Bolesti v podbřišku - nenašla jsem svůj případ

42
21.8.17 16:01

Bolesti v podbrisku_nenasla jsem muj pripad

Dobry den, jdu k vam pro pomoc. Jsdm 200km od domova, 3.den me boli v podbrisku. Zacalo me to bolet venku, byla jsem rada, ze jsem dosla do auta a z auta do obyvaku, nemohla jsem nic, bolest se po hodine zmirnila, ale stale to boli, nemuzu nic. Cetla jsem hodne, ze to jsou priznaky cysty nebo mimodelozniho tehotenstvi. Mel nekdo toto? Jak se to vysetruje? Ultrazvukem nebo vaginalnim ultrazvukem? Jak se to leci? Nemam s nicim takovym zkusenost. Diky

Příspěvek upraven 21.08.17 v 16:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1698
21.8.17 16:04

Každopádně si dojde do nemocnice. Vyšetřuje se vaginálnim utz. Mimoděložní je život ohrožující

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
21.8.17 16:04

@Terezzzka zajdi si do nejbližší nemocnice a neřeš to na netu a máš klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
21.8.17 16:13

@Terezzzka A jsi těhotná, že myslíš na mimoděložní? Protože pokud by praskl vejcovod, tak až tak v 7-8 tt, určitě ne dříve, než bys zaregistrovala těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
21.8.17 16:23

A ty jsi na konci světa? nikde žádná pohotovost? tady ti nikdo neřekne.

• Citovat
  • Upravit
19984
21.8.17 16:28

Proč nejedeš do nemocnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
21.8.17 16:53

Tady je pohotovost o vikendech a svatcich. Zajimalo me jestli to mel nekdo stejny nebo podobny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77379
21.8.17 16:55
@Terezzzka píše:
Tady je pohotovost o vikendech a svatcich. Zajimalo me jestli to mel nekdo stejny nebo podobny.

to jestli to měl někdo podobný či stejný, ti nic nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
21.8.17 17:17

Ahoj mela jsem to podobne zhruba tyden se mi stupnovali bolesti na prave strane podbrisku
Jela jsem na pohotovost podle utz vse ok i krev pro pripadne vylouceni mimodelozniho tehotenstvi
Jeste me dr posilal na chirurgii jestli to neni slepe strevo.. to se taky nepotvrdilo a bolesti presli za par dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
21.8.17 18:24
@Terezzzka píše:

Vcera byla nedele, proc sis tam nedosla?

• Citovat
  • Upravit
4798
21.8.17 18:30

V nemocnici tě přijmou s podezřením na mimoděložní kdykoliv, tak buď se nevymlouvej a jdi tam, nebo to neřeš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí