Dát hlídat dítě studentce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27.8.12 15:40

dat hlídat dítě studentce

Ahoj. Našla jsem si inzerát, že slečna studující střední školu dálkove se nabízí k hlídání děti. Napsala jsem ji a je ji 18, studuje veřejnou správu, je to docela milá slečna, která chce za hodinu 65kč(což je dost málo). Bydlí sama a děti prý může hlídat u sebe nebo i u mě. S detma prý má praxi, co ji život dal. Jezdí jako instruktora, nové jako vedoucí, na dětský lyzak. Co na to říkáte? Svěřil by někdo své dítě mladé slečně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
27.8.12 15:42

A má nějaké reference?
asi bych se bála dát cizímu člověku svoje dítě :think:
pokud to není profesionál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.12 15:44

Právě, že ne. Prý ji může napsat doporučení to sdružení, pro které dělá tu vedoucí na táborech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
27.8.12 15:44

A může nějak to, co tvrdí doložit? Takový CV ti můžu vyplodit taky, nic z toho nemusí být pravda :nevim: V tomto jsem ostražitá, preferuju hlídání buď známou osobou nebo když to nejde, tak radši agenturu. Kdyby to byl třeba někdo od známých, ale úplně cizí 18letý holce bych asi měla problém dítě svěřit. Kdyby šlo třeba nejdřív o hlídání v mé přítomnosti například mladšího syna, abych mohla se starším něco podnikat, co s mladším nejde a tak bychom se dostatečně seznámili, tak jo, ale úplně cizímu nekvalifikovanému pískleti bych dítě jen tak nefrkla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
27.8.12 15:45

Pokud bych jí neznala tak asi ne. (kdyby to byla třeba dcera známé, a znala bych jí, pak bych o tom přemýšlela..) Taky záleží kolik je dítěti. Studentce jako takové asi ano, ale asi né tak mladinké, bez zkušeností, bez referencí atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.12 15:51

Malé jsou 3 roky. Potřebuji, aby ji vyzvedla, že školky, nějaký program s ní měla a v 7 se vracím z práce. Popřípadě někdy i o vikendu. Právě jsem chtěla vědět vaše názory, protože bohužel má duverivost je až hloupá:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aghata nepřihlášená
27.8.12 15:55

Mladé slečně bych dítě svěřila. Mně hlídá jedna od svých 15ti let, když jsem na noční. Ale!!! znám ji od narození. Protože cizí mladé slečně bych dítě nesvěřila ani na hodinu na pískoviště.

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_
27.8.12 15:57

@AndrejkaMell
A co si jí odzkoušet? Vím, že je to asi trošku nefér vůči slečně, ale vzala bych jí aby hlídala u Vás a nastražila např. kameru, nebo diktafon, abys věděla, jak se k malé chová… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
64931
27.8.12 15:58

Jak může v tom věku studující bydlet sama? Kdo jí to platí? To mi připadá divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.12 16:02

Nevim, z vlastní skušenosti vím, že je to těžký hold když ještě studuje. Hlidala jsem takhle jedné paní děti od 3 do 5 let… To mě bylo 16-17let.
Ale sama osobně bych ho asi cizímu člověku nesvěřila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
27.8.12 16:10

Měla jsem. přesně jak píše Gladys - hlídání mladší, když jsem s klukem byla v bazénu. Byla pod dohledem. Měla jsem celkem 4 - ty holky jsou telata. Ač tvrdí, že zkušenosti mají, tak na manipulaci je vidě, že dítě viděli tak z rychlíku. Většinou nemají ani žádnou zodpovědnost. Prostě hlídání odvolají 2 hodiny předem, protože si vzpoměla, že má zubaře, další doučování… Další zkončila po měsíci, že sehnala možnost jet jako aupair pryč.
Na 4. pokus jsem narazila ale na fajn holku. Po půl roce už bych jí byla schopná nechat dít i na chvíli bez dozoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
27.8.12 16:13
@vokishka píše:
Jak může v tom věku studující bydlet sama? Kdo jí to platí? To mi připadá divné.

Já bydlela taky sama. Platili mi to rodiče, pak přítel. To mi divný nepřijde.
Určitě bych od ní chtěla doložit ty zkušenosti. Ale i potom bych váhala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
27.8.12 16:15

@vokishka Třeba je to šikovná holka. Já bych jí klidně dítě svřila. Nevim proč by u něco chtěla udělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
27.8.12 16:21
@AndrejkaMell píše:
Ahoj. Našla jsem si inzerát, že slečna studující střední školu dálkove se nabízí k hlídání děti. Napsala jsem ji a je ji 18, studuje veřejnou správu, je to docela milá slečna, která chce za hodinu 65kč(což je dost málo). Bydlí sama a děti prý může hlídat u sebe nebo i u mě. S detma prý má praxi, co ji život dal. Jezdí jako instruktora, nové jako vedoucí, na dětský lyzak. Co na to říkáte? Svěřil by někdo své dítě mladé slečně?

To je na tobe. Mne hlida malou holka ktera dalkove studuje VS. Je ji 20 let. Prax ma takovou ze hlidala mladsiho brasku ( rozdil je 12 let ) a je perfektni. Nechtela bych starsi zenskou, protoze ti by se nechtela utikat za malou kdyz se rozjede na odrazadle, nebo zacne utikat ( i kdyz je celkem hodna ale stane se). Taky ji bere na plavani. Strazi ji od 12 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
27.8.12 16:29

Sama jsem chtěla hlídat děti, když jsem studovala SŠ a teď VŠ (místo toho teď sedím za pokladnou). Mám bohaté zkušenosti s hlídáním bratrance a sestřenice. Od miminka jsem je hlídala celé prázniny a všechny víkendy. Nikdy se jim nic nestalo. Jsou jako mí sourozenci. Ale kdo mi to uvěří… Když se na můj inzerát někdo ozval, tak vždy požadovali, abych studovala pedagogiku a ne ekonomii. Na učitelku jsem nešla jen kvůli nic moc platu. Ale vždycky mě to tam táhlo… Studentce bych své dítě svěřila, ale osobně bych se nejprve chtěla setkat s rodiči dítěte, které hlídala v minulosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný