Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer,
Nemáte někdo tohoto plyšového psa Huskyho z Penny marketu? Dcera je na něm závislá a někdo ji ho ve školce vzal.
A pořád se po něm shání. A pochybuji už o tom, že by se našel.
Děkuji. ![]()
Někdy se mi podaří sehnat něco na Mimibazar.cz , jen je třeba v kolonce „OD HVĚZD“ překliknout „od všech“ a do značky, pak dávám název obchodu, v tvém případě PENNY. Nebo již zmíněný SBazar.
Náš se už nenašel. Zatím mi psala jedna paní, která psala, že ho mají. Čekám až mi odepíše.
Případně co za něho? Kdyby se paní neozvala.
Asi nic, malá ho dostala kdysi dárkem a moc si s ním nehraje. Takže ho klidně pošleme balíkem.
@Tesssa23
A cca poštovné?
Teď delší dobu přes poštu neposílám, tak ani nevím kolik se částky pohybují. Paní je na noční, tak mi napíše zítra. Neví v jakém je stavu nebo co. ![]()
@Tesssa23
Dcera ho právě taky dostala. A nějak se na něho upnula. A v pondělí přišla bez něho. Jelikož jsme nemocné, tak jsem v úterý ještě volala do školky, jestli ho někdo nenašel, nebo omylem nějaké dítko nepřineslo domů, ale nic. Navíc byl podepsaný a dost ušmudlaný. A bílá už nebyla bílá, ale šedá. ![]()
No, tak jsem ji vysvětlila, že Maxík jel na výlet. Nic lepšího mě v tu chvíli ani nenapadlo. ![]()
My máme právě pejska jako nového, cisteho. Poštovné asi je kolem 130kc, taky neposílám balíky, ale to bych po Vás nechtěla.
Uvidíte co ta paní, kdyžtak dejte vědět, v pátek bych ho doufám stihla poslat poštou.
@Tesssa23
Tak paní má jiného. Tak my bychom ho braly. ![]()
Reagovala jsem na pár inzerátu na Sbazaru, ale jedná paní chce jen osobní odběr, další je už prodaný a nikdo jiný se zatím neozval.
Prosím o její zaslání nejpozději do hodiny, jinak se na tu poštu asi jen tak nedostanu.
Děkuji