Nemá rad dudlík

Anonymní
10.6.22 17:08

Nemá rad dudlík

Zdravím, potřebuji se poradit. Je možné aby miminko nemělo rádo dudlíky? Když mu ho dám do pusiny, jaksi se zašklebí a hned vyplivne… zkoušeli jsme už 3, tak nevím…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1977
10.6.22 17:12

Je. Zkoušela jsem všechny možné, tvarem i materiálem a nevzal si žádný. Aspoň ti odpadne odnaučování dudlíku v budoucnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
10.6.22 17:15

Jo je, tak mu ho nenuť dudlík přeci není podmínka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4398
10.6.22 17:24

Mam dve deti a ani jedno dudlik nechtelo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
10.6.22 17:26

Je to možné. Druhá dcera taky dudlík nechtěla a neměla. Každé mimino holt nedudlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
10.6.22 17:34

Tak bude bez dudlíku, no, je na tom něco špatného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
10.6.22 17:43

Je to možné, sama mám dvě děti, které vyrostly bez dudlíku. Oba ho od malinká odmítali. 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cvrčínek
10.6.22 17:58

Zkus zmenit pro klid duse tvary savicek-nektere dudliky maji zkoseny jakoby urizly kapkovity tvar, jiny maji kulaty, jiny ovalny..

• Citovat
  • Upravit
3958
10.6.22 18:08
@ugluk píše:
Tak bude bez dudlíku, no, je na tom něco špatného?

Špatného na tom není nic, ale dudlík se dává z jednoho prostého důvodu - aby miminko nebrečelo. Takže chápu snahu zakladatelky nějaký vhodný najít. Moje dcera třeba bez dudlíku řvala v kočárku, ale strašně, a s dudlíkem byla jako andílek :) neumím si představit každodenní dvouhodinovou procházku za řevu :oops:

Jinak zakladatelko, jak bylo řečeno, zkusit víc tvarů. Ale opravdu některé děti nevezmou na milost žádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
10.6.22 18:35

Prvorozeny syn dudlik miloval, do roka ho mel kdy si rekl, od roka jen pred usnutim a od cca rok a trictvrte jsme sebrali a nebyl problem.
Ted mam 9mesicni dvojcata, dudlik si vzali hned, syn ho zacal bojkotovat kolem 2 mesice, vyplivoval, sklebil se. Holcicka zadny problem. A ejhle, syn ho opet v 8mesicich vzal na milost a pred usinami dudla. Takze nadeje je :mrgreen:
Nedelala jsem zadne brikule a vyberem, jestli by jiny nevzal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
10.6.22 19:01

Taky jsem měla bezdudlíkovce :lol:. Vyzkoušeli jsme snad všechno, co bylo na trhu a nic. Co naděláš :D.

• Citovat
  • Upravit
9023
10.6.22 19:25

Holky taky neměly, aspoň se pak nemusí odnaucovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68941
10.6.22 20:09

@Thomassss já měla jedno dítě dudlíkové a druhé ho odmítalo. No, holt jsem musela přijít na jiné uklidňovací metody, ale obecně zas bylo to bezdudlíkové dítě klidnější a kontaktnější. Ale i to občas řvalo a když dudlík odmítlo, tak co holt s tím, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
11.6.22 01:06
@Thomassss píše: Špatného na tom není nic, ale dudlík se dává z jednoho prostého důvodu - aby miminko nebrečelo. Takže chápu snahu zakladatelky nějaký vhodný najít. Moje dcera třeba bez dudlíku řvala v kočárku, ale strašně, a s dudlíkem byla jako andílek :) neumím si představit každodenní dvouhodinovou procházku za řevu :oops:Jinak zakladatelko, jak bylo řečeno, zkusit víc tvarů. Ale opravdu některé děti nevezmou na milost žádný.

Mě třeba rval syn bez dudliku v kočáře, a po nošení v nosítku přestal. Žádný dudel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
11.6.22 03:34
@Koblizkova1980 píše:
Mě třeba rval syn bez dudliku v kočáře, a po nošení v nosítku přestal. Žádný dudel.

Moje záda ocenila dudlík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová