nemluví se mnou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
86
17.11.07 23:25

nemluví se mnou

Nevím jak to přesně nazvat, ale kdykoli se na pár hodin vzdálím, tak mně můj synek jakoby přehlíží, úplně mně ignoruje-prostě se mnou nemluví. Je to hrozný. Teď se mi dokonce stalo, že byl poprvé beze mne celou noc-byli s tatínkem u tchýně a v podstatě mne tři dny neviděl- nemluvil pak se mnou další dva dny. Je mu 22 měsíců, ale dělá to vlastně už přes rok. Jen pokud jdu na nákup, nebo na dvě hodinky to mi promine. Máte některá podobné zkušenosti, moc by mně to zajímalo?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
253
18.11.07 05:05

Ahojky,
tak můj malej má 14m a já se teda zas nikam na dýl až tak nevzdaluju, ale nedávno jsem byla poprvé na noc mimo domov (říkala jsem si, že ať si taky taťka užije :wink: ), těšila jsem se, jak se po dlouhé době pořádně vyspím a ještě jsem doma hrdinsky oznámila, že si vypínám mobil, ať si poradí, jak umí …No nakonec jsem samozřejmě volala já, v noci jsem nemohla usnout a ráno jsem nemohla dospat, jak jsem se těšila domů …připadalo mi, jako bych malýho naviděla týden :roll: No a přijela jsem domů, tam měli parádní pohodičku, malej dělal, jako bych tam nebyla (aspoň mi to tak připadalo). No abych to shrnula, myslím, že jsem se na něj tak moooc těšila a čekala bouřlivé vítání, že mi to pak nakonec v reálu přišlo, jako že se mnou nemluví. Tak to tedy bylo u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
18.11.07 09:38

Ahoj.
My jsme nechali dcerku,když jí bylo necelý rok a půl na týden babičce (byla tam i s bráškou o 2 roky starším).A když jsem se vrátili,tak jsem se nestačila divit.Malá házela nevšímáky.Jako by zapoměla,kdo je její máma. :( Trvalo asi 15 minut,než se ke mě měla.Nechtěla pomalu ani na ruce. No fakt jsem to málem obrečela.
A tak mi došlo,že pokud je dítěti kolem roku, roku a půl, tak mu je srdečně jedno,kdo je jeho rodič.Pro to mrně je rodič ten,kdo se zrovna o něj stará. Teda pokud mu je s ním dobře.Jinak byla na mě dost závislá.A ta závislost se potom znovu vrátila.Už jsem byla její rodič opět já. :wink: Ale aspoň mě to uklidnilo,že kdyby se mi nedejbože něco stalo,tak to takové malé dítě neodnese psychicky špatně.
Nedělala uraženou,nebylo to jakoby z trucu (že se mnou nemluví).Byla jsem pro ni asi prostě jen návštěva. :?
Tak tak to bylo u nás. :wink: Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
18.11.07 18:12

Se mnou tedy nemluví úplně. Kdyby mě bral jako návštěvu, tak by mně vítal, ale on mě i odstrkuje- jako: „tys mě tady nechala, tak si teď trhni“, samozřejmě, že jsem bulela, ještě jsem si to pár dní vyčítala- on totiž potom měl nějakou prudkou horečku a doktorka mi řekla, že to může být i z toho, že byl najednou takhle dlouho beze mne. Jo, a vůbec se po mně neptal… To byla hrůrza!!! a Ta BLBá tchýně za mnou ještě přišla a povídá: to máš na mně vztek viď, že jsem Ti ho přebrala. …Kosočtverec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
18.11.07 18:16

No, za ten kosočtverec se omlouvám, ale když si na to vzpomenu, tak mi pění krev. Jo, tchýně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
18.11.07 20:39

Ahoj.
Naše Gabka teda v té době návštěvy v žádném případě nevítala.A kdokoli se ji dotknul,tak okamžitě začla brečet. Když jsme se vrátili a,tak ji mamka zrovna přebalovala a Gabka na sebe nenechala sáhnout.Nebrečela teda,ale byla ke mě fakt jako k cizí.A natahovala ruce k mojí mamce.A celý týden se po mě (a ani po manželovi) děti taky vůbec neptaly.To já jsem už v půlce pobytu bulela jak želva,jak se mi stýskalo.
Ta tchýnina poznámka teda rozhodně vůbec nebyla na místě.Měla by vážit slova.Jak by se asi cítila ona v tvojí kůži.

Teď má malá zase období,kdy (asi ze studu) totálně zazdívá i babičku (mojí mamku).....Pro změnu. :lol: Když se sejdeme venku,tak minimálně půl hodiny s ní nemluví......ani s nikým jiným.Jen se mnou.Sice už nebrečí,když na ni někdo sáhne,ale taky nijak nekomunikuje.A lidi se můžou přetrhnou,aby ji rozmluvili. :lol: A Gabča? No nic. :nevim: :lol: Však z toho taky jednou vyroste. :wink:
Pa pa J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect