Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem:-)
je tu mezi Vámi někdo, kdo bydlí v Hýskově?:) měli jsme v plánu koupit domek v Nehvizdech, ale po nedorozumnění s realitkou jsme se rozhodli koupit pozemek v Hýskově (u bývalého statku)…chci se zeptat, jak se Vám v Hýskově žije?:) jak jste spokojeni s místní školkou a školou a tak celkově jak a co se Vám tam líbí (kromě nádherného prostředí a božího výhledu):-D:-) máte tam např. nějaké vesnické akce? (jsem z vesnice, takže u nás bývaly zábavy, festivaly, sportovní dny, výlety a tak)… nemůžu se dočkat, až podepíšeme smlouvu…snad tam budu hned od března stanovat:-D:-D:-D:-)…
![]()
@Veronikass Připadá mi to jako velký rozdíl. Do Nehvizd jezdí z Prahy přímý bus a trvá mu to dvacet minut. Do Hýskova leda přes Beroun a bude to tak hodina. Třeba už jste rozhodnutí, ale jestli ne, ještě bych pohledala.:think:
@Bábrdl píše:
@Veronikass Připadá mi to jako velký rozdíl. Do Nehvizd jezdí z Prahy přímý bus a trvá mu to dvacet minut. Do Hýskova leda přes Beroun a bude to tak hodina. Třeba už jste rozhodnutí, ale jestli ne, ještě bych pohledala.:think:
Rozhodnuti jsme, jsme oba mobilní a na zličíně jsme za 15minut…Nehvizdy byly jen kvůli tomu, že tam byla perfektní nabídka za super cenu, ale nakonec se z toho vyklubala cena úplně jiná. Hyskov se nám moc líbí a jsme pro něj rozhodnuti:) děkuju za příspěvek..:) a teď k tématu…jak se vám tam žije? Co lidé z vesnice a tak, je to přátelská skvadra?
![]()
@Milujuděti píše:
To víte pán je „extra třída“
Já myslela tu vaši odpověď
![]()
A koneckonců, my tu Prahu ani nepotřebujeme…firma u které přítel pracuje tam má sídlo, ale jelikož je stavbyvedouci, tak stejně většinou jezdí po všech čertech po republice…a já jsem a budu na rodicaku a pracuji z domu…
@Veronikass píše:
A koneckonců, my tu Prahu ani nepotřebujeme…firma u které přítel pracuje tam má sídlo, ale jelikož je stavbyvedouci, tak stejně většinou jezdí po všech čertech po republice…a já jsem a budu na rodicaku a pracuji z domu…
Tak to je jiná. Já jsem děsný pragocentrista ![]()
no my bydlíme v Hostavicich, přítel rodilej pražák a já z vesnice v českým ráji, takže tohle je takovej kompromis… ![]()
Tak diskuzi jsem rozklikla, protoze mam rada mistni zmrzku! ![]()
Jestli Te zajima mistni kultura, asi bude lepsi kontaktovat mistni dobrovolne hasice, verim, ze tam se dozvis, co potrebujes. My to tak delali pri hledani domu a docela to funguje.
Jinak jsem se divala na jejich stranky a v breznu maji ples, tak tam by slo zjistit dost informaci. ![]()
At se dobre rozhodnete!
@ngauruhoe píše:
Tak diskuzi jsem rozklikla, protoze mam rada mistni zmrzku!
Jestli Te zajima mistni kultura, asi bude lepsi kontaktovat mistni dobrovolne hasice, verim, ze tam se dozvis, co potrebujes. My to tak delali pri hledani domu a docela to funguje.
Jinak jsem se divala na jejich stranky a v breznu maji ples, tak tam by slo zjistit dost informaci.At se dobre rozhodnete!
už jsem to taky omrkla detailněji ty stránky…:-) ráda tady poznám někoho místního, třeba nějakou místní mamču s dětmi, až tam zakotvíme, tak bych ráda nebyla úplně sama:-D…a zmrzku říkáš??
to bude přítel nadšený recenzí..
![]()
@ngauruhoe píše:
Tak diskuzi jsem rozklikla, protoze mam rada mistni zmrzku!
Jinak jsem se divala na jejich stranky a v breznu maji ples, tak tam by slo zjistit dost informaci.At se dobre rozhodnete!
A děkuju za typ…:-)
@Veronikass ja bohuzel mistni nejsem, ale kdyz jsme pobliz, prave si zajizdime na tu zmzlinu ![]()
Jojo, pochopila jsem:)
…o zmrzline už jsem dala echo příteli…těšíme se teplé letní dny
![]()
Z Hýskova na Zličín za 15 minut to tedy jezdíte svižně
Mě přjde reálné
tak 25. Pokud tam chcete bydlet déle, tak před podpisem ještě zauvažujte jak budou děti jezdili do školy (na střední). V Berouně je dobrý gypml ale jinak netuším a do Prahy je to MHD vážně dost z ruky. Ale jinak tenhle kraj nemá chybu ![]()
@BobrP píše:
Z Hýskova na Zličín za 15 minut to tedy jezdíte svižněMě přjde reálné
tak 25. Pokud tam chcete bydlet déle, tak před podpisem ještě zauvažujte jak budou děti jezdili do školy (na střední). V Berouně je dobrý gypml ale jinak netuším a do Prahy je to MHD vážně dost z ruky. Ale jinak tenhle kraj nemá chybu
Posledně když jsme odtamtud jeli jsme jeli 17minut,…:) ano, školy zvazene máme a dopravu taky. Děkuju za odpověď:)