Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky vsem i ja bych vam chtela napsat svuj smutny pribeh 20.5.2010 jsem se rano vzbudila s tim ze mam divny pocit a ze je neco spatne i bricho bylo nejak niz nez jsem mela jeste den pred tim vydrzela jsem do odpoledne a jela jsem na pohotovost kde se mi snazily vysvetlit ze ve 22tydnu a 4dnech je to celkem normalni ale na konec mi zkontrolovaly a rekly ze nasi holcicce netluce srdicko ..... ti co si tim prosly vi co se pak odehrava malou jsem porodila az 22 kdyby me nenapichaly morfiem po kterym jsem hodne spala a diky neurolu jsem to tak nejak zvladla ale je mi strasne … malou nam vyfotily a udelaly obtisky rucicek a nozicek ale nemam silu na to se podivat nechala jsem si to v nemocnici s tim z si to muzu kdykoliv vyzvednout … nechapu co se stalo vsechno bylo v poradku ani snuru kolem krku nemela snad nam da odpoved genetika a pitva ..... chtela jsem pozadat ty ktery maji s timto zkusenost co vam pomohlo se pres to dostat a po jaky dobe jste se zacly snazit i treba jak dopadlo nasledujci tehotenstvi … je mi strasne smutno a porad mi neco chybi
chybi mi nase holcicka .......... nelly miluju te a verim ze az prijde tvuj cas tak se k nam vratis ![]()
Ahoj Didafifo,
je mi moc líto Tvé ztráty.
Na emiminu je založená skupina „Prázdná náruč“!
Jsou v ní maminky, které potkalo to co Tebe.
Určitě Tě přivítají mezi sebe.
Je mi hrozně líto co se Ti stalo
, takové věci by se stávat neměli ! Asi to nikdy nepřebolí, ale s dalším miminkem se ta bolest sníží
! Přeji Ti co nejvíce sil a aby jsi to zvládla co nejlépe, je mi to moc líto
dekuju vsem jste moc hodny ..... zatim se tu snazim zorientovat i kdyz si tu procitam par dni tak teprve dneska jsem se odhodlala zaregistrovat pred tim jsem si psala jen na moje tehotenstvi
Je dobře,že ses vypsala a snad ti to aspoň trošinku zmírní tvou bolest…
didafifa píše:
dekuju vsem jste moc hodny ..... zatim se tu snazim zorientovat i kdyz si tu procitam par dni tak teprve dneska jsem se odhodlala zaregistrovat pred tim jsem si psala jen na moje tehotenstvi
Sem napiš a ten kdo vede skupinu Ti odpoví.
Myslím, že je to Potápka!
ja vim ze to bude ve me na vzdy ale je uleva mit si o tom s kym popovidat tedy spis vypsat ale nebyt prasku tak to asi nedam ![]()
dekuji … uz jsem to nasla a tak jsem tam zkusila napsat
didafifa píše:
dekuji … uz jsem to nasla a tak jsem tam zkusila napsat
Ahoj, vím jak se cítíš.
chce to čas a velkou oporu v rodině.
já otěhotněla pět měsíců po porodu a umrtí našeho Venouška. Je to hrozně kruté, ale u mě nic nezjistili a tak konec zní náhlé umrtí.
Chci ti popřát krátkou cestu za dalším miminkem, ale nevzdávej to, bojuj. TED SE TI TO ZDÁ , ŽE TO NEJDE ZVLÁDNOUT, ALE PŮJDE TO.NIKDY NEZAPOMENEŠ, ALE VĚŘ MI MIMINKO V NÁRUČÍ BUDEŠ MÍT.
![]()
Je mi to moc líto, poslám ti hodně síly budeš jí potřebovat.Jedině čas tu ránu trošku zhojí.Drž se ![]()
dekuji za tvuj prispevek cetla jsem cim jsi si prosla a gratuluji k tehotenstvi a uvidis ze tentokrat bude vse v poradku
Vidíš a toto přesně čeká i Tebe. Musíš bojovat, protože máme pomocníky v nebíčku a to nám pomáhá a proto vyhrajeme. Vyhraješ a bude to krásné. Čeká Tě cesta, ale ten konec je nádherný a ty brzo na konec dojdeš a napíše, že jsi těhotná. Věř mi prosím, před pár měsíci se mi to zdálo hrozná doba, ale vše rychle uteče. Na té cestě budeš mít dny, kdy budeš dole a dny , kdy budeš zase nahoře, ale jdi stále dál. Jdi za cílem svého štěstí.
![]()
ahoj je mi moc líto tvojí ztráty , vím že je to strašlivá životní situace ,níkomu ji nepřeji a jediné co pomáhá je se z toho vypovídat a to nejlépe s lidmi tobě blízkými. Přeji rychlou rekonvalescenci a pokud mohu radit ty otisky si nidky nevyzvedávej a tu fotku také ne ještě si to vše zhoršíš!
Bohužel se během těhu stávají tyto a další tragédie, holt každé těhotenství je veliké riziko jak pro miminko ,tak pro maminku . Přeji další úspěšné dokončení těhu, jistě se tu do dvou let pochlubíš krásným miminkem, ač nikdy nezapoměneš bude určitě líp.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.