Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den, také jej sháním. Také mi krásně zabíral. Bohužel mi ani lékařka nedokázala říct, do kdy má mít výpadek. Vám řekli, že do srpna? Mně ani nenabídla nic jiného. Klidně bych zkusila třeba Zineryt… Jestli je výpadek jen do srpna, tak je to ještě dobrý, on pak během chvilky zabere ![]()
@quera píše:
Dobrý den, také jej sháním. Také mi krásně zabíral. Bohužel mi ani lékařka nedokázala říct, do kdy má mít výpadek. Vám řekli, že do srpna? Mně ani nenabídla nic jiného. Klidně bych zkusila třeba Zineryt… Jestli je výpadek jen do srpna, tak je to ještě dobrý, on pak během chvilky zabere
No, do srpna. Ale prý už to posouvali, takže to není jisté. Mně trochu pomáhá levandulová voda od Inaessentials.
Mně akorát radili pořídit si ten akneroxid 5% nebo 10%, to je volně prodejné. Je to jedna z těch 2 složek Duac gelu. Akneroxid má vysušovat, klindamycin je ta druhá složka - antibiotická. Akneroxid mi pochopitelně nezabírá, sice vysuší, ale s boláky to ani nehne, dělají se další. Čili na mne působí z Duac gelu to antibiotikum, díky kterému po intenzivnímu používání fakt bolavá ložiska začala mizet a po několika měsících jsem jej mázla už fakt jen občas
Prostě zázračná věc
Každopádně děkuji za tip, ta levandule nezní špatně
A budeme doufat, že naskladní dřív jak v září ![]()
Jestli máte platný recept na 2 kusy duac gelu můžu vám pomoct. Mám propadly recept a ne povedlo se ho vyměnit. Ozvěte se ***
Edit adminem: osobní údaj
@NataSlava zatím nemám, doktorka mi ho zatím nevystavila. Jdu tam za měsíc, tak se poradím. Už tedy nemají výpadek?
Ahoj,
Jediné, co mi kdy zabíralo na mé akné v dospělosti je Duac gel. Bohužel teď má minimálně do srpna výpadek a já se začínám šíleně osypávat.
Prosím, neleží vám někomu doma?
Moc děkuji!
Prosím o anonym, zdrav. potíže.