Nelíbí se jí v autosedačce (vajíčko)

5635
5.2.19 19:28

Ma prvorozena take nesnasela vajicko.
Klid nastal az se zmenou sedacky.
Aoe to byla sakra dlouha doba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6623
5.2.19 19:29

Že začátku se jim to taky nelíbilo, ale zvyklý si, případně jsem na uklidnění dávala mléko do flašky, nebo dudlík. Obě začaly být v pohodě kolem 3 měsíce jinak bylo prvních 20 minut křiku na celý kolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
5.2.19 19:33

U nás nepomohla ani jiná sedačka, až se dcera zabavila hraním. Syn to má taky tak, cesty plánuju na jeho spánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4159
5.2.19 19:39

Obe dcery to tak mely,preslo to casem.Asi kolem roku. Obe mely protismernou sedacku az do 3let.Mladsi ale dodnes vozi hadrovou plinu a ma ji na nose,auto ji smrdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
5.2.19 19:46

Naše Gabi zase nesnasela kocarek cca do konce 3. mesice.

• Citovat
  • Upravit
33005
5.2.19 19:50

@PeBa12 Jo, vetsi sedacka nepomohla, po pulhodine vzteky sundavala boty, ponozky, kopala do sedadla ridice a vymyslela, ze chce curat. :zed: Zlepsilo se to az vekem, od tech tri uz to s ni vcelku jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
5.2.19 19:52

No malé bude 7 měsíců a pořád cestou trpíme když nespí:D Máme v plánu jet v létě na dovču tak ztoho mám trochu hrůzu:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
5.2.19 19:55
@PeBa12 píše:
No malé bude 7 měsíců a pořád cestou trpíme když nespí:D Máme v plánu jet v létě na dovču tak ztoho mám trochu hrůzu:D

My z tohoto duvodu delsi cesty zcela vynechali. 3 hodiny po republice s prestavkama nam s ni stacily a byli jsme radi, ze zase dlouho nikam daleko nepojedem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
5.2.19 19:57

Prima taky bylo, kdyz prisla na to, ze kdyz se nenecha pripoutat, tak nikam nemuzeme jet. Snazit se narvat do sedacky vzpouzejici se a zdrhajici dite je taky zazitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
5.2.19 20:09
@Svistice píše:
My z tohoto duvodu delsi cesty zcela vynechali. 3 hodiny po republice s prestavkama nam s ni stacily a byli jsme radi, ze zase dlouho nikam daleko nepojedem. :lol:

To nerada čtu:D Na dovolenou asi pojedeme cca 4 hodiny . To nas klepne:D Náš malej by jezdil v autě od nevidím do nevidím a ta naše komtesa trpí i cestou do školky:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17927
5.2.19 20:15

U nas prvni ve vejci spokojeny, pohoda jazz, v 99% pripadu usnul hned jak jsme vyjeli, ve 14 mes.sel do vetsi po smeru a taky v pohode.Ta mladší jako mimco jeste jakžtakž sedacku do tech cca pul roku snesla (jezdili jsme ale max. k babickam, na nákup apod.-je zarijova, takze nejaky velky vyletovani se nekonalo),meli jsme jen tu od kocaru z 3kombinace - Gesslein, ale moc pohodlna nam na delsi cesty neprisla a madam se v ni zacala vztekat, ze kolikrat nam projecela pulku cesty, tak jsme od kamaradky koupili Cybex Aton, na dovcu aj. delsi cesty byla urcite lepsi i bezpecnejsi, lip polstrovana. Cestu do Slovinska celkem zvladla, jeli jsme teda tak, aby co nejvic spala - to vlastne vzdy, bo jak se vzbudila, byl rev. A v cca 14-15 mes., kdyz uz mela tech 9 kg, sla do rostouci Cybex s tim zadrznym pultikem po starsim, a je klid - vidi ven, dopredu a je spokojená, vsechno co vidi komentuje a i se v ni hezky vyspi. Podle me ji vadilo, ze ve vajíčku koukala jen do toho zadniho sedadla, musela jsem ji porad davat neco do ruky - hračky, krupky, dudliku jsem s sebou musela vozit vic, bo je vzdy vyplivla na 2.stranu a ja je nemohla najít, hlavne kdyz uz byla tma. Taky jsem premyslela o nejake te prechodne do 18 kg, znama mi ji nabizela asi za 3500, ale taky byla uz po smeru. Do tech 9 kg / aspon do roka jsem ji chtela nechat proti, je to bezpecnejsi prece jen, ale dyl uz to neslo. Nekdo tam da deti jen co samy sedi, nektery maj 9 kg i driv jak v roce, i malej uz mel, ale do vejcete Jane se mi vesel jeste snad v 15 mes., kdyz bylo potreba, aby nas odvezla babi a muz byl s autem s velkou sedackou zrovna mimo. Ale tomu to fakt nevadilo, byl klidas, mala je o dost zivejsi, tak se tam nudila a taky s malym jsme od narozeni jezdili vic, byl na to zvyklej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
5.2.19 20:37

