 dni si toho nikdo ani nevsimne. ![]()
- Citovat
- Upravit
@alli_li Malá má 15m, normálně dostává kokina. Někdy sní dost, jindy málo a jindy nic. Když vidí kamráda s kokinem, tak si o něho taky sice řekne, ale třeba jednou kousne a dá mi ho
Prostě nechce.
Nemám pocit, že bych ji nějak ubližovala
Jí jinak všechno.
Platí u nás jen jedno pravidlo, že kokino nedostávají děti co zlobí a nechtějí papat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jayjayka píše:
@alli_li Malá má 15m, normálně dostává kokina. Někdy sní dost, jindy málo a jindy nic. Když vidí kamráda s kokinem, tak si o něho taky sice řekne, ale třeba jednou kousne a dá mi hoProstě nechce.
Nemám pocit, že bych ji nějak ubližovalaJí jinak všechno.
Platí u nás jen jedno pravidlo, že kokino nedostávají děti co zlobí a nechtějí papat
Já si pod pojmem kokino představím hovínko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
NEdavno sem se dozvedela ze se do hodne druhů cokolad pridava éčko 476, prej alergen… no vtipne. A ja si rikam jak je ta cokolada hlavne ta horka svym zpusobem zdrava, abych mela omluvu ze ji jim
. Ale oni ty ecka sou asi fakt všude. KDyž to človek nevi je to snad lepsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit