Těhotná přes hormonální tělísko

Anonymní
2.1.23 10:09

Tehotna pres hormonální telisko

Holky, potrebuju podporu 🤣 Mame syna (rok a pul) a po porodu jsem si hned nechala zavest hormonalni telisko. Na zacatku prosince normalne prisla MS, mela prijit i minuly tyden, ale mela jsem ji jen jeden den. S teliskem mivam spis spineni, takze o klasicke krvaceni neslo. Nejak jsem to neresila, proste jeden mesic spinim dyl, jeden min. Jenze uz tak tyden me pobolivaji i prsa. Uplne si nevzpominam, jak bolela pri prvnim tehotenstvi, ale boli me spis zboku zespodu. Kdyz jsem vcera rekla pred chlapem, ze me prsa boli, tak hned rekl, jestli nejsem tehotna, protoze to byl prvni priznak tehotenstvi, ktery jsem tenkrat u syna mela. 😃 No a pak jsem nad tim zacala uvazovat… Mam strach si udelat test, dalsi dite chceme, ale ted by se to absolutne nehodilo. Urcite bychom si ho ale nechali. Moje otazka zni: Je tu nekdo, kdo otehotnel pres hormonalni telisko? A jak dopadlo tehotenstvi? Cetla jsem, ze hodne tehu s teliskem jsou mimodelozni a tim padem nedopadnou.

Aaaa, jsem docela vystresovana, tak potrebuju uklidnit, ze si to treba vsechno jen nalhavam 😂 😂 😂

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.1.23 10:21

Mne se to stalo. Akorát jsem neotehotnela „přes telisko“, ale ono mi někdy nepozorovaně muselo vypadnout, měla jsem jeden cyklus křeče v břiše a hodně silnou menstruaci, tak asi tehdy. No a pak zjištěno těhotenství. Pokud máš tělísko v sobě, i kdyby posunuté, je těhotenství prakticky vyloučené. Naopak je běžné, že není menstruace, prsa můžou bolet z jakéhokoliv hormonalniho výkyvu, jako PMS, při menstruaci, při ovulaci… ten test si udělej, ale téměř jistě těhotná nebudeš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.23 10:23
@Anonymní píše:
Mne se to stalo. Akorát jsem neotehotnela „přes telisko“, ale ono mi někdy nepozorovaně muselo vypadnout, měla jsem jeden cyklus křeče v břiše a hodně silnou menstruaci, tak asi tehdy. No a pak zjištěno těhotenství. Pokud máš tělísko v sobě, i kdyby posunuté, je těhotenství prakticky vyloučené. Naopak je běžné, že není menstruace, prsa můžou bolet z jakéhokoliv hormonalniho výkyvu, jako PMS, při menstruaci, při ovulaci… ten test si udělej, ale téměř jistě těhotná nebudeš.

Ufffff!!! Dekuji ti za ujisteni 😃 Pri MS pouzivam tampony, takze bych si urcite vsimla, ze mi vypadlo.

• Citovat
  • Upravit
8538
2.1.23 10:26

Nejlepší je si udělat test a budeš vědět. Třeba jsi opravdu jen zbytečně ve stresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.1.23 10:26

Mi Dr říkala, že s hormonálním tělískem se časem má téměř vytratí. Takže bych byla v klidu :think: jinak ale ano, jsou exoti, co mají dítě přes tělísko :mrgreen: známé syn ho měl obtiskle na zádech, když se narodil :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.1.23 10:41
@Anonymní píše:
Holky, potrebuju podporu 🤣 Mame syna (rok a pul) a po porodu jsem si hned nechala zavest hormonalni telisko. Na zacatku prosince normalne prisla MS, mela prijit i minuly tyden, ale mela jsem ji jen jeden den. S teliskem mivam spis spineni, takze o klasicke krvaceni neslo. Nejak jsem to neresila, proste jeden mesic spinim dyl, jeden min. Jenze uz tak tyden me pobolivaji i prsa. Uplne si nevzpominam, jak bolela pri prvnim tehotenstvi, ale boli me spis zboku zespodu. Kdyz jsem vcera rekla pred chlapem, ze me prsa boli, tak hned rekl, jestli nejsem tehotna, protoze to byl prvni priznak tehotenstvi, ktery jsem tenkrat u syna mela. 😃 No a pak jsem nad tim zacala uvazovat… Mam strach si udelat test, dalsi dite chceme, ale ted by se to absolutne nehodilo. Urcite bychom si ho ale nechali. Moje otazka zni: Je tu nekdo, kdo otehotnel pres hormonalni telisko? A jak dopadlo tehotenstvi? Cetla jsem, ze hodne tehu s teliskem jsou mimodelozni a tim padem nedopadnou.Aaaa, jsem docela vystresovana, tak potrebuju uklidnit, ze si to treba vsechno jen nalhavam 😂 😂 😂

