Pocit těžkých nohou

33
21.8.17 17:51

Pocit těžkých nohou

Dobrý den, jsem chlap 35 let. Poslední dobou mívám těžké nohy, někdy i slabé. Dále jsem zpozoroval cukání ve svalech viditelné na nohách (lýtka). Může to být ze stresu? Před nějakou dobou nemohli doktoři přijít proč kašlu. Vše negativní, jen mě našli cca před půl rokem pozitivní protilátky na chlamydie plicní. Kašel odezněl. Teď mám jen to cukání a pocit něčeho v krku, někdy chrapot či dušnost. Někdy podrážděnost.

Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.8.17 17:58

Měla jsem neskutečně těžké nohy, když jsem byla v depresi, a pomohla na to antidepresiva, takže že je možné, aby to u někoho ze stresu bylo.

• Citovat
  • Upravit
101
21.8.17 18:07

Zkuste brat horcik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
21.8.17 18:10

Na křeče magnézium, pokud neustanou tak k lékaři. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.8.17 19:48

Cukání ve svalech bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
21.8.17 20:15

A jaka byla léčba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
21.8.17 20:23

Já bych totiž řekla, ze pokud nebyla nákaza dobre prelecena, mohla u tebe nastat recidiva. ATB by meli byt min. na 3 týdny, následně opět krevní testy. Chlamydie plicní, tedy pneumonaie je jedna ze zakernych a mela by se dobre prelecit. Jinak přechází v onemocnění svalu, nervové soustavy apod, což je podobný stav tobe. Trvej na znovu testech a další léčbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
21.8.17 20:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.8.17 07:51

Neznáte někoho v Praze ze zkušenosti kdo by se staral o plicní chlamydie v Praze, když jsou jen protilatky?

Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast