Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamarádka se ptá : včera sem měla nechráněný sex a dnes mi vyšel slabě pozitivní ovu test a i těhu test vyšel mini dušík a ms má příjít 12.11.,ale minulý měsíc se o tři dny zpozdila tak nevím můžu poprosit o radu diky a těhu test je najednou negativní můžu být těhu???
Ptala sem se jestli je šance na otěhotněni když mi vyšel ovu test slabě pozitivní diky
Nbo každopádně je ot divný, ta čárka určitě nesignalizuje otěhotnění při včerejším sexu, ale pokud je těhotná už dýl, tak by teoreticky neměla mít další ovulaci, že ![]()
@Andy27 POkud vím, tak ovulační testy žádný duchy neukazujou, resp. duch neznamená ovulaci. Těhotná být ale může když pá pozitivní test, ale určitě ne ze včerejšího styku.
@Andy27 píše:
Ptala sem se jestli je šance na otěhotněni když mi vyšel ovu test slabě pozitivní diky
Tenhle dotaz je jasnější. Odpověď je ano, šance je veliká.
Ju moc děkuju to hrozně ráda slyšim když se nesnažíme a vyšlo by to neplánovaně:-)
@Andy27 pokud je těhotná, tak ne ze včerejšího styku.. a ovulační testy můžou ukázat těhotenství.
@Temaho píše:
@Andy27 POkud vím, tak ovulační testy žádný duchy neukazujou, resp. duch neznamená ovulaci. Těhotná být ale může když pá pozitivní test, ale určitě ne ze včerejšího styku.
Aha
Tak nic, jdu raději spát. Ale šance na otěhotnění tam je určitě, jak velká, to nevím.
Já bych to shrnula. Možná si těhotná už déle, proto je na ovulačním testu čárka. Možná otěhotníš z toho včerejšího styku. Možná taky ne. Koule je zamlžená ![]()