Moje dcera 9 měsíců je to samé. Od Ježíška dostala novou autosedačku a zatím je to stejné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
5.2.19 21:00
@Jahudka82 píše:
U nas prvni ve vejci spokojeny, pohoda jazz, v 99% pripadu usnul hned jak jsme vyjeli, ve 14 mes.sel do vetsi po smeru a taky v pohode.Ta mladší jako mimco jeste jakžtakž sedacku do tech cca pul roku snesla (jezdili jsme ale max. k babickam, na nákup apod.-je zarijova, takze nejaky velky vyletovani se nekonalo),meli jsme jen tu od kocaru z 3kombinace - Gesslein, ale moc pohodlna nam na delsi cesty neprisla a madam se v ni zacala vztekat, ze kolikrat nam projecela pulku cesty, tak jsme od kamaradky koupili Cybex Aton, na dovcu aj. delsi cesty byla urcite lepsi i bezpecnejsi, lip polstrovana. Cestu do Slovinska celkem zvladla, jeli jsme teda tak, aby co nejvic spala - to vlastne vzdy, bo jak se vzbudila, byl rev. A v cca 14-15 mes., kdyz uz mela tech 9 kg, sla do rostouci Cybex s tim zadrznym pultikem po starsim, a je klid - vidi ven, dopredu a je spokojená, vsechno co vidi komentuje a i se v ni hezky vyspi. Podle me ji vadilo, ze ve vajíčku koukala jen do toho zadniho sedadla, musela jsem ji porad davat neco do ruky - hračky, krupky, dudliku jsem s sebou musela vozit vic, bo je vzdy vyplivla na 2.stranu a ja je nemohla najít, hlavne kdyz uz byla tma. Taky jsem premyslela o nejake te prechodne do 18 kg, znama mi ji nabizela asi za 3500, ale taky byla uz po smeru. Do tech 9 kg / aspon do roka jsem ji chtela nechat proti, je to bezpecnejsi prece jen, ale dyl uz to neslo. Nekdo tam da deti jen co samy sedi, nektery maj 9 kg i driv jak v roce, i malej uz mel, ale do vejcete Jane se mi vesel jeste snad v 15 mes., kdyz bylo potreba, aby nas odvezla babi a muz byl s autem s velkou sedackou zrovna mimo. Ale tomu to fakt nevadilo, byl klidas, mala je o dost zivejsi, tak se tam nudila a taky s malym jsme od narozeni jezdili vic, byl na to zvyklej.

My s malou jezdíme pořád někam,mysleli jsme ,že si na to časem zvykne,ale jedine co se naučila,že už usne bez křiku. Ze začátku řvala dokud neusla. Teď když je unavená tak si trochu pomrčí a pak kouká dokud neusne. Ale běda jak se probudí. To si chvilku krásné vykládá a pak začne cirkus:D A nas malej? Jen co jsme vyjeli tak usl a bylo jedno jestli měl před spaním nebo byl vyspanej. Ten mohl cestovat furt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
5.2.19 21:01
@eMa321 píše:
Moje dcera 9 měsíců je to samé. Od Ježíška dostala novou autosedačku a zatím je to stejné :?

A už máte sedačku po směru jízdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462
5.2.19 21:04

u nas v obchode je moznost vyzkouset sedacky… tak bych zkusila nejakou v kategorii 0-36kg s vnitrni vlozkou pro mimco, maji v tom deti trochu jiny posed nez ve vajicku, ale zaroven se da napolohovat hezky do lehu, samozrejme otocit proti smeru jizdy… treba pomuze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí