Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je. Zkoušela jsem všechny možné, tvarem i materiálem a nevzal si žádný. Aspoň ti odpadne odnaučování dudlíku v budoucnu ![]()
Je to možné. Druhá dcera taky dudlík nechtěla a neměla. Každé mimino holt nedudlá.
Je to možné, sama mám dvě děti, které vyrostly bez dudlíku. Oba ho od malinká odmítali. 😀
Zkus zmenit pro klid duse tvary savicek-nektere dudliky maji zkoseny jakoby urizly kapkovity tvar, jiny maji kulaty, jiny ovalny..
@ugluk píše:
Tak bude bez dudlíku, no, je na tom něco špatného?
Špatného na tom není nic, ale dudlík se dává z jednoho prostého důvodu - aby miminko nebrečelo. Takže chápu snahu zakladatelky nějaký vhodný najít. Moje dcera třeba bez dudlíku řvala v kočárku, ale strašně, a s dudlíkem byla jako andílek
neumím si představit každodenní dvouhodinovou procházku za řevu ![]()
Jinak zakladatelko, jak bylo řečeno, zkusit víc tvarů. Ale opravdu některé děti nevezmou na milost žádný.
Prvorozeny syn dudlik miloval, do roka ho mel kdy si rekl, od roka jen pred usnutim a od cca rok a trictvrte jsme sebrali a nebyl problem.
Ted mam 9mesicni dvojcata, dudlik si vzali hned, syn ho zacal bojkotovat kolem 2 mesice, vyplivoval, sklebil se. Holcicka zadny problem. A ejhle, syn ho opet v 8mesicich vzal na milost a pred usinami dudla. Takze nadeje je ![]()
Nedelala jsem zadne brikule a vyberem, jestli by jiny nevzal.
Taky jsem měla bezdudlíkovce
. Vyzkoušeli jsme snad všechno, co bylo na trhu a nic. Co naděláš
.
@Thomassss já měla jedno dítě dudlíkové a druhé ho odmítalo. No, holt jsem musela přijít na jiné uklidňovací metody, ale obecně zas bylo to bezdudlíkové dítě klidnější a kontaktnější. Ale i to občas řvalo a když dudlík odmítlo, tak co holt s tím, no.
@Thomassss píše: Špatného na tom není nic, ale dudlík se dává z jednoho prostého důvodu - aby miminko nebrečelo. Takže chápu snahu zakladatelky nějaký vhodný najít. Moje dcera třeba bez dudlíku řvala v kočárku, ale strašně, a s dudlíkem byla jako andílekneumím si představit každodenní dvouhodinovou procházku za řevu
Jinak zakladatelko, jak bylo řečeno, zkusit víc tvarů. Ale opravdu některé děti nevezmou na milost žádný.
Mě třeba rval syn bez dudliku v kočáře, a po nošení v nosítku přestal. Žádný dudel.
@Koblizkova1980 píše:
Mě třeba rval syn bez dudliku v kočáře, a po nošení v nosítku přestal. Žádný dudel.
Moje záda ocenila dudlík ![]()
Zdravím, potřebuji se poradit. Je možné aby miminko nemělo rádo dudlíky? Když mu ho dám do pusiny, jaksi se zašklebí a hned vyplivne… zkoušeli jsme už 3, tak nevím…