Mám tělísko necelý rok a citlivá prsa znamenají, že přijde špinění. Test si pro klid duše udělej. Nebo jdi na vyšetření, jestli je tělísko na svém místě. Mně to teda kontrolovali po měsíci po zavedení a teď zas až na prevenci na jaře, dřív neříkal, abych přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
2.1.23 11:13

Já takhle s tělískem panikařila několikrát a vždy úplně zbytečně. I ta bolavá prsa jsem měla, MS vynechanou třeba třikrát, pak zase přišla. Test si určitě udělej. Nemá smysl strkat hlavu do písku. Hned budeš vědět, na čem jsi. U mě to bylo i o tom, že další dítě fakt nechceme, takže jsem vždy testovala hned, abych měla dost času to případně řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
2.1.23 11:13
@Anonymní píše:
Holky, potrebuju podporu 🤣 Mame syna (rok a pul) a po porodu jsem si hned nechala zavest hormonalni telisko. Na zacatku prosince normalne prisla MS, mela prijit i minuly tyden, ale mela jsem ji jen jeden den. S teliskem mivam spis spineni, takze o klasicke krvaceni neslo. Nejak jsem to neresila, proste jeden mesic spinim dyl, jeden min. Jenze uz tak tyden me pobolivaji i prsa. Uplne si nevzpominam, jak bolela pri prvnim tehotenstvi, ale boli me spis zboku zespodu. Kdyz jsem vcera rekla pred chlapem, ze me prsa boli, tak hned rekl, jestli nejsem tehotna, protoze to byl prvni priznak tehotenstvi, ktery jsem tenkrat u syna mela. 😃 No a pak jsem nad tim zacala uvazovat… Mam strach si udelat test, dalsi dite chceme, ale ted by se to absolutne nehodilo. Urcite bychom si ho ale nechali. Moje otazka zni: Je tu nekdo, kdo otehotnel pres hormonalni telisko? A jak dopadlo tehotenstvi? Cetla jsem, ze hodne tehu s teliskem jsou mimodelozni a tim padem nedopadnou.Aaaa, jsem docela vystresovana, tak potrebuju uklidnit, ze si to treba vsechno jen nalhavam 😂 😂 😂

Udělej si test a uvidíš, nevím jak hormonální, ale otěhotněla sem s nehormonálním. Nevypadlo, lékař mi ho pak vyndával.

• Citovat
  • Upravit
Svetluska55
2.1.23 11:22

Mám už své 3.hormonalni tělísko a..těhotná jsem samozřejmě nebyla ani jednou.
Než diskuzi, udělej si prostě test, ne..

• Citovat
  • Upravit
14627
2.1.23 13:22
@martina.se píše:
Mi Dr říkala, že s hormonálním tělískem se časem má téměř vytratí. Takže bych byla v klidu :think: jinak ale ano, jsou exoti, co mají dítě přes tělísko :mrgreen: známé syn ho měl obtiskle na zádech, když se narodil :mrgreen: :lol:

Coze??? 8o
:lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.1.23 13:28
@Semtex píše:
Coze??? 8o :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

Jasně. Čtyřcentimetrové tělísko měl obtisknutá přes celá záda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
2.1.23 18:26

Pri hormonalnim telisku nemusis vubec menstruovat nebo jen slabe, mela jsem 3× tato teliska a menstruaci jsem nemela. Vygoogli si pribalovy letak a nacti si neco o tom, co mas v deloze a jak to vubec funguje. Co mas? Mirena, Jaydess, Levosert?

• Citovat
  • Upravit
72725
2.1.23 19:19
@Semtex píše:
Coze??? 8o :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

No měl tam tvar kotvy. Do pár dní se to ztratilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.1.23 19:20
@Russet píše:
Jasně. Čtyřcentimetrové tělísko měl obtisknutá přes celá záda :zed:

A kde píšu, že přes celá záda? Měl to i dupky :mrgreen: posílala tehdy fotku, že má námořníka. Vypadalo to jako Kotva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.1.23 20:45
@martina.se píše:
A kde píšu, že přes celá záda? Měl to i dupky :mrgreen: posílala tehdy fotku, že má námořníka. Vypadalo to jako Kotva :mrgreen:

Promiň, ale nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital