Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jeste pridam ze jsem si prelezela krk a kdyz si vezmu limec tak poct na zvraceni neni takovy, muze me od toho bolet i trochu tvar?
Tak na salmonelu ti snad dělala testy ne? ale myslím, že kdyby jsi ji měla tak trunis pořád
. Neměla jsi klistaka?
Zašla bych znovu k obvodnímu lékaři a nechala si udělat stěry z krku a krevní odběry a ještě vzala radši i ranní moč. A podle výsledků by se vidělo.
Nemela ona mi rekla ze ikdyz mi testy udela ze lecba je stejne stejna, ne ne kliste jsem nemela a na boreliozu jsem sledovana delaji vzdy po prazdninach odbery
@LimitedEdition proc stery z krku?
Tak v rámci prevence. Doktorka mi vždy bere krev, stěry z krku i testuje moč, jestli nemám nějakou potvůrku bacilovou.
Ja to tak po virozach mivam ze mi neste 14 dnu trva nez se zpritomnim
Ty jsi od 8. na diete? Prijde mi to zcela zbytecne, pokud uz nemas prujem, nezvracis, zaludek neboli. Zamerila bych se na pitny rezim, mozna mas nizkou hladinu mineralu, kdysi jsem mela po strevni chripce draslik pod normou, v nemocnici to do me lili v kapacce se zavodnovacim roztokem a sla jsem z nemocnice plna energie.
@Helileli ja to nechtela uspechat a rekli mi ze kdyz se nedrzi dieta tak se to rado vraci tak se snazim bez slakeho tuku mleka avajec jo kdyz piju magnezii je to lepsi a da se to upravit jinak nez kapackou? Ja mam ted zaludek takovy na vode no jak to byva kdyz clovek je na diete ale dneska jsem mela jablko banan k tomu jeste i dusenou mrkev
Jestli jsi od 8 na diete tak se vubec nedivim, ze jsi unaven. Zacni pozvolna normalne jist at mas z ceho cerpat…
@Elen8 ja se dost bojim a nevim co kdyz sladke ne tuk ne vejce ani mleko??? Neporadili by jste mi? A myslite ze od toho muze byt i ten pocit na zvraceni?
Přesně, už bych zavedla normální jídlo. z toho můžeš být unavená-
@slavuska1 jenze ja se musim do jidla nutit nemam chut a je mi na zvraceni
Ahoj holky napiste mi svuj nazor mela jsem strevni problemy trochu prujem pak trochu krev a mrece v brise bolest hlavy bez teplot byla jsem na pohotovsti tam mi dali injekci obvodacka mi dala prasky ale na pohotovosti mi rekli ze je brat nemusim ze hlavne klidek a dietka a tak drzim dietku zacalo mi to 8.8 tak jsem pomalu jen caj pak caj a rohlik a ted jeste jedu suchou ryzi brambory banan rohlik kureci vyvar platek prirodni do ted, prujem uz nemam nezvracim teplotu taky ne, jen jsem takova unavena a nemam chut na jidlo a nekdy mam pocit na zvraceni, asi tim prazdnym zaludkem beru laktobacilky, myslite ze po viroze nebo dr rikala ze to muze br i campylobakter salmonela ze nemam jist sladke mleko a tucne delsi dobu, muzu byt unavenejsi? A jak na ten pocit na zvraceni???
Příspěvek upraven 22.08.17 v 22:39