Nemáte někdo postýlku Luboš?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
139
27.8.12 16:14

Nemáte někdo tuto postýlku?

Ahoj,

uvažujeme nad touto postýlkou: http://www.slune-cz.cz/…aci-bok-buk/

Nenašla jsem k ní ani tady, ani jinde, žádné recenze, nebo zkušenosti. Máte na ni nějaký názor? Píšou tam o těch kuličkách, které můžou sloužit jako hračka pro dítě. Trochu se toho bojím, jestli je to bezpečné, vždyť si tam může skřípnout prsty, ne?

Máte na to nějaký názor? Nemám se s kým poradit :(

Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.8.12 16:18

Máma měla na ségru myslím že tuhle ale nejsem si tím jistá jestli tuhle přesně stejnou ani ona sama už neví, ale pokudje to ona, tak ty otvory tam nejsou tak velké aby tam ty prstíky strčilo to dítě.
Jediný problém je že když se segra začala přitahovat nahoru a houpat se tak se začala posouvat. Takže kolečka musely dolů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
27.8.12 16:19

Ahoj, videla jsem ji v jednom obchode vystavenou a vypadala vazne hezky. Ja se rozhodovala mezi touto a http://www.slune-cz.cz/…aci-bok-buk/
Nakonec jsem zvolila tu druhou s vyndavacimi prickami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
27.8.12 16:19

Asi bych ji chtěla vidět naživo, ty kuličky nevím nevím, aby tam dítě nenechalo prsty. Jinak vypadá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
27.8.12 16:23

Ahoj, máme ji doma, kupovali jsme ji z druhé ruky a vyhovuje nám… dceři je 19měs a kuliček si tedy nikdy nevšímala :nevim: Prsty tam dítě nestrčí, škvírky jsou opravdu malé, kolečka mají brzdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
27.8.12 16:24

Bohužel osobně nemám kde ji vidět, a do nějakých drahých z finančních důvodů nejdu. Tato je za pěknou cenu :) Líbí se mi rozměr i materiál, všechno, jen se bojím těch kuliček. Ale tak snad přemýšleli, když to vyráběli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
27.8.12 16:25
@kokomo píše:
Ahoj, máme ji doma, kupovali jsme ji z druhé ruky a vyhovuje nám… dceři je 19měs a kuliček si tedy nikdy nevšímala :nevim: Prsty tam dítě nestrčí, škvírky jsou opravdu malé, kolečka mají brzdy…

Jéé, děkuju. Jsem ráda, že ji někdo má :kytka: Děkuju moc. Takže bys ji doporučila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
27.8.12 16:28
@orange píše:
Jéé, děkuju. Jsem ráda, že ji někdo má :kytka: Děkuju moc. Takže bys ji doporučila?

Ano, s čistým svědomím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
27.8.12 16:29
@orange píše:
Bohužel osobně nemám kde ji vidět, a do nějakých drahých z finančních důvodů nejdu. Tato je za pěknou cenu :) Líbí se mi rozměr i materiál, všechno, jen se bojím těch kuliček. Ale tak snad přemýšleli, když to vyráběli :D

píšou s povrchovou úpravou, snad tím myslí to že je lakovaná…někde totiž prodávají levně a bez úpravy lakem(např postýlka z ikea za 800kč :| )…ale pokud tam píšou tu úpravu, napiš tam vzkaz :palec:…a myslím že přemýšleli, když vyráběli ty ozdobný kolečka :mrgreen: -snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
27.8.12 16:35

@wildcherry
postýlka je lakovaná, prstíky ke kuličkám dítě nestrčí - škvírky jsou malé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
27.8.12 16:37

Ahoj, my jí máme už 3rokem a za pár dní do ní sand přijde další synek 8) Upřímně řečeno, ty kuličky jsme moc nepochopila, sice se protáčí, ale syn si jich vůbec nevšiml a určitě tam není žádný prostor pro strkání prstíků, takže jsou 100%bezpečné ;) Povrchová úprvaa je teda super, stále jako nová, i dkyž jsme na ní věešela v zimě mokré látkové pleny pro zvlhčení vzduchu a nebo si o ně Kuba brousil čertvé zuby :lol:
My s ní nemáme žádný problém. Dokonce i výškové nastavení roštu jsme zvldálda sama bez manžela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
27.8.12 16:38
@kokomo píše:
@wildcherry
postýlka je lakovaná, prstíky ke kuličkám dítě nestrčí - škvírky jsou malé…

tak potom je to postýlka za dobrou cenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
27.8.12 16:39

Ještě jsem si tedy přečetla ten popis na tom webu a my máme 3 pozice pro rošt - novorozenec, pak uprostřed a pak dole…a podle fotky na tom odkazu má ta postýlka taky 3 polohy…to jen pro info ;) jo a ještě tam píšou, že je bez koleček (dají se dokoupit), takže cestování postýlky po pokoji nehrozí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
27.8.12 16:42

@kokomo jj, kolečka určitě doporučuji ;) Nevím teda jak na koberci, ael na parktách, linu a dlažbě je s postýlkou na těchto kolečkách lehká manipulace i s 10kg dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
27.8.12 16:44

@zoubky
jo jo, kolečka doporučuju, využili jsme je mockrát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný