Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MI-194 Ahoj, když jsem brala ATB, tak jsem měla vždycky zpoždění aspoň týden.
@barabrambora Aha, mně se právě tohle nikdy nestalo a to jsem bývala nemocná celkem často ![]()
@Lopenana Ještě ne, stále jsem doma a test doma nemám
zítra asi pojedu do města, tak určitě koupím a udělám
Ta angína je nebezpečná pro plod..trpím na ně a protože se snažíme o dítě tak chodím každé dva mesíce na čištění mandlí, doktor říkal že angína je na začátku průšvih…to nechci strašit, myslím to tak že radši ji léčit ATB než nechat v těle.
Ahojky, já když jsem brala ATB, tak jsem taky pokaždé měla zpoždění
Heleď nejlepší - si udělej test a budeš vědět. Když bude pozitivní jdi k lékaři, aby ti dal jiné léky.
Ahoj potřebuji poradit před týdnem jsem si dělala test a byl vidět výraznější dušík teď v pátek sem byla na krvi a na utz a dr. my řekl že to vypadá na těhu. Objednal mě na pondělí šla sem si pro výsledky z krve hcg a řekl že jsou negativní a udělal mi znovu utz a nic tam nebylo než zvýšená sliznice. Jen tedy nechápu proč mi teda napsal do papírů že sem 4+5 těhu
a ms mám zpoždění 7 dní, docela se bojím udělat znovu tt ani vyvolávačku mi nedal. Co tedy mám dělat díky za rady
Já mám zpoždění cca 10 dnů, slabě pozitivní test 2×, pak duch, Digital negativní, mám jít za 2 týdny na vyvolavacku.
@Misicka224 počkat. Vyvolavacka se dává nejdříve při zpoždění 14 dní
@Marcelka146 píše:
Já mám zpoždění cca 10 dnů, slabě pozitivní test 2×, pak duch, Digital negativní, mám jít za 2 týdny na vyvolavacku.
A jsi těhu nebo ne??
@Marcelka146 píše:
@Misicka224
Povazuju se za netehotnou.
A byla si u dr.?? Třeba si těhu ![]()
Byla jsem objednaná na preventivku, tak jsem se zmínila, že mi vyšel slabé poz. test. Na UZ nic, byla jsem tam cca 4+3.Mela jsem si udělat test za 4 dny a pak se objednat za 2 týdny, když bude pozitivní. Jelikož byl pak negativní, tak jsem zavolala, co s tím. Tak že se tam asi něco chystali a neudzelo se. Pokud se sama nerozkrvacim, tak mám přijít za 2 týdny na vyvolavacku.
Teď bych byla jakoby 5+1,ale test jsem dělala právě poslední včera Digital. Ten negativní, tak jsem to uzavřela a šla i darovat krev.
@Marcelka146 píše:
Teď bych byla jakoby 5+1,ale test jsem dělala právě poslední včera Digital. Ten negativní, tak jsem to uzavřela a šla i darovat krev.
Mě taky test ukazoval negativní a málo pozitivní tak jsem raději šla na krev a bylo 65 jednotek takže negativní mimi jsme strašně moc chtěly tak to necháme na přírodě. Jinak dr. vyvolávačku mi nedal prej počkáme až to přijde samo