Nemám odvahu odejít z práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Kdo se bojí, nesmí do lesa. Proč řešíš hloupé narážky lidí, které už v životě nevidíš, pokud odejdeš?
Každopádně bych dala výpověď, až budeš mít jisté místo někde jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kazda moje dalsi prace byla lepsi nez ta predchozi. Jdi do toho a peclive vybirej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lidi běžně odchází a přichází. Máš na to právo a nikomu nejsi povinna sdělovat jakýkoliv důvod. Prostě ses tak rozhodla. Tečka.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
V praci uz jsem 6 let. Jde o kancelarskou praci a kdy komukuju s lidmi. Jsme maly tym, proste pomlouvacne slepice. Po case me tak nejak prijaly. Berou me jako nejslabší snadno vyměnitelný kus. Jedná se o šikovné manipulátorky a mě už tyhle hry nebaví. Když sem si odmyslela je, samotná práce mě bavila. Nyní už mě nenaplnuje ani práce samotná a fo práce jdu s odporem. I když pracuju do večera bojím se, abych pak při hledání práce nedopadla ještě hůř.
Bojím se odejít, abych pak neposlouchala hloupé narážky. Někdy si říkám, že by mi bylo líp kdyby mě sami vyhodili.
Asi si jdu pro odvahu a zjištění. Že když jste změnily práci, bylo líp
Nektery zensky kolektivy jsou neskutecny slepicince, bohuzel. Nikdy jsem tohle nechapala. Snad i lepsi delat s chlapama nebo ve smisenym kolektivu, fakt.
Urcite nevahej a hledej, neboj se..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marcellia píše:
Nektery zensky kolektivy jsou neskutecny slepicince, bohuzel. Nikdy jsem tohle nechapala. Snad i lepsi delat s chlapama nebo ve smisenym kolektivu, fakt.
Nesouhlasím, je to o lidech, nikoli o pohlaví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejdriv si najdi novou praci a az pak dej vypoved, vzdy jsem to tak delala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jsem měnila práci, protože ta původní mi přestala vyhovovat, vždy to v té další bylo lepší. Což neznamená, že se to tam časem (obvykle v řádu let) nakonec zase posunulo někam, kde se mi to nelíbilo, no tak jsem zase odešla, to je život. Kdyby se mi v nové práci nelíbilo rovnou, tak od toho je zkušebka. Kdo se bojí…
Jo a momentálně jsem v malém, čistě ženském kolektivu, a je to pohoda, sedly jsme si. Jde to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marcellia píše:
U nas je 30 zenskych. Jedna odesla a hned byl klid. Uvitali to vsichni. Sice podavala vykon, ale pomlouvala a vyvolavala rozpory. Kazdy si oddechl, ze dala vypoved po 30 letech ![]()
Jeste mam 7 kolegu starsich a s temi nebyl zadny problem, co se tyce pomluv ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Najdi si novou praci a pote oznam vypoved.
Nikdy se mi nestalo, ze bych zmeny litovala. 6 let je na me uz teda opravdu dlouho - pro me je potreba po 2-3 letech zmena alespon v ramci firmy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
V praci uz jsem 6 let. Jde o kancelarskou praci a kdy komukuju s lidmi. Jsme maly tym, proste pomlouvacne slepice. Po case me tak nejak prijaly. Berou me jako nejslabší snadno vyměnitelný kus. Jedná se o šikovné manipulátorky a mě už tyhle hry nebaví. Když sem si odmyslela je, samotná práce mě bavila. Nyní už mě nenaplnuje ani práce samotná a fo práce jdu s odporem. I když pracuju do večera bojím se, abych pak při hledání práce nedopadla ještě hůř.
Bojím se odejít, abych pak neposlouchala hloupé narážky. Někdy si říkám, že by mi bylo líp kdyby mě sami vyhodili.
Já změnila, pro mě nejlepší rozhodnutí v životě, měla jsem snížené sebevědomí a bála se, že nic nenajdu, nakonec jsem zjistila, že mě jinde vzali všemi deseti.
Chce to odvahu, neboj se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Začala bych hledat novou práci. Až budeš mít, tak bych podala výpověď. Už jen to hledání a připravování se na pohovory tě přivede na jiné myšlenky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuji hledat jinde, práce je dost, na spolehlivé a pracovité lidi je velká poptávka. Podle mě máme každá žena nějakou nepříjemnou zkušenost s další ženou z pracovního kolektivu. S mužem nikoliv. Nikdy se mi nestalo, že by mě pomlouval muž.
Je také otázka, kolik si dovolíme na sebe vzít té „jejich“ zátěže.. Nejsme tak odolné. Citlivé. Každá to víme a přitom si ubližujeme.
Držím palce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měnila práci po téměř dvaceti letech
(z toho pět na RD). Práce mě celkem bavila, kolektiv byl naprosto vynikající ač ryze ženský (jezdily jsme spolu na víkend na víno, z některých se staly skutečné přítelkyně a protkaly jsme se i skrze osobní život), ale plíživě chodily zvěsti o velké reorganizaci, nastal chaos, nejistota a protože máme dvě malé děti a doživotní hypotéku, rozhodla jsem se nastolit znovu jistotu a odešla. Teď mám teda zase jistotu, plat o něco lepší (ale ne nijak diametrálně), práce fajn, blízko, kolektiv se taky dá, v rámci kanclu jsou holky super…ale šéfka
. Něco otřesného, arogance, sprostota, neochota, neosobnost. No nevím, jak dlouho to tady zvládnu. Chová se strašně ke všem, je to sprostá štěkna a ostatní ji berou, že ona prostě taková je, ať si to neberu osobně, že neumí pracovat s emocemi, ale je to náročné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit