Nesnáším lyžování, manžel mě do toho nutí, já mám strašný strach

Anonymní
29.11.25 07:14

Nemám ráda lyžování

Zakládám trochu netradiční téna asi, protože všichni chtějí spíše tipy, kam vyrazit na lyže.
Blíží se sezóna a já jsem z toho zase nervózní.
Nesnáším lyžování, manžel mě do toho stále nutí a já mám strašný strach, takže nechci. Bojím se, že si blbě zlomim třeba nohu a vyřadí mě to na půl roku. On se mi směje, že to se mi může stát i venku na chodníku, já vím, ale proč tomu jít naproti?
Další věc, lyžuje skoro pořád v sezóně, takže to opravdu stojí dost peněz, on se nespokojí s kdejakou zimní bundou např. Teď jsem se zase dozvěděla, že koupil synovi z prvního manželství lyže za opravdu raketu. Nechápu proč, když jde lyžovat kluk 3× a nebaví ho to.
Další věc, co mě poslední 2 roky trápí je, že mi přijde, že se na kopec chodí ukazovat a flirtovat. Byla jsem se tam párkrát mrknout a jednou jsem ho našla jezdit s jinou, prý kamarádka ze základky a jednou si popíjel svaracek zase s druhou, prý se dali do řeči na kopci. Teď si plánuje jarňaky právě se synem v Rakousku, ale sami, když já nelyžuju.
Poslední roky, když se blíží sezóna jsem z toho úplně nesvá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4964
29.11.25 07:18

Tak snad s manželem nemusíte, ne? On nezvládne nic dělat sám? Taky ženu nenutím dělat se mnou co nemá ráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24695
29.11.25 07:21

Já myslím, že lyžování je u vás ten nejmenší problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
29.11.25 07:29

:lol: :lol: :lol: chudák manžel. Předpokládám, že společné dítě nemáte? Nechceš si radši najít nějakého nelyzare?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9026
29.11.25 07:39

Taky si říkám, že ten chlap je chudák. Tebe má za odměnu nebo za trest? Působíš hrozně negativisticky. Navrhni mu, ať vezme častěji svého syna na lyže. Užijí si lyžování spolu.
Ty zůstaň doma. Vytvoř si nějaký svůj program. Že svému synovi koupí nové lyže. Proč by nemohl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22529
29.11.25 07:41

Tak kdyz nelyzujes, tak lyzuje s jinymi. Ono ho asi nebavi lyzovat cely den jen sam a s nikym ani nepromluvit. To same ty jarnaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12932
29.11.25 08:08

Mě teda taky nebaví jezdit samotnou.
Jinak tedy, co mě nebaví, to nedělám. Což bych mu sdělila a tím by to pro mě skončilo. Pokud jde o cenu, nevím, jak máte rozdělené finance, jakou část rozpočtu to vezme.
Od toho se odvíjí řešení zbytku.
Je pravda, že lyžování je vzhledem k ceně skipasů a vybavení dnes již celkem nadstandardní zábava, pokud člověk nebydlí u nějakého místního dotovaného svahu a není dospělý s vybavením x let starým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80106
29.11.25 08:10

Tobě nevadí, že nelyzujes. Tobě vadí, že lyžuje manžel. Buď začni jezdit s ním - a hlavně u toho nedělej ksichty - nebo se smír s tím, že si najde na lyžích společnost, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33690
29.11.25 08:10
@Anonymní píše: Více

O lyžování vůbec nejde že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
29.11.25 08:49

Kompromis, jeďte na běžky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21615
29.11.25 08:50

Jé, já bych jezdila na hory s ním. Zašla na procházku, seděla v baru u svahu se svařákem a chodila do wellness :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2765
29.11.25 09:08

Přesně, jed s ním, wellness, hotelové snídaně, večeře, dny v posteli s knížkou nebo filmy, večer společně v hotelovém baru u krbu. Za mě super. Já Teda lyžování nesnáším, nutili mě jako malou. Ale muž třeba jezdí strašně rád na kole ale já si těch jeho 70km prostě neužívám. Respektuje to a nemá blbý kecy a já mu nekecám do toho když chce někam jet. Prostě si děláme co chceme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.25 09:22

Takže je vlastně v pohodě, když si tam manžel pokaždé najde novou kamarádku a budou jezdit spolu? Proč to není kamarád, když chce společnost?
Chtěla bych vidět, které z vás by se to líbilo, přijít za manželem na kopec a vidět ho s jinou, cizí

• Citovat
  • Upravit
21311
29.11.25 09:31

Ale to jaksi není o těch lyžích, ze? Jestli chce flirtovat, tak to bude dělat kdekoli.

Jinak k lyžování - mam to stejne, manžel lyžuje aktivně, ja odmítám. Dokonce mi koupil lyže, které ted nejspíš plesniví na půdě. Nakonec pochopil a jezdí beze mne. Ze tam flirtuje je 100% ono to k tomu proste tak nějak patří. Mne je to celkem fuk. A ano stoji to hodně peněz, pokud chce kvalitní výbavu a lepší střediska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56114
29.11.25 09:33

Není. Ale problém není lyžování. Máte společné deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí