Nemám menstruaci, mám plašit?

Anonymní
31.3.22 09:43

Nemám menstruaci, mam plašit?

Zdravím, chtela bych se poradit. 27.2 jsem přestala brát antikoncepci (po několika letech), 1.3 jsem dostala menstruaci (trvala jen 4 dny a byla slabá). Další menstruaci jsem mela dostat 29.3 a pořad nic. Test mam negativni. Toho 29.3 mě chvilinku bolelo břicho, jsk kdybych to mela dostat a mela jsem mokrý pocit v kalhotkách. Od te doby nic, ani náznak ze by mela menstruace přijít. Taky mi přijde, ze jsem mela posunutou ovulaci (bolest, výtok a pozitivni ovulacni test jsem mela 20.3, podle kalendáře jsem ji mela mít 14.3). Muj dotaz zní, mam ještě počkat, jestli menstruaci dostanu nebo to řešít s gynekologem? O miminko se snazime. V dubnu mam preventivní prohlídku tak jestli radsi volat hned, nebo to,,nespěchá,,. Všem moc Dekuji. Popripade, což pochybuju ale stejně se zeptám 😂 kdybych vazne tu ovulaci mela sz toho 20.3, je možné, ze jsem třeba otěhotněla (tím ze nemám menstruaci) ale je to moc brzy na to, aby se mi ukázala druhá čárka? Moc Dekuji :) prosím anonym, mam tu známe a nechci, aby věděly, ze se snazime.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
79927
31.3.22 09:48

Po vysazení antikoncepce může trvat měsíce, než naskočí opravdový menstruační cyklus, při braní antiko vůbec nemáš svůj pravý cyklus a menstruace je pseudomenstruace - tělo se nejprve musí vyčistit a pak teprve začne normálně fungovat, takže plašit není potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37240
31.3.22 09:50

Tak jestli vis, že byla ovulace později, tak ms přichází tak 14 dní po ní. Po vysazení ha se může cyklus srovnávat klidně rok, takže nic neobvyklého.

Příspěvek upraven 31.03.22 v 09:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36179
31.3.22 09:54

Menstruaci můžeš dostat jindy než to bylo po 28 dnech s prášky. Počkala bych tak do 40 dne a pak to řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33020
31.3.22 10:27

Po vysazení antikoncepce je normální cokoliv. Někdy se cyklus do normálu vrátí rychle, někdy ne. Já měla po vysazení cyklus 31 dní, ovulaci 19 DC. Zjištěno měřením bt, kalendář je naprosto irelevantní. Pokud si myslíš, že ovulace byla v určitou dobu, tak ms nebo // by měly přijít tak do 12-14 dnů poté. Kdyby nebylo ani jedno, nechala bych ještě tělo být a poradila se na té kontrole v dubnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6896
31.3.22 10:37

Neplas. Nebetu HA už roky. Cyklus mám 28-30dni, ale stane se i 34 to tak dvakrát do roka to zablbne. Počkala bych do 40. Obden zkusila test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3779
31.3.22 10:40

Neplasila bych. Tělu bude chvíli trvat než se srovná a než mu dojde že musí začít sami něco dělat. To je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31900
31.3.22 10:50

Kdyz jsem vysadila HA, prvni MS prisla a druha ne, protoze jsem byla tehotna. Test jsem mela pozitivni az 5. den po vynechani MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
31.3.22 10:56

Není co řešit a kvůli čemu plašit nebo být nervózní. 2 dny zpoždění není nic, to se ani za zpoždění nepovažuje.
V dubnu máš plánovanou kontrolu u gynekologa. Do té doby buď dostaneš menstruaci nebo zjistíš, že máš pozitivní test. Pokud do té doby ms nedostaneš a těhotná nebudeš, tak to akorát ideálně vyřešíš na té naplánované kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.22 08:54

Zakladatelka-tak pořad nic, test negativni a menstruace nikde. Jen mě občas bolí vaječníky. Tak uvidím

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa