Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vánoční františky-tu vůni miluju. Jenže se mi často stává, že nehoří, tedy nedoutnají, někdy event. nevoní. Je to kvalitou? blbou kvalitou? nebo jsou starý, prošlý?
Který-firma kupujete a jak je skladujete a jaký s nima máte zkušenosti?
Myslím, že se dělají z něčeho jiného a zapalují se těžko proto, aby se nemohly samovznítit. Prostě je musíš v tom plameni držet hooodně dlouho, aby začaly doutnat a nezhasly.
Prosle to asi nebude, takhle si mamka kupuje po vanocich frantisky ve vyprodeji za 50 haleru a vzdy si je zapali az dalsi roky
spise to ani poradne nechytlo, neboj se to dat pod ohen ![]()
Ahojky, já si pamatuju františky, co mi moc voněli, i když to je smrad, letos jsem koupila františka na vánočním trhu, a ten smrad jsem hned uhasila, to se nedalo… štiplavý, jako kdyby hořeli a doutnali kamna, nevím, jestli se změnilo něco ve výrobě františků, nebo je to tím, že jsem těhu… ale doutnalo to jen pět minut, a pak to šlo do pryč… zajímalo by mě, zda to cítíte stejně, nebo to byl nějaký nekvalitní či starý šmejdík…
@akasha143 prijdes na to jedine tak ze koupis pristi rok od stejne firmy a uvidis, jestli ti ty jejich proste nevodi nebo je to tehu
ja si treba mesic pred tehu koupila vonave myci prostredky nejmenovane firmy a za mesic jsem z toho pachu (doslova!) blila
po porod jsem s nimu uz zase umyvala nadobi ![]()
@alsem hihi, no já koupila dvě balení, takže ještě mám, vyzkouším další rok…ale jen mě zajímalo, jestli to je ten samý „smrádek“ jen jako těhu ho nesnáším… hihi