Cucací váček - zkušenost, co do něj?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Cucací váček
Máte někdo zkušenosti s cucacím váčkem? http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Co do něj dáváte? Malému bude teprve 6 měsíců a chtěla bych mu ho pořídit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Cokoliv, jen banán se prej nedá vymyt. Náš z toho absolutně nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Používala jsem ho denně od 4m. Banán z toho fakt nedostaneš. Jinak jsem tam dávala všechno.
jablko, hrušku, víno, nektarinky, meruňky, okurku, papriku, napařenou dýni, mrkev atd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hruven Já tohle objednala minulý týden z MMB.
Ale né síťku, ale dudlík s dírkama. Asi silikonovej.
Ještě balíček nedošel.
Taky nevím co, krom jabka, hrušky… něco aby to nebylo moc tekutý…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hruven Přesně tohle jsme měli doma a nic moc úspěch to nemělo
Ale třeba u vás to bude jiné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cucací váček
Já ho kupovala celá natěšená, že mi ubude úklid rozpatlaných kousků jídla. Vybrala jsem tohle http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ale u nás v Kauflandu. Měsíc to synátora bavilo, a pak jako když utne. Chtěl jen kousky do pusinky a žádný pasírování přes síťku
dávala jsem tam taky vše - podušenou mrkev, bramboru, syrovou okurku, papriku, tužší ovoce. Prostě to co mu chutnalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A který myslíte, že bude lepší? Ta síťka nebo silikon? Malej vůbec nechce dudlík, tak myslím, že by mu ten silikon mohl vadit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja tam davala vychlazene ovoce (i chvilku z mrazaku) misto kousatka a uspech ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prý to mají i v kauflandu už asi týden se pro to chystám zajít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kelsey - ano, já ho tam kupovala.
Hruven - byla bych pro síťku, už kvůli vymývání. Ten silikon asi moc nevydrží drastickou hygienu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupila jsem to synovci, jeho maminka byla trošku hysterka a nechtěla malému dát nic ani v 8 měs. aby se náhodou neudusil
dávali do toho všecko možný kromě toho megaměkkého, takže kiwi banán atd. tam nejde. já to u malé neměla, ta v 5 měs. kousala do banánu nebo měkčího jablíčka, no spíš to drápala dásněma a přežila to, akorát jsme prostě museli u ní někdo být a hlídat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem pes na čistotu, takže jsem zvolila radši silikon, ta síťka podle mě bude dost protíkat ![]()
Když bude z tohohle dudlíku cucat nějakou šťávu, asi to bude jiný.
Flašku Ti na mlíko vezme?
@Hruven píše:
A který myslíte, že bude lepší? Ta síťka nebo silikon? Malej vůbec nechce dudlík, tak myslím, že by mu ten silikon mohl vadit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit