Nekonečné čekání

87
9.11.13 08:08

nekonečné čekání

Na zbláznění je to… 31dc, test udělaný 25dc (12dpo) byl negativní… dalšího testu se příliš bojím, po 20ti měsících neustálého zklamání… bt pořád nahoře, bolení břicha jak na menses… do toho jsem prodělala virózou. Už se bojím jít i na záchod, no prostě to psychicky nedávám.. co s tím, jak to vydržet… pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jemys
9.11.13 08:11

:think: Jdi ven, do kina, mezi lidi, zaměstnej hlavu něčím jiným…

• Citovat
  • Upravit
87
9.11.13 08:17

@Jemys já už se dostala do stadia kdy nepomáhá víceméně nic. Mam syna, spoustu zvířat, chodím do práce, v podstatě žádný čas na hlouposti.?. Jenže kudy chodím cokoliv dělám končí myšlenka v mém podbřišku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
9.11.13 08:18

Vítej v přechodu mezi první a druhou pomyslnou fází - čím dřív ty testy zahodíš a přestaneš počítat DC, tím dřív se Ti svým způsobem uleví. Tohle se totiž dá opravdu vydržet jen chvíli. To znají všechny holky které se v tom už nějaký rok plácají. Ale to se nedá radit, k tomu člověk musí dospět sám. U Tebe je to na dobré cestě 8) Sice to bude furt na prd, ale bude se Ti volněji dýchat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
9.11.13 08:21

@wobludka teoreticky to vim :zed:, s praktikovanim je to horsi… smazala jsem vsechny aplikace co se tohoto tyce, chtela jsem zapomenout kdy byla mrcha no nejak to nejde, a ke konci cyklu mi opet sibe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
9.11.13 08:25

Taky vim, ze pro vetsinu maminek uz musi byt toto tema otravne, jenze kde se jinde sverit, z toho vypovidat… pritel vi jak se trapim, ale moc toho nenadela, krom par slo utechy a objeti… pochopit to nemuze a nechape proc to tak prozivam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
9.11.13 08:52

Ahojky něco podobného jsem taky měla pořád jsem se hlídala pozorovala dělala testy měla jsem i vsugerované těhu příznaky a jednoho dne my došla trpělivost že už je to na blázinec i menstruaci jsem si nezapisovala jely jsme na dovču takže myšlenky někde jinde a šup hned jsem byla v tom takže vše je v hlavě čím víc se chce tím víc to nejde i když toto těhu skončilo v 10tt tak jsem se přesvědčila že nemá smysl to hrotit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
9.11.13 09:09

@romi09 ahoj, snazime se temer dva roky, uz jsem ledacos pretrpela a vim, ze mas pravdu a vetsinou to tak byva… jeste to ale umet i praktikovat… sama nad sebou uz casto lamu hul… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
9.11.13 09:15

Já měla vyfasované léky na 3. IVF. Cyklus předtím jsem byla na IUI, dle dr. bez šance. Já se tak vytočila, že už mi to nebaví, aby se mi život točil jen kolem otěhotnění, pořád lítat po doktorech, nechat v sobě hrabat, tak jsem se vytočila a rozhodla se, že na to 3. IVF nejdu, že na to kašlu. No a co myslíš? Byla jsem těhotná :mrgreen: Po 13 letech snažení. Někdy víc a někdy méně intenzivního. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
9.11.13 09:16

My jsme se snažily skoro rok a pořád nic nervy na dranc a fakt to chce vypustit i když to není jednoduchý ale někdy to je jediná možnost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
9.11.13 09:32

@kolozubka pani, tak to moc gratuluju, „zazraky“ se preci jen deji… tyhle pribehy me dojímají až k slzam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
9.11.13 09:33

@romi09 snazim se snazim… kazdopadne tohle vypsani se z toho pomaha.. clovek vidi ze v tom neni sam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
9.11.13 09:40
@maximkovo píše:
@kolozubka pani, tak to moc gratuluju, „zazraky“ se preci jen deji… tyhle pribehy me dojímají až k slzam…

Malé už jsou čtyři roky pryč, ale pořád tomu nemůžu uvěřit, že se to nakonec podařilo. Už jsem fakt myslela, že nemáme naději a v tu chvíli, kdy jsem přestala „bojovat“ se to podařilo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
9.11.13 19:02

@maximkovo ono vychladit to neznamená vzdát to - já třeba čekám na transfer, ale kolik jsem DC jen odhaduju, musela bych počítat. Ono je totiž úplně jedno jestli se tím zabýváš nebo ne, pravděpodobnost je pořád stejná… a taky mám pocit že jsem těch negativních testů vidělaa už dost, nemám sebemenší chuť si kazit večer :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
9.11.13 23:06

@wobludka je to jako na horske draze… momentalne jsem hodne dole… zase bude lip…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí