1. Screening v 13tt a pohlaví
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ve 13 tt pohlavi jeste neni vyvinute a odhaduje se pouze podle uhlu sklonu pohlavniho hrbolku. Sance 50/50.
Manzel o tehotenstvi ve 13tt jeste nevi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Na začátku 13 tt je to tipovačka kapacita nekapacita. Vymysli neutrální překvapení, když ses tak rozhodla. Jinak tě docela obdivuju, lhát manželovi 10 týdnů tak, aby to nepoznal, to seš dobrá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dnes jsem byla na 1. Screeningu jsem 12+1. Chodim do Poruby je tam ordinace u duhy Prenagyn. Kontrolovala me p. Dolezalkova a pry je to kapacita, kdyz vam rekne 100% pohlavi tak to pry vzdy vyjde. Chtela jsem dat totiz manzelovi k Vanocum “tehotenstvi” a zajimaveji by se mi neco vymyslelo, kdybych vedela pohlavi. No hrozne preskakuji, ted k veci. Dr mi dnes rekla-ze to je holcicka pak po chvily rika, no ted to vypada zas na chlapecka. A nakonec ze si netroufa 100% rict co to bude, ze manzelovi nemam radeji rikat pohlavi, ale rekla mi ze si mysli ze je to ten pripad, kdy se chlapecek schovava za holcicku.????????♀️A ja nad tim cely den premyslim a neda mi to na to nemyslet, tak jsem chtela slyset vase zkusenosti nebo nazor. Dekuji
Já jsem 17+3 a miminko s námi nechce spolupracovat, takže se ještě
nenatočilo, aby to bylo poznat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, dnes jsem byla na 1. Screeningu jsem 12+1. Chodim do Poruby je tam ordinace u duhy Prenagyn. Kontrolovala me p. Dolezalkova a pry je to kapacita, kdyz vam rekne 100% pohlavi tak to pry vzdy vyjde. Chtela jsem dat totiz manzelovi k Vanocum “tehotenstvi” a zajimaveji by se mi neco vymyslelo, kdybych vedela pohlavi. No hrozne preskakuji, ted k veci. Dr mi dnes rekla-ze to je holcicka pak po chvily rika, no ted to vypada zas na chlapecka. A nakonec ze si netroufa 100% rict co to bude, ze manzelovi nemam radeji rikat pohlavi, ale rekla mi ze si mysli ze je to ten pripad, kdy se chlapecek schovava za holcicku.????????♀️A ja nad tim cely den premyslim a neda mi to na to nemyslet, tak jsem chtela slyset vase zkusenosti nebo nazor. Dekuji
Mně doktor řekl, že na pohlaví je v tomto týdnu brzy. Já to ani vědět nechtěla a dověděla jsem se to až po porodu.
Příspěvek upraven 18.12.18 v 22:28
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@mamina2017 píše:
a co vlastně chceš slyšet?
Chce ujistit, že je to holčička
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nám ve 13.tt řekli, že to bude chlapeček a zůstal jím až do porodu.
Ale kolem 20.tt říkal doktor podle ultrazvuku, že by dneska stopro tvrdil
holku. Pak se tedy podíval pořádně a našel ho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Čičorečka @histep ano, vím ze to je jen
“hrbolek” a zalezi na uhlu, je mi celkem jedno co to bude, jen uz jsem mela
neco vymyslene. No nevim jak vy @Čičorečka ale ja to
zjistila az v 6tt ne ve 3tt pred menstruaci a samozdrejme neco tusi, ale jednou
se zminil ze by to byl krasnej darek tak plnim!🤣 je to takovy divadlo asi
to vi , ale dela jakoze nic! 🤣 k_hand_
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@mamina2017 @Russet tak nevim, vy tady resite kazdou prkotinu, tak jsem myslela , ze pridate zkusenosti vy z 1trim. Scr, a kdyz uz tak bych ted brala chlapecka,, at mam parecek holku doma mam, ale jak rikam,, je mi to fuk, jen uz jsem to mela vymyslene🤗
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Aduš8 nam u prvni rekli hned holcicka take se narodila, ono zalezi na pristrojich p, dr,, ikdyz tu tvrdi ze ne,, a pak take jak se chce miminku zejo☺️☺️
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@DoubleA ono zalezi na prckovi jak se mu chce no😂 prvni holka se nam ukazala hned ,, 🤷🏽♀️
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Budeš muset vydržet. Teď to pár týdnů bude značně nerozpoznatelne,
protože prý holčičky mívají vlivem hormonů zbytnele ženství a snadno se
to splete tak až ve 20. týdnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- 18tt placenta dole na přední straně.
- 1. prohlídka na ortodoncii
- Příspěvky při invalidite 1. Stupně
- Krizove bolesti 37tt
- Borelióza 1. stadium
- Uklouzla mi noha v koupelně v těhotenství 26.tt
- 10 tt velké břicho
- Clostibegyt 1_0_0 a PCo - pomohl?