Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mám doma 3 týdenního chlapečka, bohužel ho 3 dny už nekojim a dávam mu kojeneckou výživu „Beba-od narozeni“ a mladej celej den nekakal je to normální u dětí co nejsou kojeni? na prdíky použiváme SAB Simplex 10 kapek..mám je dávat po každém jidle?
děkuji všem za pomoc , rady a zkušenosti!!! ![]()
Ahojky, více kamarádek, co dávalo Bebu, tak říkalo, že Beba ucpává.
Jeden den to není problém. Pokud by ho nějak víc bolelo bříško a nekakal ani zítra, zkusila bych zavolat lékaři. Je dobré na to koupit rektální rourku, ovšem velmi opatrně a ne příliš často používat. BTW. naší malé Beba nedělala dobře, museli jsme změnit na Nutrilon Comfort. Na radu doktora jsme měnili pozvolna. Kapky můžeš dávat do každé lahvičky s mlíkem. Nám ale víc pomáhal BabyCalm, ale myslím, že se může brát až od 1 měsíce.
Ahoooj,
taky bych se po jednom dni nějak nevzrušovala, přeci jen je to mléko jiné než mateřské a tak je to asi normální. My když ve 3.měsících přešli na Nutrilon, tak jsme měli to samé, šli jsem k dr, tak poradila BEBU sensitiv, ta nám pomohla a hned jsem začla pomalu přecházet na klasickou BEBU a byla jsem s ní hrozně spokojená, tedy malý… Noo a máme jí do dnes ![]()
Naseho maleho Beba neucpala, takze neporadim, ale tri dny asi nic nejsou. Kazdopadne me zarazilo, ze davas Sab simplex az po jidle…ma se davat pred jidlem, aspon tak nam to bylo receno doktorkou…
Ahoj,
myslím že přechod z MM na UM muže spusobit zacpu a hlavně něteré miminka nekakají i 10dní…Počkej ještě několik dnu a uvidis..pokud díte bude trpět třeba na prdíky a na bolesti mlíčka tak pak zkus vyměnit mlíko. Tak yjsem slyšela od kamarádky že ten bebe ucpáva..Ja nevím zkušenosti nemám…
Ahoj,
tak náš malej byl sice kojenej ,ale i tak se nevykakal třeba 4 dny ze začátku, doktor nám říkal,že do těch 4 dnů nemáme plašit a kdyby to přetrvávalo i dál,tak máme přijít…Ale vždycky si to nechal na ten treti,ctvrtej den holomek ![]()