Co by to mohlo být? Bradavice?

87
21.8.17 20:37

Co by to mohlo být? Bradavice?

Maminky poraďte. Mám na prste tento pupinek, jenže už dva měsíce, ze začátku jsem si myslela, ze mě stipnul komár nebo tak něco, ale po 2 měsících vypadá stále stejne. Vypouklá zarudnutejsi, ze strany prstu je vydrž vypouklinka, není naplněny třeba tekutinou ani v něm není žádná tečka nebo tak. Obavám se zda to není bradavice? Jak dlouho se klube? Denně potiram masti z konopí ze začátku jsem potirála fenistilem a nyní ještě večer potiram Tee tree olejickem a nic je pořad stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
687
21.8.17 20:50

Uplně na stejném místě se mi dělá pravidelně uplně stejný pupínek a za pár dní vždy zmizí. :think: nepomohla jsem ti, vím, jen mě to pobavilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
21.8.17 20:56

@Maja Z :) jenže mne se mrcha drží už dva mesie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
21.8.17 21:02

Kdysi jsem bradavice měla, teď bych řekla není to taková tragedie, ale pro holku na prvním stupni byla (nj děcka jsou někdy zlý) ale zmizeli mi, natírala jsem vlaštovičníkem je to rostlina (vygoogli podle názvu) u které když se odtrhne nebo zlomí stonek, teče z toho taková žlutá šťávička… těžko ale říct zda mi pomohhlo to, nebo to prostě jen časem zmizelo… každopádně za zkoušku nic nedáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
21.8.17 21:11

Já bych to na bradavici tipla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myssicka
21.8.17 21:34

Presne tohle mel na prstu, dokonce i na stejnem miste, bracha. Dle kozarky bradavice. Vic k tomu nevim a ani nevim, jak se toho zbavil. Jestli se to take vypaluje :think:

• Citovat
  • Upravit
9023
21.8.17 21:49

My jsme vyléčili dceři bradavici česnekem naloženým v octu.
Vygoogli nebo Ti to popíši, ale až zítra. Dneska jsem jen na mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
21.8.17 22:02

Tak ten česnek mě taky zajímá. Starší dcera na ně trpí a nezabírá nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
22.8.17 00:19

My kdysi synovi koupili nějakou leptací vodičku v lékárně. Potíralo se to každý den. Nádherně to bradavici vysušilo a odloupla se časem sama. Název vodičky nevím, byla dělaná v lékárně - hnědá sklenička bez názvu. Potírání ho nijak nebolelo ani neštípalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
22.8.17 00:27

Mě se to taky dřív občas dělalo a vždycky to samo zmizelo, ale 2 měsíce to určitě netrvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
22.8.17 08:55

Potřebujete zavírací sklenici, česnek a ocet. Česnek oloupat a nakrájet na plátky a naložit do octa. Nechat alespoň chvíli naložené a pak přiložit plátek na bradavici. Nechat působit a měnit dle potřeby.
Pokud je bradavice mladá je to otázka dní. Dcera měla na chodidle starší kousek a léčili jsme asi 2 měsíce. Ale je to bez bolesti, ale s česnekovým oderem.
Upozornění zdravá kůže se může trochu podráždit - zbělá. Nebolí to. Když se začne kůže odlupovat můžete nůžkami ostrihnout.
To že bradavice vypadla poznáte, udělá se prohlubeň.
Je to srozumitelně? Ptejte se. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
22.8.17 19:06

@bublinek díky, vyzkoušíme. Dcera má na noze hotové pohoří :zed:. Přinesla je asi z bazénu a množí se geometrickou řadou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
22.8.17 20:25
@Akras2 píše:
@bublinek díky, vyzkoušíme. Dcera má na noze hotové pohoří :zed:. Přinesla je asi z bazénu a množí se geometrickou řadou.

zkus, ale pokud jsou starší, bude to trvat déle. Vytrvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí