Nelly zemrela 22tydnu a 4dnech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2832
3.6.10 22:26

ahoj, je mi moc líto, co tě potkalo. Držím palečky, ať se brzy dočkáš vytouženého miminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
3.6.10 23:36

Je to opravdu hrozné, co vás potkalo. Přeji hodně síly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
4.6.10 08:13

Je mi to moc líto!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
4.6.10 08:17

Vím čím procházíš. Držím palečky ať se z toho brzy dostaneš. Ale nás zachrání jedině další mimi. Budou dny kdy ti bude líp. Chce to čas. Ale nikdy nezapomeneš. :srdce: Brzy ahoj v prázdné náruči.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
4.6.10 08:29

Moc mě to mrzí a přeju hodně sil :cry: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
4.6.10 09:40

Moc mě to mrzí :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
4.6.10 13:17

To je mi moc líto. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
4.6.10 13:26

Jj - prázdnou náruč moderuje Potápka. Jenže jsem trošku slepá a někdy mi trvá, než si žádosti o čleství přečtu :wink:
Takže šup tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
4.6.10 20:34

je mi moc lito co te potkalo…moje maminka porodila v osmem mesici mrtvou holcicku a potom porodila chlapecka ktery umrel za tri dny po porodu…tenkrat to prekonala tim, ze si adoptovala holcicku…a po deseti letech se znovu vdala a prirozenou cestou pocala a porodila dvojcata tedy me a sestru..vzdy jsem si rikala jak to pro ni muselo byt tezke a vubec si to neumim predstavit, ale vse se deje z urciteho duvodu..mozna osudu, tak ver ze jednou az se ti narodi miminko nebo rovnou dve, tak ze se bolest zmirni a nejlepsim lekem je cas..me je nyni 23 let a pred mesicem jsem potratila v 5tt, je mi take moc smutno ale oproti tomu co potkalo tebe je to nesrovnatelne..jen ma rada zni aby jsi se Nellynky fotku nikdy nekoukla..ani otisky rucicek si neber..jen by ti to vse pripominalo a jeji obraz bys mela pred ocima na dosmrti..je to uz 35 let co moje maminka porodila mrtvou holcicku a pri porodu se pres tu plentu podivala a dodnes vidi ze to byla baculata tmavovlasa holcicka..proto je lepsi uchovat si v pameti jen tolik aby to co nejmin bolelo…preji ti moc moc dobreho a aby se ti podarilo brzy porodit miminko a bylo lepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
8.6.10 00:41

a

dekuji vsem … vcera jsem se sem snazila dostat i jsem napsala tak dlouhy psani a ono mi to tu prestalo fungovat … a ted ani nevim co jsem sem vcera psala … jsem nejaka mimo hodne se ve me stridaji pocity od litosti po vztek … i kdyz dnes jsem mluvila s panem ktery mi potvril to co jsem si myslela mala uz tu mela splneno potrebovala se jen odrazit aby se dostala dal ale mela by se vratit ale mam pockat nevim jestly tu nekdo veri v duchovno ale dnes je mi mnohem lip a moc se tesim az se vrati i kdyz se ta nase dusicka vrati i treba jako chlapecek uz ted se nemuzu dockat i kdyz to budem mit jeste asi dlouhy doufala jsem ze rekne ze driv … ale v lete s nim budu mluvit jeste jednou to na nas bude mit vic casu tak snad mi rekne i neco vic dnes to bylo jen v rychlosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
8.6.10 11:16

Ahoj dadi,

přidávámse ke všem a vyjadřuji svoji lítost nad tím, co jsi prožila. Vím o čem mluvíš a co cítíš. Já zažila to samé 2.6.2010 - tedy minulý týden a nejsem schopna se z toho vzpamatovat.Čekala jsem první miminko-chlapečka a zkončilo to ve 22.tt. Takže jsme na to stejně a musíme obě bojovat dál,ikdyž se to zdá jako nemožné. Hodně si čtu diskuze na toto téma a snažím se psát s co nejvíce holkama,které to prožívají také. Mě osobně to moc pomáhá, takže se nedívím, že všem děkuješ, i tak málo, jako podpora nás všech,co prožíváme zármutek je mnohem víc než rady odborníků či přátel a rodiny, kteří ani netuší, co se v našich duší odehrává.
To že jsi mluvila s nějakým pánem - kartář?,nevím, ale věřím tomu. Myslím na svého andílka, že je v nebíčku a že nás ochraňuje a doufám, že se mi jednou vrátí,, ikdyž to tu velkouo díru v srdci nezalepí.
Tak se drž :-) a kliedně breč, když to na Tebe přijde. Máš na to nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
8.6.10 22:11

marti

moc mi mrzi ze i ty se pripojujes a musis si tim projit tohle by se proste stavat nemelo a jestly se muzu zeptat copak se stalo … jinak jak uz me tu poradily pojd za nami do skupiny prazdna naruc … me taky pomaha o tom psat s maminama co si prosly tim samym protoze jen ti chapou cim si prochazim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
9.6.10 08:51

