Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máš pravdu, je to opravdu smutné, že tvůj bratr neumí používat kondom ![]()
Osobní zkušenost nemám, ale podle mě nemůžeš dělat vůbec nic:(
Respektive můžeš:
Ty jsi se rozhodla bratrovi říct, co si o tom myslíš, a následkem je, že se s tebou nebaví.
Já bych se ale rozhodla stejně. Mít ve 23 insolvenci je wild.
@Anonymní píše: Více
sice nevím, proč jako anonym, ale ano, měl se chránit. Oba mají stejný podíl „viny“.
tohle pro zakladatelku :A zřejmě buď zkousneš ji a přestaneš kecat bratrovi do vztahu a užiješ si tetičkovství, nebo se přestanete stýkat.
Příspěvek upraven 14.03.26 v 20:51
Neuděláš nic.. Pokud je bratr zamilovaný, musíš se s tím smířit a pro klid v rodině se tvářit, že ti holka nevadí. Čas ukáže jak velký pruser ten vztah bude.
Jooo určitě, to bezpochyby. Je brácha nezodpovědnej úplně stejně. Jen to beru trošku tak že svého pohledu, jako ženská - my jsme prostě zodpovednejsi nez chlapy. A navíc upřímně vím prd jestli se „nechranili“ plodný/neplodný dny. Nevím jak vaši chlapy, ale ten můj nevi kolik plodnych dní je a kdy je mám 😃 Jsou v tom oba to nerozporuju…Ale to nic nemění na tom, že je ona vychcana jak pes
Prej pro mě je holka nepřijatelná. No bohužel máš smůlu. Tvoje partnerka to není. Jeho boj.
kdyby nechodila do práce, nedostala by se do procesu insolvence
@Suzume-chan Toho se bojím, že nemůžu dělat nic…
Pro mě je ale nepředstavitelné je odstřihnout ale i to brát jak to je.
Já takový lidi nechci vůbec mít v životě. Lhářka, špindíra a ta insolvence… To mi snad dává zabrat nejvíc. Myslím, že to mluví za vše, za to jakej člověk je a jakej má postoj k žití a životu.
Absolutně nechápu, jak chtějí zodpovědně vychovávat dítě když nejsou ani zodpovědný nesouložit dva měsíce aniž by nebyla těhotná. Ani se neznají, ale tvrdí, že si myslí, že by jim to spolu mohlo klapat… No bizar. Osobně žiju již několik let s partnerovo dítětem a vím jaký následek nechá na dítěti rozvoz/rozchod rodičů, ať už pro ty děti člověk udělá cokoliv. A oni tomu jsou takhle naproti…
Kdo se v začátku vztahu chrání tímto způsobem je buď nezodpovědný nebo blb.
Bracha je prostě hloupý, možná ze zamilovaní, možná od přírody. Hubu si holt nabije sám. Tys svoje řekla a tím bych to na tvém místě skončila.
No tak máš smůlu. Nic s tím neuděláš. Buď se smíříš s tím jak to je, nebo se nebudete vídat.
Nemáš absolutně právo je jakkoliv poučovat.
@stinga když žádala o insolvenci hlavak měla…
Příspěvek upraven 15.03.26 v 07:05
a to ona se ti svěřuje s každou podrobností svého života, že to tak dokonale celé víš?
Tak hlavně, aby bylo dítě v pořádku a doufat, že hormony a dítě ji napraví.
Ty je nech být. Nerýpej do nich. Otočí se to proti tobě.
@JancaS84 Jasně, že je to jeho boj. Ale myslim, že tohle jeho rozhodnutí se dotýká naší celé rodiny. Jak sem psala výše jsme zvyklí se vídat třeba každý tyden/dva…přesto že od sebe bydlíme 20 km. Nejsme ten typ rodiny co se vidi jen na oslavách a o svatkach.
Samozřejmě, že nemám právo je poučovat. To taky nedělám. To že někomu řeknu svůj názor, tak jak to spolu navzájem děláme celej život, neznamena že někoho poučuju.
.
Příspěvek upraven 15.03.26 v 00:48