Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
Sáru jsem odstavila ve 13. měsících, zároveň vy:,–(ila antiko, aby mi najela MS ( chtěla jsem, aby se mi vrátilo do původních kolejí ), MS nic, tak mi po dvou měsících doktorka na:,–(ila normální antiko a hned první měsíc jsem to dostala
a pak jsem zase vy:,–(ila, ale za jiným účelem ![]()
Pokud bereš Cerazette, tak menstruaci nedostaneš. Maximálně nepravidelné špinění. Že nekojíš, nevadí. Já ji beru pořád, i když nekojím - doporučil mi ji dr. kvůli mojí vadě krevní srážlivosti.
Martina
Zubr píše:
Pokud bereš Cerazette, tak menstruaci nedostaneš.
Martina
Tak to patříš mezi ty šťastnější. Kojila jsem dva roky, ale když bylo dceři asi 8 měsíců, tak jsem Cerazette přestala brát, protože jsem naopak menstruovala pořád (s výjimkou pár dní v měsíci). Do té doby nic, ale v těch cca 8 měsících jsem začala menstruovat a přestala vždycky na pár dní. Doktor mi říkal, že některé ženy při této AK nemenstruují a některé menstruují pořád. Na internetu jsem kdysi četla i diskuzi na toto téma a zjistila jsem, že nejsem zdaleka sama, proto jsem se rozhodla ji přestat brát..
zakladala jsem podobnou diskuzi..i ja jsem po skonceni kojeni dojidala asi plato a pul cerazette,ted jsem ji vy:,–(ila a MS zatim nikde.je to ale teprve asi tri tydny,tak uvidim jeste po par dnech(nebo mesici).Jsou holky co nemenstruuji pri teto HA vubec(a to vypada ze teda HA sedi),a jsou i takove ktere pri ni otehotnely…no me taky dr rekl at ji klido doberu,tak jsem dobrala:)
ahojte všichni, před měsícem a kousek jsem přestala kojil a jelikož mi zbyla cerazette tak jí dojídám. doktorka říkala že to nevadí. no a problém je ten že mám ještě plátíčko a půl a menstruace nikde. těhotná nejsem dělala jsem si test. kdy mám očekávat menstruaci? a nebo mám raději vy:,–(it a používat jinou ochranu než půjdu k doktorce? a kdy vám přišla menstruace po kojení. moc díky za odpovědi renča