Ahoj,
moc mě mrzí, čím jsi si musela projít. Je to bolest, která v tobě bude stále. Já porodila v 16.tt mrtvá dvojčátka, takže vím, jaké to je. Další mimi ti pomůže, ale nezapomeneš.
Velmi však oceňuji, že ti malou doktoři vyfotily a udělali otisky.Já jsem si od doktorů vynutila, že svoje chlapce chci vidět a dnes jsem za to ráda. Držela jsem ty krásné broučky v ruce a rozloučila se s nimi. Moc bych chtěla mít fotku či otisk. Až budeš mít sílu žít, určitě to též oceníš.
První dny a týdny jsou nejhorší. Já nemohla ani vyjít ven. Bude líp, ale bude to trvat.
Jsem psycholog, a tak ti na rozdíl od Alice mohu spíše doporučit, abys fotečku… viděla. Člověk se s tou ztrátou pak snadněji vyrovná, rozloučíš se s někým, kdo má tvář, s konkrétním miminkem, které bylo tak krásné … Nechci tady dělat přednášku, jen bych ti ráda pomohla.
Drž se holka, tyhle ztráty jsou pro ženu ty nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
9.6.10 09:13

Ahoj dadi, ráda bych se připojila do skupiny prázná náruč, ale nějak nevím, kde ji najít. Už jsem ji hledala. Je to dnes přesně týden a tak od rána vzpomínám na mého dorbečka, ikdyž vím, že bych neměla, jinak mě to utrápí. Ale jak můžu zapomenout? Stalo se to že od prvního UZ se objevil zvětšený močový měchýř, víc než mám být. Šla jsem na kontrolu po 3týdnech a že se uvidí co dál.Ale bohužel se rapidně zvětšoval a zaplňoval močí. Moč neodcházela z miminka. Tak mi udělali amniocentézu,která díky bohu byla zcela vpořádku z hlediska genetiky. Ale močák stále rostl.Tak odsáli z něho veškerou moč a čekala jsem zase týden,po týdnu opět rapidní zaplnení močí a navíc se objevila tekunina v břišní dutině našeho broučka,která tam neměla co dělat.navíc se začaly zvětšovat i močovody a asi to mohlo postoupit dál na ledviny.Genetik to označil jako velmi vzácnou VVV a sdělil hodně špatnou prognózu. Ale že je to na nás jak se rozhodnem,ale on že to nevidí jako dobré a raději by šel do nového pokusu.V ordinaci jsem to už probrečela a nakonec jsme se s přítelem rozhodli pro ukončení,než aby náš drobeček byl postižený a my z toho smutní na celý život nebo by mohlo dojít k úmrtí i díve.Ale vše se ještě potvrdí dle pitevní zprávy,na kterou jsem velmi zvědavá.Našim rodinám jsme to vlastne tajili do poslední chvíle, kdy jsme už museli oznámit jen tu smutnou zprávu. Nejsem ještě připravená o tom mluvít nahlas,ale toto psaní mo opravdu pomáhá a ikdyž to bude znít hnusně, jsem ráda, že v tom nejsem sama, ale s vámy všemy, které prožíváte to samé a přesně víte jak to bolí.
Takže hlavu vzhůru a „hurá“ za dalším bojovným dnem na přežití a čekání na lepší dny
Pa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
9.6.10 10:32

ahoj hanko i me mrzi tva ztrata … ja jsem za to rada asi cim dal tim vic a zacina me mrzet ze jsem si ji nenechala dat pochovat rodila jsem v uk a tam se ti na to ptaji jestly ji chces videt atd ale jsem ted vdecna i za ty fotecky jednou to snad zvladnu preci jen to byla nase holcicka … jinak jsem byla ze zacatku na neurolech a ted uz jsem presla na kapicky jinak bych to nedala … .. . jsem rada ze jsi napsala preci jen psycholozka se tu hodi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty