Nemám vůli přestat kouřit

Anonymní
23.8.17 12:42

Nemám vůli přestat kouri

Ahoj ženy, Kouřim zhruba 4 měsíce tak 10 denně. Rada bych toho nechala, ale mám problém. Měli jsme s chlapem šílené období, a já začala. Teď se to lepší, ale nějak se za to pořad schovavam. Když to mám v ruce jsem taková uvolněnějsi a mužem " v klidu" probrat věci. Víte jak to myslím. Ale kourim pak i přes den, z nudy, když malý spí a tak. Před dětmi NIKDY!! Muž je festovni kuřák a vždy když jde na balkon, chci taky. Být s nim, pokecat a nějak si tu cigaretu užit. Když mám svou krabičku, tak jedu. Kdyžtak si ji nechám v autě a to se pak mirnim :roll: a nebo sockuju večer na chlapovi, což je takové divné. Včera jsem měla jen jednu a bylo mi divné, teď zas nervy a už mám zas krabicku :nevim: vy, které jste „napřed“, poraďte jak na to…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9371
23.8.17 12:47

Já přešel na elektrickou, tak poradim jedině to. Musim mít vysokovýkonnou se silnou náplní, jinak mi to nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.17 12:51

@Emimin7 já asi nepotrebuju úplně ten nikotin, ale ten pocit, ze kourim, proste psychologická závislost :roll:

• Citovat
  • Upravit
9371
23.8.17 12:53
@Anonymní píše:
@Emimin7 já asi nepotrebuju úplně ten nikotin, ale ten pocit, ze kourim, proste psychologická závislost :roll:

Tak to by pak elektronická stačila, ne? Klidně s náplní bez nikotinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
23.8.17 12:57

Já moc dobře nechápu lidi, co se chvástají tím, že nekouří před dětmi, ale jdou na balkon a pak přejdou bytem a ten smrad jde za nimi… říkala jsem to svému chlapovi tak dlouho dokud nepřestal kouřit a teď sám cítí jak nám smrděl celý byt jen kvůli tomu že on měl nějakou závislost… a dítě to muselo čuchat i když chodil na balkon :roll: pasivní kouření je taky kouření

• Citovat
  • Upravit
5468
23.8.17 12:58
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, Kouřim zhruba 4 měsíce tak 10 denně. Rada bych toho nechala, ale mám problém. Měli jsme s chlapem šílené období, a já začala. Teď se to lepší, ale nějak se za to pořad schovavam. Když to mám v ruce jsem taková uvolněnějsi a mužem " v klidu" probrat věci. Víte jak to myslím. Ale kourim pak i přes den, z nudy, když malý spí a tak. Před dětmi NIKDY!! Muž je festovni kuřák a vždy když jde na balkon, chci taky. Být s nim, pokecat a nějak si tu cigaretu užit. Když mám svou krabičku, tak jedu. Kdyžtak si ji nechám v autě a to se pak mirnim :roll: a nebo sockuju večer na chlapovi, což je takové divné. Včera jsem měla jen jednu a bylo mi divné, teď zas nervy a už mám zas krabicku :nevim: vy, které jste „napřed“, poraďte jak na to…

Není v tom nic jiného, než hlava. Kouřím od 15 a z celou dobu jsem přestala pár let zpátky cca na nebo 3 měsíce. Letos v březnu jsem byla na operaci, 4 dny v nemocnici a pak jsem si řekla, že s tím seknu, když už jsem nekouřila 4 dny a už jsem nezačala. Vydržela jsem cca 3 měsíce a začala jsem vždycky jen tak příležitostně. Přes den jsme s manželem nekouřili vůbec a dali jsme si třeba jednu nebo 2 večer nebo různě na akcích, posezení, oslavách…Teď v sobotu jsme byli kamarádce na 40tinách a řekli jsme si, že po oslavě se na to vykašleme a od neděle už zase nekouříme a je to naprosto v pohodě. Tím jsem zjistila, že vlastně můžu přestat kdykoliv a jde to!! :dance: Nějak mi to nechybí a to jsem kouřila taky halvně proto, abych měla dělat co z rukama nebo prostě jen tak, ale nikdy opravdu proto, že by mi to chutnalo.Byl to prostě jen blbý zlozvyk :nevim: Horší je přestat, když tvůj chlap kouří - to je trchu horší. Bála jsem se i co bude, když bude nějaký stras, ale dala jsem to úplně v pohodě i bez cigára. Držím palce, aby jsi to dala!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
23.8.17 13:00
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, Kouřim zhruba 4 měsíce tak 10 denně. Rada bych toho nechala, ale mám problém. Měli jsme s chlapem šílené období, a já začala. Teď se to lepší, ale nějak se za to pořad schovavam. Když to mám v ruce jsem taková uvolněnějsi a mužem " v klidu" probrat věci. Víte jak to myslím. Ale kourim pak i přes den, z nudy, když malý spí a tak. Před dětmi NIKDY!! Muž je festovni kuřák a vždy když jde na balkon, chci taky. Být s nim, pokecat a nějak si tu cigaretu užit. Když mám svou krabičku, tak jedu. Kdyžtak si ji nechám v autě a to se pak mirnim :roll: a nebo sockuju večer na chlapovi, což je takové divné. Včera jsem měla jen jednu a bylo mi divné, teď zas nervy a už mám zas krabicku :nevim: vy, které jste „napřed“, poraďte jak na to…

