Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Thomassss Kdybys byl matka, můžeš vytáhnout prso a možná by bylo po řevu ![]()
@Petule030 píše:
@Thomassss Kdybys byl matka, můžeš vytáhnout prso a možná by bylo po řevu
Já jsem matka a dítě mi neřvalo hlady, ale tím, že mu vadila zimní kombinéza. A o tomto není diskuze!
I dítě bez dudlíku nemusí řvát - naše řvalo jenom kvůli něčemu. Když jsem vychytala, o co mu jde, neřval skoro vůbec i bez dudlíku. Uklidnit se dalo i jinak než dudlíkem nebo prsem. I když s dudlíkem by to asi bylo jednodušší, hlavně zaspávání. U dalšího nevím, jestli vůbec dudlík dávat
. Bezdudlíkovce mají i výhody - np. neřvou jenom proto, že jim dudel vypadl
.
@Thomassss píše:
Já jsem matka a dítě mi neřvalo hlady, ale tím, že mu vadila zimní kombinéza. A o tomto není diskuze!
Promiň, myslela jsem, že jsi chlap.
Když naše mimina řvala, řešila jsem často prsem. Nemusela mít hlad, ale místo dudlíku si trochu podudlala prso a většinou byl klid.
@Petule030 píše:
Promiň, myslela jsem, že jsi chlap.Když naše mimina řvala, řešila jsem často prsem. Nemusela mít hlad, ale místo dudlíku si trochu podudlala prso a většinou byl klid.
To chápu, doma jsem taky prso dávala, ale přes zimu, když jsme byli venku všichni zabalení do kombinéz a bund, jsem prso fakt nevytahovala, do toho jsem měla 18m dceru, takže tu uhlídat. Byla jsem ráda, že mimino leží v bezpečí kočárku. A vadila jí ta kombinéza, no
naštěstí to vyřešil dudel ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, potřebuji se poradit. Je možné aby miminko nemělo rádo dudlíky? Když mu ho dám do pusiny, jaksi se zašklebí a hned vyplivne… zkoušeli jsme už 3, tak nevím…
Kluk dudal jak o zivot, ja pry raky, ale segra kdyz zjistila ze z toho nic netece, tak nic.
U nás byl dudel v kurzu jenom první tři měsíce, pak dítě zjistilo, že z toho stejně nic nepoteče, a už ho nechtělo. Ale moje prsa měla aspoň chvilku na regeneraci.
Někdy děti nechtějí ty superhyper anatomické dudlíky, ale úspěch slaví starý dobrý kulatý dudlík „kytička“, mívají v lékárně.