Někdo těhotný z Jilemnice?

301
7.6.13 09:16

Někdo těhotný z Jilemnice?

Ahoj maminky, vy které miminka máte, i vy, které čekáte, je tu některá, která chodí k MUDr. Břeskému do Jilemnice? Mám trochu rozporuplné pocity, pan doktor moc milý, vše vysvětlí, ale byla jsem trochu zklamaná z 1. trimestrálního screeningu, kdy mi ultrazvuk pan doktor dělal sám a výsledek z něj spolu s krví poslal na rozbor do Hradce Králové (utz i krev bral v jeden den). Čekala jsem, že na utz mě pošle na nějaké vyšší pracoviště, když to stálo 1500… Výsledek je negativní, ale riziko vyšlo 1:6500, a trošku mě to hlodá, protože jak jsem četla zde, někdo má třeba i 1:30000. V průkazce mám u nosní kůstky +, chápu to, že je přítomná, ale ve výsledku ze screeningu u ní je jen prázdné políčko. Na další kontrolu jdu koncem června, výsledky mi dávala sestřička, takže jsem neměla šanci se na něco optat. Teď trochu se strachem čekám, jestli mi i pan doktor bude sám dělat „velký“ utz ve 20.týdnu, nebo jestli mě pošle někam jinam (což bych byla ráda)… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1985
7.6.13 09:53

@Marky88 Neblázni, jestli na to má v ordinaci kvalitní ultrazvuk, tak proč by tě posílal jinam? Krev se posílá do Hradce, to ano… a ten výsledek je krásný. Já sice chodím do Lomnice (Břeského jsem zažila akorát v Jilemnici v porodnici), ale ultrazvuk mi taky dělal pan doktor sám u něho v ordinaci. Klídek, vše je v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1985
7.6.13 09:57

@Marky88 Jo, a ještě - ultrazvuk ve 20. tt myslím, že ti bude dělat pan doktor taky nejspíš u něho, když dělal utz i teď. Břeský je odborník, nic se neboj! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
7.6.13 10:11

@Marky88 Nechodím k němu, ale byl u mého porodu a zažila jsem ho v nemocnici a teda musím říct, že je to fakt odborník!!! A pevně doufám, že ho teď u druhého porodu chytnu znova - opravdu chlap na svým místě.
Chodím do Jičína a tam mi taky teď dělal NT screening u něj v ordinaci ve stejnej den co mi bral i krev, dokonce mi ani nenapsal žádné hodnoty do průkazky, jen mi řekl, že je všechno v pořádku a popisoval co všechno na tom ultrazvuku vidí. Já mu věřím.
A Březský to je pro mě fakt bůh! :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
7.6.13 10:24

Tak jo, moc díky za uklidnění. Snad máte pravdu :) Jen mám prostě ze všeho strach :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
7.6.13 10:37

@Marky88 Já bych se u Březského fakt nebála, je to profík a nedovolil by si něco zanedbat. Je to takovej pohodář a kliďas takže si myslím, že ty svý "pacientky zbytečně nestresuje každou prkotinou. Neboj určitě bude všechno v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1985
7.6.13 13:59

@Marky88 Jasný, taky jsem u prvního dítka plašila ;)… ono je to asi normální. U druhého jsem dokonce musela na genetiku do Hradce kvůli triplům (mmch na ty bych už nikdy nešla, zbytečný nervy!!), ale tak nějak už jsem byla víc v klidu. Neboj, vše bude v pořádku, doktorovi můžeš s klidným svědomím věřit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová