Nemám menzes

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.1.23 13:43

Nemám menzes

Holky, potřebuji poradit. Užívám antikoncepci, sex byl v sobotu avšak chráněn i kondomem, protože mohla být snížena účinnost antikoncepce kvůli lékům, které jsem užila. Dnes mám 4 den pauzy a menzes zatím nepřišel. Na test je brzy. Jak postupovat? Mám čekat jestli ještě přijde nebo pokud nepřijde tak pokračovat v užívání antikoncepce a následně si udělat test?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35460
5.1.23 13:48
@Anonymní píše:
Holky, potřebuji poradit. Užívám antikoncepci, sex byl v sobotu avšak chráněn i kondomem, protože mohla být snížena účinnost antikoncepce kvůli lékům, které jsem užila. Dnes mám 4 den pauzy a menzes zatím nepřišel. Na test je brzy. Jak postupovat? Mám čekat jestli ještě přijde nebo pokud nepřijde tak pokračovat v užívání antikoncepce a následně si udělat test?

Už zas?
Na test je brzo. Užívej antikoncepci dál jako obvykle a případně si udělej cca za 14 dní od styku test. Ale u HA někdy krvácení být nemusí, zvlášť jestli jsi byla nemocná a měla další léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.23 13:51

@JancaS84 prosím? Stalo se mi poprvé, že mi krvácení nepřišlo. Otěhotnění se až tak moc nebojím, protože jsem se chránila i jinak jen jsem se lekla kvůli tomu kravacení, které nepřišlo.

• Citovat
  • Upravit
21
6.1.23 18:05

Přesně jak bylo zmíněno. Při braní HAK se může stát, že krvácení v pauze nepřijde. Hormony v pilulkách omezují nárůst děložní sliznice, a když je jí opravdu málo, tak nemá co odkrvácet. :) Ale třeba se krvácení ještě objeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.23 11:07

@Kate8888 děkuji, jsem v mírném stresu. Styk byl minulou sobotu neboli test mi asi nic neukáže. Doufám, že se krvácení ještě dostaví

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1