Nemoc, antibiotika a bolest zubů

5810
25.1.19 20:26

To budou chycene dutiny od té chřipky, mě takhle bolela celá pravá horní strana zubů, prostě jsi celkově oslabená. Kdyby to byl problém se zubem, konkrétním, tak to poznáš ;) uvidíš za pár dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
80
25.1.19 20:29
@Lainaire8 píše:
To budou chycene dutiny od té chřipky, mě takhle bolela celá pravá horní strana zubů, prostě jsi celkově oslabená. Kdyby to byl problém se zubem, konkrétním, tak to poznáš ;) uvidíš za pár dní

Děkuju, docela mě to uklidnilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
25.1.19 20:32

Taky myslím dutiny, teď jsem si tím prošla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
25.1.19 20:54

To budou dutiny, zrovna prožívám to stejné …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
25.1.19 22:13

Taky mám chycené dutiny a bolí mě celá pusa. Cítím to teda hlavně jako bolest dásní, mám pocit, že mi v nich ty zuby vyloženě vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
28.1.19 07:30

Ahoj, za jak dlouho od nachlazení vás prosím ty zuby přestaly bolet? Mě to trapi už asi 5.den, rýmu už nemám, ale ještě přes den musím parkrat smrkat. Je to myslíte ještě normální? Je to taková bolest-nebolest, spíše tlak a nedokážu specifikovat kde, je to snad celá práva strana :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
29.1.19 13:23
@kaja555 píše:
Ahoj, za jak dlouho od nachlazení vás prosím ty zuby přestaly bolet? Mě to trapi už asi 5.den, rýmu už nemám, ale ještě přes den musím parkrat smrkat. Je to myslíte ještě normální? Je to taková bolest-nebolest, spíše tlak a nedokážu specifikovat kde, je to snad celá práva strana :(

Ahoj. Já se v tom plácám už tak od minulého pondělí a stále nemůžu říct, že bych ty zuby necítila. Přesto je to už skoro v pořádku a pokud máte to samé, co já - a podle vašeho popisu by to mohlo být ono- , tak se vám to klidně takhle dlouho táhnout může. Přeji brzkou úlevu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.