Nitroděložní tělísko zlaté

Anonymní
3.1.23 22:17

Nitroděložní tělísko zlaté

Dobrý večer, včera 2.1.2023 jsem si nechala zavést nitroděložní tělísko zlaté, kojím 10 měsíc, MS byla už od 3 měsíce pravidelná, ale mám dotaz. Od včera večera krvácím skoro jako při MS, jen bez bolestí břicha a slaběji. Neví někdo jestli je to normální? Ze hned v den zavedení se dostavilo krvácení? Děkuji 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13
3.1.23 22:42

Mám taky zavedené tělísko se zlatem a měla jsem to podobně. Trvalo asi 3 měsíce, než si to sedlo. Občas jsem trochu krvácela mimo MS. Pak se to srovnalo. Zavedené ho mám třetím rokem a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18678
3.1.23 22:59

Mám teda Mirenu. Kamoska spinila par dnů po zavedení, já krvacela denně 3 měsíce a intenzita se snižovala na spineni. Až paty měsíc zaspinim tak jednou týdne a jen na utreni. Myslela jsem, ze už mi z toho hrabne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
5.1.23 15:11

Krvácení/špinění a bolesti jsou vedlejší účinky tělísek, které postihují řadu žen. Nemělo by Tě také překvapit silnější krvácení při menstruaci. Po nějaké době si děloha na tělísko zvykne, tyto potíže pomalu vymizí a nic Ti nebude kazit radost z bezpečného sexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.23 08:16

Jak se zbavit 10 kil po nitroděložním tělísku mirena

Jsem nesvá z tech kil navic,
Rodina a přátelé myslí že vypadám líp, já toho názoru rozhodně nejsem.
Aspoň 6-7 musí dolů :(

Příspěvek upraven 19.04.23 v 08:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.23 08:21

Nitroděložní tělísko Mirena a nabrání 10 kilo :(

Má otázka, měla jsem mirenu tělísko,
První rok v pohode
Pak každej měsíc nebo dva nabrání na váze za rok 8-10 kilo
Teď už mám přes rok vyndané
Gynekolog tvrdi ze to neni teliskem
Ale urcite je
Mívala jsem 54 kilo po porodu tedy dcerka mela 1rok a pul a mela jsem svích 52 kilo
Doteď mi přebíva těch 10.. a to už rok a půl nemám tělísko
Vědět to ani bych si ho nikdy nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18678
19.4.23 09:42
@Tina 11111111 píše:
Má otázka, měla jsem mirenu tělísko,
První rok v pohode
Pak každej měsíc nebo dva nabrání na váze za rok 8-10 kilo
Teď už mám přes rok vyndané
Gynekolog tvrdi ze to neni teliskem
Ale urcite je
Mívala jsem 54 kilo po porodu tedy dcerka mela 1rok a pul a mela jsem svích 52 kilo
Doteď mi přebíva těch 10.. a to už rok a půl nemám tělísko
Vědět to ani bych si ho nikdy nedala

Já mám mirenu asi trictvrte roku a mám dole 8 kg :think: jen se musíš snažit a neprasit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.24 18:51
@Anonymní píše: Více

Dobrý den, mohu se zeptat jakou značku nitroděložního tělíska jste si nechala zavést? Uvažuji hodně o zavedení tělíska, ale nechci s mědí. Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
4.12.24 17:00

Tělísko se slitinou stříbra se jmenuje Silverlily, se zlatou Goldlily. Nevím ale, jestli jsou tato tělíska lepší, než obyčejná s mědí. V každém případě jsou nitroděložní tělíska vhodný nástroj, který nevyžaduje každodenní péči a dovolí Ti strachem neomezovaný intimní život, takže neváhej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.24 20:21
@Lemrucha píše: Více

A sháněla jste si tento konkrétní typ tělíska sama nebo ho měl k dispozici váš/e gynekolog/gynekoložka? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
6.12.24 18:32

O jmenovaných typech tělísek vím jen z diskuzí v internetu. To, zda je má lékař k dispozici přímo v ordinaci, se bude u různých lékařů lišit, ale obvyklejší je asi jeho zakoupení na předpis v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.24 20:11
@Lemrucha píše: Více

Super, zkusim to probrat s moji gynekoložkou a uvidim. Děkuji za odpověď a přeji hezký den. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí