Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Já mám zkušenost s Lexaurinem u dcery. Má ADHD. Pomohlo to. Myslím, ze jednou, dvakrát za rok to neuškodí. Zvykne si, ze se to dá zvládnout v klidu a možná časem to půjde i bez léku.
Zkušenosti nemám žádné. Mně zubař nedává ani injekci na umrtvení, když mi něco dělá. Měla jsem ji jen na čištění kanálků. Každopádně bych braní sedativ před zákrokem zkonzultovala přímo se zubařem, aby se to netlouklo s tím umrtvením.
Taky mi dělali hodně zákroků, taky mám velký stres a občas mi injekce nezabírala. Tak mi prostě připíchli další. Několikrát jsem byla na křesle i víc než čtyři hodiny, tak jsem dostala injekcí klidně přes deset. Přežila jsem to. S Lexaurinem bych to rozhodně nekombinovala. Řekla bych, že je to krajní řešení, ne pro zdravého dospělého člověka.
Lexaurin nebo Neurol můžeš, běžně se dává před vyšetřeními - zákroky v nemocnicích. Já ho dostala před revizí u ZP.
Jedině dobrá zubařka To aspoň pomohlo mě jdu tam v klidu v pohodě, ale automatický mi dává injekci. Ze stresu z první navštěvy jsem ji řekla o umrtvení a teď už umrtvuje vždy
Jsem tak trichu z oboru…najdi si zubare…u ktereho te dane vykony nebudou vubec bolet diky vhodne zvolene medikaci…prestanes mit ze zubare strach…ja ke svemu chodim rada…
Kamarádka by bez Lexaurinu k zubaři nešla ani na běžnou prohlídku,vždy to ,ale doktorovi řekne a i tak jí dává umrtvovací injekce,co vím,tak to nevadí.
lokalni umrtvení funguje I při stresu… davá ti doctor několik vpichů a čeká než to začne působit…
Já měla výbornou zubařku, injekce dávala. Ale nevím jaké, protože mi dala dvě a když ty dvě nezabraly tak prý třetí už dávat nemůže a poslala mě domů. Druhá návštěva proběhla stejně, ale třetí injekci mi nakonec dala přímo do zubu, pak už to bylo ok. A to jsem v tu dobu neměla žádný zánět. Pokud mě něco bolelo hned přestala. Mě se kroutí palce u nohou jen když slyším vrtačku, jsem celá v křeči, prostě poseroutka
. Mám jít k nové zubařce za měsíc a už teď se děsím.. Proto se ptám, zda má někdo zkušenost a tyto prášky mě hodí trošku do pohody.
10 injekcí,tak to je odvážný zubař,to vás taky mohli vést nohama napřed