Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
To budou chycene dutiny od té chřipky, mě takhle bolela celá pravá horní strana zubů, prostě jsi celkově oslabená. Kdyby to byl problém se zubem, konkrétním, tak to poznáš
uvidíš za pár dní
@Lainaire8 píše:
To budou chycene dutiny od té chřipky, mě takhle bolela celá pravá horní strana zubů, prostě jsi celkově oslabená. Kdyby to byl problém se zubem, konkrétním, tak to poznášuvidíš za pár dní
Děkuju, docela mě to uklidnilo ![]()
Taky mám chycené dutiny a bolí mě celá pusa. Cítím to teda hlavně jako bolest dásní, mám pocit, že mi v nich ty zuby vyloženě vadí.
Ahoj, za jak dlouho od nachlazení vás prosím ty zuby přestaly bolet? Mě to trapi už asi 5.den, rýmu už nemám, ale ještě přes den musím parkrat smrkat. Je to myslíte ještě normální? Je to taková bolest-nebolest, spíše tlak a nedokážu specifikovat kde, je to snad celá práva strana ![]()
@kaja555 píše:
Ahoj, za jak dlouho od nachlazení vás prosím ty zuby přestaly bolet? Mě to trapi už asi 5.den, rýmu už nemám, ale ještě přes den musím parkrat smrkat. Je to myslíte ještě normální? Je to taková bolest-nebolest, spíše tlak a nedokážu specifikovat kde, je to snad celá práva strana
Ahoj. Já se v tom plácám už tak od minulého pondělí a stále nemůžu říct, že bych ty zuby necítila. Přesto je to už skoro v pořádku a pokud máte to samé, co já - a podle vašeho popisu by to mohlo být ono- , tak se vám to klidně takhle dlouho táhnout může. Přeji brzkou úlevu ![]()