Ahojky, já kouřila 8 let krabičku denně. Přestala jsem před 4 lety a totálně mi to obrátilo život k lepšímu. Pomohla mi knížka :,,Snadná cesta jak přestat kouřit". Allen Car to myslím napsal. Hrozně jsem se u ní nasmála a kouřit fakt přestala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
23.8.17 13:01

Ja kourim pravidelne od nejakych 17.cti let a jedine co me donutilo prestat byly dve tehotenstvi a nasledne kojeni. No a hulim zas.. za A mi to chutna, za B jsem zavislak a ne ze ne…ikdyz Doma(na Balkone) si dam tak jednu dve ke kaficku, zato v praci o pauze ci v baru u vinka jsem jak prokoply komin. Prestat jsem zkusila dobrovolne jednou a za tri dny jsem lezla po zdi. Presto si myslim, ze tu vuli v sobe mam, ale jak rikam, chutna mi to, nechce se mi prestat :jazyk: No moc jsem ti asi nepomohla. Kamoska byla na hypnoze, valila ty nikotinove zvejky a stejne prd velebnosti. Musis asi proste tipnout tu posledni a uz to do huby nevzit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.8.17 13:21
@Doe_Jane píše:
Já moc dobře nechápu lidi, co se chvástají tím, že nekouří před dětmi, ale jdou na balkon a pak přejdou bytem a ten smrad jde za nimi… říkala jsem to svému chlapovi tak dlouho dokud nepřestal kouřit a teď sám cítí jak nám smrděl celý byt jen kvůli tomu že on měl nějakou závislost… a dítě to muselo čuchat i když chodil na balkon :roll: pasivní kouření je taky kouření

Ať mají sousedi taky pošušňáníčko. Soused nás slušně vykuřuje… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
23.8.17 13:22

Tak buďto nechceš kouřit, pak přestaň. A nebo přestat vlastně nechceš, pak klidně kuř, ale nevyčítej si to. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
23.8.17 13:31

Kouření je prima, ale chce to něco jiného než smradlavou cigaretu…
Ostatně líbání se s popelníkem je jen pro otrlé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
23.8.17 13:42

Musi se ti to prepnout v hlave. Ja kourila pres 10let krabicku- krabicku a pul denne. Prestavala sem xkrat, protoze do me ryl muj a ryla do me i tchyne- nikdy sem to nevydrzela dyl jak tyden a sileny abstaky. Pak sem nejak dokurovala krabicku a rekla sem si, ze zkusim, jak dlouho vydrzim bez cigarety…no a 9.9. To budou 4 roky a uplne bez abstaku. Kouris, kdyz se nudis? Bez uklizet, lusti krizovky, cokoliv. Mas chut na cigo? Udelej si caj, kafe- hlavne nezrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
23.8.17 13:44

Naštěstí mám to štěstí, že dokážu přestat ze dne na den. Je to otázka vůle, nic jiného.

• Citovat
  • Upravit
9175
23.8.17 14:30

Ahoj. Já kouřila 5 let od pěti cigaret denně postupně po krabičku. Přestala jsem po léku Champix, který jsem brala 2 měsíce (má se brát 3-6), ale já měla pocit, že už si nikdy nezapálím. Vydržela jsem to rok, ale před 14ti dny mi zemřela babička a já začala znovu, tak 5-10 denně. Chci opět přestat, ale zatím nemám vůli. Strašně mi to smrdí, nikotin vůbec nepotřebuji, šílím z rakoviny, ale jde mi o ten rituál a zabavení rukou. V nejhorším se opět obrátím na poradnu a zkusím znovu Champix. Držím ti palce, je to boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
23.8.17 14:41

Já přestala až když mi to začalo smrdět. Do té doby jsem se nedonutila. Hlavně protože jsem skutečně nechtěla. Prostě měla jsem spoustu důvodu proč přestat, ale vlastně jsem nechtěla. Pak mi začal smrad z cigaret vadit. A prostě to šlo samo.
Teď nekouřím rok a už předtím to nebyla ani krabička mesíčně. Ale stejně pořád mám instinkt si v určitých situacích zapálit. Není ani chuť jako zvyk.
Chce to změnit zvyky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast