Křeče a píchání při menstruaci

Happy Hippo
22.8.17 07:47

Krece a pichani pri menstruaci

Pekne rano, rada bych poprosila o radu. Pred par dny jsme byla na preventivni prohlidce na gynde a nic mi nenasel. Ted mam 3.den menstruaci a vzdy pri moceni kdyz jakoby dokoncuji mam velke krece, pichani…neni to typicke pro zanet mocaku…zatim se mi to deje pri menstruaci. Ty krece mam i jakoby pri tlaceni treba na stolici nebo jen tak. I v klidu ty krece obcas pocituji. Napadlo me, jestli to nemuze souviset i s potizemi s bedry? Mate nekdo podobnou zkusenost? Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101702
22.8.17 08:43

@Happy Hippo No a když to máš při MS, tak by to asi mohlo souviset s ní, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
22.8.17 08:56

@j.a.n.i1 no to jo, ale nikdy jsem to nemela a tak v tom hledam neco vic. :P Mela jsem to obcas jen a ted je to hodne. Takze si rikam, ze se neco treba dalsiho rozjizdi. Jsem trochu hypochondr, no :nevim:

• Citovat
  • Upravit
101702
22.8.17 08:57

@Happy Hippo Hele, co to ovlivňuje netuším, ale je dost normální, že se to může sakra měnit - od ničeho až po takový stav, kdy člověk fakt nefunguje a to mám na mysli ne v řádu let, ale jedna MS tak, druhá tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
22.8.17 11:30

@Happy Hippo Buď v klidu, to je při MS normální, tyhle ženské dny taky nejsou pořád stejné, někdy to bolí víc, někdy míň, někdy jsou při konci močení křeče, někdy ne. Ty křeče při dokončování močení nebo stolice, které popisuješ, mám já osobně při MS pokaždé, takže bych řekla, že to souvisí maximálně s MS. Ničeho neboj, až skončí tvé dny, budeš zase ready. :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí