Někdo mě šmíruje

Anonymní
21.11.11 22:32

Někdo mě šmíruje

Ahoj,tak mám poslední dobou nepříjemný pocit,u mě na profilu se zhruba obden objevuje jeden nick a připadá mi,že mě ten člověk šmíruje,co kde píšu(navíc je to chlap),mám z toho smíšený pocity a není mi z toho dobře po těle,navíc jsem si v několika diskusích s tou osobou psala a nějak jsme si nesedly :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1366
21.11.11 22:34

zkus poprosit admina o pomoc :nevim:. třeba ti poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.11.11 22:34
Anonymní píše:
Ahoj,tak mám poslední dobou nepříjemný pocit,u mě na profilu se zhruba obden objevuje jeden nick a připadá mi,že mě ten člověk šmíruje,co kde píšu(navíc je to chlap),mám z toho smíšený pocity a není mi z toho dobře po těle,navíc jsem si v několika diskusích s tou osobou psala a nějak jsme si nesedly :nevim:

Ahoj, a co ho zkusit oslovit a zeptat se , kde je problém? A pokud by došlo na nějaké slovní nepříjemnosti, tak snad pomohou Admini, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
21.11.11 22:35

A profil máš zamčený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112

Zamkni si profil. Případně změň nick. Protože i přes zamčený profil tě může šmírovat přes google.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
Anonymní píše:
Ahoj,tak mám poslední dobou nepříjemný pocit,u mě na profilu se zhruba obden objevuje jeden nick a připadá mi,že mě ten člověk šmíruje,co kde píšu(navíc je to chlap),mám z toho smíšený pocity a není mi z toho dobře po těle,navíc jsem si v několika diskusích s tou osobou psala a nějak jsme si nesedly :nevim:

jenom jeden? já jich mám denně 5-8,profil mám zamčený,radím totéž

Příspěvek upraven 21.11.11 v 22:36

• Citovat
  • Upravit
23847
21.11.11 22:36

No, asi ho hodně sereš :mrgreen: S tím se nedá nic dělat, že ti leze na profil trestné není, ani proti pravidlům zde. Se holt moc nerozepisuj o intimnostech a o soukromí, což tak nějak by měl dodržovat každý na internetu i když ho momentálně nikdo nešmíruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
21.11.11 22:37

A profil máš zamknutý? Přece když tam nic neuvidí, tak ti tam nebude šmejdit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989

zamkni si profil.
jinak bych se dotycneho zeptala, co ho tak zajima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Nemám,nevím jak ho zamknout :think:

• Citovat
  • Upravit
byron
21.11.11 22:38

Já taky občas někomu juknu na profil, tak jsme hned za šmíráka? :mrgreen:

No, zakladatelko, zamkni profil...... Třeba to tak ve finále ale není

• Citovat
  • Upravit
16939
21.11.11 22:41
Anonymní píše:
Nemám,nevím jak ho zamknout :think:

v nastavení uživatele dáš: Zobrazit profil pouze přátelům:Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
21.11.11 22:42

mě to nevadí ,mě to baví,řikam si že jsem jako na dívadle :dance:

• Citovat
  • Upravit
347
21.11.11 22:42

…nahoře vpravo vedle Odhlásit máš Nastavení a tam pak je záložka Nastavení uživatele a zaklikneš Zobrazit profil pouze přátelům: Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
21.11.11 22:45

No já myslím, že zakladatelce nevadí, že jí tam někdo koukne, ale že jí tam očumuje každý den ten samý profil.

Zakladatelko, za prvé bych si zamkla profil a za druhé bych dotyčnému napsala SZ, třeba je to tajný ctitel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová