Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
Ahoj,tak mám poslední dobou nepříjemný pocit,u mě na profilu se zhruba obden objevuje jeden nick a připadá mi,že mě ten člověk šmíruje,co kde píšu(navíc je to chlap),mám z toho smíšený pocity a není mi z toho dobře po těle,navíc jsem si v několika diskusích s tou osobou psala a nějak jsme si nesedly
Ahoj, a co ho zkusit oslovit a zeptat se , kde je problém? A pokud by došlo na nějaké slovní nepříjemnosti, tak snad pomohou Admini, ne? ![]()
Zamkni si profil. Případně změň nick. Protože i přes zamčený profil tě může šmírovat přes google.
Anonymní píše:
Ahoj,tak mám poslední dobou nepříjemný pocit,u mě na profilu se zhruba obden objevuje jeden nick a připadá mi,že mě ten člověk šmíruje,co kde píšu(navíc je to chlap),mám z toho smíšený pocity a není mi z toho dobře po těle,navíc jsem si v několika diskusích s tou osobou psala a nějak jsme si nesedly
jenom jeden? já jich mám denně 5-8,profil mám zamčený,radím totéž
Příspěvek upraven 21.11.11 v 22:36
No, asi ho hodně sereš
S tím se nedá nic dělat, že ti leze na profil trestné není, ani proti pravidlům zde. Se holt moc nerozepisuj o intimnostech a o soukromí, což tak nějak by měl dodržovat každý na internetu i když ho momentálně nikdo nešmíruje.
A profil máš zamknutý? Přece když tam nic neuvidí, tak ti tam nebude šmejdit ![]()
zamkni si profil.
jinak bych se dotycneho zeptala, co ho tak zajima.
Já taky občas někomu juknu na profil, tak jsme hned za šmíráka? ![]()
No, zakladatelko, zamkni profil...... Třeba to tak ve finále ale není
Anonymní píše:
Nemám,nevím jak ho zamknout
v nastavení uživatele dáš: Zobrazit profil pouze přátelům:Ano
…nahoře vpravo vedle Odhlásit máš Nastavení a tam pak je záložka Nastavení uživatele a zaklikneš Zobrazit profil pouze přátelům: Ano
No já myslím, že zakladatelce nevadí, že jí tam někdo koukne, ale že jí tam očumuje každý den ten samý profil.
Zakladatelko, za prvé bych si zamkla profil a za druhé bych dotyčnému napsala SZ, třeba je to tajný ctitel ![]()