Nekaká a brečí

8
24.2.12 12:22

Nekaká a brečí

Ahoj…Prosím poraďte…malá má 6 týdnů a už 3 dny nekakala a do toho už 2 dny strašně brečí bolesti bříška… normálně papá a dávám ji espumisan takže i normálně prdí ale i přes to strašně brečí bolesti… vydrží to i 4 hoďky než usne unavou :zed: po probuzení je tak 15 min klid a pak zase začne strašně brečet i když je napapana a přebalená..nemáte nějakou radu.. existuje nějaké projimadlo…v pondělí jdeme k mudr… šla bych sní už dnes ale doktorka neordinuje.. :,( dík za radu…

Příspěvek upraven 28.12.12 v 10:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lilišák
24.2.12 12:27

a rourku si zkousela?

• Citovat
  • Upravit
Marcelka89
24.2.12 12:29

Já bych jí pomohla rourkou jak píše Lilišák to jí uleví uvidíš :)

• Citovat
  • Upravit
8
24.2.12 12:31

no tu jsem nezkoušela… to by mělo pomoct? myslela sem že je spíš jen na prdíky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcelka89
24.2.12 12:32
Landysek píše:
no tu jsem nezkoušela… to by mělo pomoct? myslela sem že je spíš jen na prdíky..

Nám je 5 měsíců a jak jsem začala dávat přesnídávky a kašičky tak se mi bez ní nevykaká :( zkus a uvidíš :palec:

• Citovat
  • Upravit
47759
24.2.12 12:35
Marcelka89 píše:
Landysek píše:
Nám je 5 měsíců a jak jsem začala dávat přesnídávky a kašičky tak se mi bez ní nevykaká :( zkus a uvidíš :palec:

u nas to same, vyprdi se, ale bez rourky se nevykadi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
24.2.12 12:35

Ahoj, mi tahle přestal kakat ve 3 měsících a plakal hlavně v noci, cvičili jsme na bříško, dávali kapky proti nadýmání, až nekakal asi 10dnů šli jsme k doktorovi a ejhle, malý spadl na váze, měl prostě hlad. Moje mlíko už mu nestačilo, tak jsem hned koupila Nutrilon a bylo okamžitě po problému. Bylo mi ze sebe nanic, že jsem chudáka trápila hlady, taky jsem už chtěla kupovat projímadlo, a nakonec tohle. Dr. říkala, bodejď by kakal, když nemá co s prázdným bříškem. Myslela jsem, že hlady by mi řval celý den, dr. říkala, že to tak být nemusí.
Zkus se mrknout jestli se ti nezdá pohublá, teď zpětně na fotkách vidím, že to jde poznat jak nám v tom 3.měsíci zhubl, jenže když ho vidíš každý den, pořád, tak ti to nepřijde.
Ale nemusí to tak být, třeba ho fakt trápí to bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
24.2.12 12:36

ok tak ja ji zkusím.. tu asi seženu v lékarně že..... někde sem četla že pomahá odstříkat mléko a dát do něj pár kapek olivivého oleje ale mam strach jestli na to ještě není malá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
24.2.12 12:46

V 6ti týdnech to může být i růstový sprut :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
24.2.12 12:50

Kup si někde v krámu sušený švestky. Ségra měla úplně stejný problém a švestky jim pomohly. Stačí tak tři kousky denně.Já je jedla radši preventivně a u ná :palec: :palec: s ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
24.2.12 12:52
Ywett píše:

to sliším prvně… jdu si to vyGooglovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lightsun
24.2.12 14:43

Růstový spurt je náhlé zvýšení potřeby mlíčka- nejčastěji ve 3 a 6 týdnu a ve 3 a 6 měsíci. Spousta mamin neví a pak na tom krachuje kojení, protože se bojí, že mají málo mléka.
Jinak švestky 6ti týdennímu mimi fakt NE!
Pokud je jinak OK, nezvrací a prdí, tak zkus rourku, pokud nepomůže ukaž prcka asi doktorovi i o víkendu, přece jen…

• Citovat
  • Upravit
6077
24.2.12 14:49

Lightsun,ty švestky jsem myslela pro kojící maminu,pro mimi rozhodně ne. 8o Asi jsem to špatně napsala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lightsun
24.2.12 15:07

OK, :lol: já jsem si spíš říkala, že jsi přehlídla věk mimiše :lol:

• Citovat
  • Upravit
35545
24.2.12 16:30
Ywett píše:

Mi to bereš z pusy :think: u takhle malých miminek je běžné, že nechodí delší dobu :think: jestli kojíš, tak MM je stravitelné beze zbytku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí