Nekonečný růst zubů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
30.10.17 15:47

Nekonečný růst zubů

Ahoj holky, jak zvládáte růst zoubků?
Malému rostou zuby hrozně dlouho, začalo to v 7 měsíci a od té doby asi 3 dny klidu, jinak nonstop řev a vztekání kvůli zubům. Teť je mu 15 měsíců a ještě nebyl klid. Strašně dlouho trvá než se něco prořízne. Momentálně rostou 4 stoličky, horní začala růst před 3mi měsíci a zatím vykoukla jen jedna špička, dolní stoličky rostou celkem rychle, ale ty horní..Všem známím se proříznou zuby během 14 ti dnů a my se trápíme téměř nonstop. Je to normální, nebo to máme opravdu jen my? A to se děsím špičáků. Malý je celý dny jen ukňouraný a už sem s toho vážně hotová :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
30.10.17 15:50

První 3 pohoda /tedy nepočítám probdělé noci/, zato teď poslední čtvrtý je horor! Jenom řve, totál bojkotuje jídlo, dnes jsem mu musela dát i nurofen. Před chvílí jsem mu koukala do pusy a zdá se, že /snad/ za pár hodin bude venku. Jestli to bude takhle i u ostatních, tak mě švihne. Prvorozená u růstu zubů jen hodně spala, teď si to užívám :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
30.10.17 16:07

Seš si jistá že nonstop řev a vztekání je kvůli zubum? podle mě to děti prostě dělají :D už nemáš miminko… a to že zrovna rostou zuby… hmmm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
30.10.17 16:15

Tohle jsem měla s dcerou…Rok a čtvrt řevu, nespaní, vztekání a odmítání jídla :roll: Chce to jediné, vydržet, oni jednou vyrostou.Za to u kluka je to ted fofr, asi za odměnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.