Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj vsem se moc omlouvám za to co sem napisu, ale uz dal nemuzu, musim se nekomu vypovidat…Nemám ráda holčičku sve kamaradky…mam na ni primo averzi…nechapu co se to deje ale je to tak…zatim jsem se s tim jeste nesetkala, vsechny deti mam rada a sve dve nadevse miluju..Holcicce budou za par mesicu 3 roky..nemluvi, neposloucha a kdyz zrovna zalem nebreci tak se vzteka..nerikam ze jsem ta nejlepsi mama na svete, kazdy vychovava sve dite jinak, ale pevnou rukou si myslim vladne kazdy rodic…ale ma kamaradka ne, holka si muze delat co cce, pravidelne kdyz prijdou k nam tak vytaha co muze a nikdy po sobe nic neuklidi a jeji maminka ji nic nerekne a kdyz uz zakrocim tak holku napomene tim stylem ze u ni stoji a rve na ni at to uklidi, holka nic, jakoby ji nevnimala, stoji a rve, radsi se necha rezat nez aby poslechla..ma tak zajimavej rev az to leze na nervy
nejhorsi je ze jak v nicem nezakroci tak to zkousi moje deti, mam stanovene hranice co si muzou a nemuzou dovolit…a pak kdyz neco zakazu tak to je furt terezka tohle muze tak to budu delat taky..naucila me deti kousat a stipat…v jeji spolecnosti jsou nepozorne, manzelovi se to nelibilo tak zakazal navstevy deti..pry maji dite nevychovane a my pry nechcem aby nam skakaly po hlave jako to dela terezka…jenze ja jsem po tom tercem urazek od kamaradky, pry ze sebe delam dokonalou matku atd…nekdy mi pise co ma delat ze holku nezvlada, kdyz ji napisu co bych ji radila hned me zase urazi…prosim pomozte, poradte, co mam delat??vim ze za to terezka nemuze, ale ja si nemuzu pomoct a kamaradku mam rada, ale je tolik veci co bych ji chtela rict co si o jeji vychove myslim
Stykejte se jen vy dve bez deti. Az budou hlidat vasi partneri. A s detmi az trochu vyrostou
Tak se s ní nestýkej
„je tolik veci co bych ji chtela rict co si o jeji vychove myslim“ já si taky myslím kde co a nikomu to necpu ![]()
@Šarlota4 píše:
Stykejte se jen vy dve bez deti. Az budou hlidat vasi partneri. A s detmi az trochu vyrostou
To je dobrá rada. Nic lepšího asi stejně nevymyslí. A domluvte se, že vynecháte téma „výchova dětí“ ![]()
Ahoj, já bych se jí do výchovy nepletla, protože to nepomůže a stejně budeš ty za špatnou. Pokud ji máš ráda, tak se stýkejte sami bez dětí ![]()
Prave - ono stejne cizi dite nevychovas a na nervy ti bude lezt dal.
@dani24687 tak ja svy nazory taky nikomu necpu, ale jak po tom vypadam'??pred detma sem tyran protoze co nesmeji me deti, jeji deti muzou…treba jako aby se dvoulete dite strourala v bedne od pc kde je hromada kabelu…a kdyz se zminim o tom ze aspon pred mejma detma by mohla bejt raznejsi tak sem trapna…necci o ni prijit ale bez deti se prej stykat nebudem
Manžel má recht, kámoška, co se uráží po kritice nestojí za zájem. Najděte si jiné děti k návštěvám.
@kikina34 píše:
@dani24687 tak ja svy nazory taky nikomu necpu, ale jak po tom vypadam'??pred detma sem tyran protoze co nesmeji me deti, jeji deti muzou…treba jako aby se dvoulete dite strourala v bedne od pc kde je hromada kabelu…a kdyz se zminim o tom ze aspon pred mejma detma by mohla bejt raznejsi tak sem trapna…necci o ni prijit ale bez deti se prej stykat nebudem
No neporadím, mně by bylo jedno, že bych byla před svýma za tyrana
to je fakt hardcore s těma kabelama ![]()
@kikina34 píše:
@Honzimila ona se ale bez deti stykat necce
proč? To se s Tebou teda baví jenom proto, aby to její smrádě mělo kamarády? tak ať si trhne. ![]()
@Pincenza nejspis,ona totiz jine kamaradky nema, s detma ven nejde, sedi s nima porad doma, pak je urazena kdyz jdu na prochazku a nereknu ji, jenze ja cci jit v klidu a ne s radiem kdyz neumi ani chodit za ruku natoz poslouchat na silnici..no asi se podridim vsem radam tady a prdim na ni, sem z ni akorat na nervy
Řeším teda to samé… taky mám averzi na dceru od kamarádky… popsala bych to stejně jako ty… ![]()
@kikina34 Tak se na ni vykašli, stojí tě to jen nervy a nabourává tvoji rodinu.