Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
uvažujeme nad touto postýlkou: http://www.slune-cz.cz/…aci-bok-buk/
Nenašla jsem k ní ani tady, ani jinde, žádné recenze, nebo zkušenosti. Máte na ni nějaký názor? Píšou tam o těch kuličkách, které můžou sloužit jako hračka pro dítě. Trochu se toho bojím, jestli je to bezpečné, vždyť si tam může skřípnout prsty, ne?
Máte na to nějaký názor? Nemám se s kým poradit ![]()
Děkuju ![]()
Máma měla na ségru myslím že tuhle ale nejsem si tím jistá jestli tuhle přesně stejnou ani ona sama už neví, ale pokudje to ona, tak ty otvory tam nejsou tak velké aby tam ty prstíky strčilo to dítě.
Jediný problém je že když se segra začala přitahovat nahoru a houpat se tak se začala posouvat. Takže kolečka musely dolů ![]()
Ahoj, videla jsem ji v jednom obchode vystavenou a vypadala vazne hezky. Ja se rozhodovala mezi touto a http://www.slune-cz.cz/…aci-bok-buk/
Nakonec jsem zvolila tu druhou s vyndavacimi prickami.
Asi bych ji chtěla vidět naživo, ty kuličky nevím nevím, aby tam dítě nenechalo prsty. Jinak vypadá dobře.
Ahoj, máme ji doma, kupovali jsme ji z druhé ruky a vyhovuje nám… dceři je 19měs a kuliček si tedy nikdy nevšímala
Prsty tam dítě nestrčí, škvírky jsou opravdu malé, kolečka mají brzdy…
Bohužel osobně nemám kde ji vidět, a do nějakých drahých z finančních důvodů nejdu. Tato je za pěknou cenu
Líbí se mi rozměr i materiál, všechno, jen se bojím těch kuliček. Ale tak snad přemýšleli, když to vyráběli ![]()
@kokomo píše:
Ahoj, máme ji doma, kupovali jsme ji z druhé ruky a vyhovuje nám… dceři je 19měs a kuliček si tedy nikdy nevšímalaPrsty tam dítě nestrčí, škvírky jsou opravdu malé, kolečka mají brzdy…
Jéé, děkuju. Jsem ráda, že ji někdo má
Děkuju moc. Takže bys ji doporučila?
@orange píše:
Jéé, děkuju. Jsem ráda, že ji někdo máDěkuju moc. Takže bys ji doporučila?
Ano, s čistým svědomím ![]()
@orange píše:
Bohužel osobně nemám kde ji vidět, a do nějakých drahých z finančních důvodů nejdu. Tato je za pěknou cenuLíbí se mi rozměr i materiál, všechno, jen se bojím těch kuliček. Ale tak snad přemýšleli, když to vyráběli
píšou s povrchovou úpravou, snad tím myslí to že je lakovaná…někde totiž prodávají levně a bez úpravy lakem(např postýlka z ikea za 800kč
)…ale pokud tam píšou tu úpravu, napiš tam vzkaz
…a myslím že přemýšleli, když vyráběli ty ozdobný kolečka
-snad
@wildcherry
postýlka je lakovaná, prstíky ke kuličkám dítě nestrčí - škvírky jsou malé…
Ahoj, my jí máme už 3rokem a za pár dní do ní sand přijde další synek
Upřímně řečeno, ty kuličky jsme moc nepochopila, sice se protáčí, ale syn si jich vůbec nevšiml a určitě tam není žádný prostor pro strkání prstíků, takže jsou 100%bezpečné
Povrchová úprvaa je teda super, stále jako nová, i dkyž jsme na ní věešela v zimě mokré látkové pleny pro zvlhčení vzduchu a nebo si o ně Kuba brousil čertvé zuby ![]()
My s ní nemáme žádný problém. Dokonce i výškové nastavení roštu jsme zvldálda sama bez manžela ![]()
@kokomo píše:
@wildcherry
postýlka je lakovaná, prstíky ke kuličkám dítě nestrčí - škvírky jsou malé…
tak potom je to postýlka za dobrou cenu ![]()
Ještě jsem si tedy přečetla ten popis na tom webu a my máme 3 pozice pro rošt - novorozenec, pak uprostřed a pak dole…a podle fotky na tom odkazu má ta postýlka taky 3 polohy…to jen pro info
jo a ještě tam píšou, že je bez koleček (dají se dokoupit), takže cestování postýlky po pokoji nehrozí…
@kokomo jj, kolečka určitě doporučuji
Nevím teda jak na koberci, ael na parktách, linu a dlažbě je s postýlkou na těchto kolečkách lehká manipulace i s 10kg dítětem.