Nemáte někdo Duac Gel

Anonymní
2.6.22 21:05

Nemáte někdo Duac Gel

Ahoj,

Jediné, co mi kdy zabíralo na mé akné v dospělosti je Duac gel. Bohužel teď má minimálně do srpna výpadek a já se začínám šíleně osypávat.

Prosím, neleží vám někomu doma?

Moc děkuji!

Prosím o anonym, zdrav. potíže.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2500
1.7.22 17:30

Dobrý den, také jej sháním. Také mi krásně zabíral. Bohužel mi ani lékařka nedokázala říct, do kdy má mít výpadek. Vám řekli, že do srpna? Mně ani nenabídla nic jiného. Klidně bych zkusila třeba Zineryt… Jestli je výpadek jen do srpna, tak je to ještě dobrý, on pak během chvilky zabere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.22 17:56
@quera píše:
Dobrý den, také jej sháním. Také mi krásně zabíral. Bohužel mi ani lékařka nedokázala říct, do kdy má mít výpadek. Vám řekli, že do srpna? Mně ani nenabídla nic jiného. Klidně bych zkusila třeba Zineryt… Jestli je výpadek jen do srpna, tak je to ještě dobrý, on pak během chvilky zabere :)

No, do srpna. Ale prý už to posouvali, takže to není jisté. Mně trochu pomáhá levandulová voda od Inaessentials.

• Citovat
  • Upravit
2500
1.7.22 18:40

Mně akorát radili pořídit si ten akneroxid 5% nebo 10%, to je volně prodejné. Je to jedna z těch 2 složek Duac gelu. Akneroxid má vysušovat, klindamycin je ta druhá složka - antibiotická. Akneroxid mi pochopitelně nezabírá, sice vysuší, ale s boláky to ani nehne, dělají se další. Čili na mne působí z Duac gelu to antibiotikum, díky kterému po intenzivnímu používání fakt bolavá ložiska začala mizet a po několika měsících jsem jej mázla už fakt jen občas :andel: Prostě zázračná věc :palec: Každopádně děkuji za tip, ta levandule nezní špatně :palec: A budeme doufat, že naskladní dřív jak v září :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.10.22 19:07

Jestli máte platný recept na 2 kusy duac gelu můžu vám pomoct. Mám propadly recept a ne povedlo se ho vyměnit. Ozvěte se ***

Edit adminem: osobní údaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2500
6.10.22 20:58

@NataSlava zatím nemám, doktorka mi ho zatím nevystavila. Jdu tam za měsíc, tak se poradím. Už tedy nemají výpadek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí