1. Screening v 13tt a pohlaví

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.12.18 22:44

@mamina2017 @Serpentini tak to je snad jasny, ne? To chceme kazda vedet jako prvni vec jestli je prcek zdravej. Zase nebudte protivny holky, nektery si chcete neco dokazovat nebo ja nevim🤣 jako v klidu normalne diskutujeme, psala jsem v prispevku proc bych to chtela vedet, a ne ze me nezajima zdravi prcka ale jen pohlavi! Tak klidek jsou vanoce💋 tak svagrove rikali holcicku a nakonec je z ni pepicek🤣 vyjde to jak komu no,–

• Citovat
  • Upravit
2331
18.12.18 22:50

Já jsem v 25tt a doteď mimi nespolupracuje a pohlaví pořád nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.18 22:51

@xantule ajjaj :) tajnustkar/ka :D

• Citovat
  • Upravit
2331
18.12.18 22:56

Buď je zády, nebo má nohy u sebe a je to špatně vidět, zatím je tip, že je to holka, ale to byl syn taky, než roztáhnul nohy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.18 22:59

@xantule tak snad vam vyjde parecek, a kdyz ne tak bude mit syn partaka🤣 🤣 haha ale do 4 mesicu to :) vite 100%

• Citovat
  • Upravit
Janli
18.12.18 23:04

Radši se fakt neupínej na zjištění pohlaví, já to nevěděla ještě ve 32tt a znám i takový maminy, co nakoupily růžovou výbavičku, protože to byla stoproholka a ve 33tt najedou vykouknul pindík… Ve 12tt je brzo a pohlaví bych nevěřila ani kdyby mi ho zvěstoval Archanděl Gabriel :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.18 23:07

@Janli asi mas pravdu no, jako ja to vim a u prvni jsem to taky nebrala v potaz, jenomze vzhledem k okolnostem jsem to “divadlo” chtela udelat vetsi a to by slo kdybych vedela pohlavi🤣nevadi tak to nejak vymysliim

• Citovat
  • Upravit
18.12.18 23:24
@Anonymní píše:
@Janli asi mas pravdu no, jako ja to vim a u prvni jsem to taky nebrala v potaz, jenomze vzhledem k okolnostem jsem to “divadlo” chtela udelat vetsi a to by slo kdybych vedela pohlavi🤣nevadi tak to nejak vymysliim
u 1.syna nam ve 13tt rekli ze kluk na 90% a kluk to je,ted jsem 32tt,a opet ze tak 90%kluk tez ve 13tt a zatim je to stale kluk tak snad se kluk i narodi :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.18 00:07

Test na určení pohlaví dítěte

Ahoj, já jsem 18+1 a doktorka mi říkala, že to bude kluk, jenže pak jsem šla na vyšetření k doktorovi a ten říkal, že si tedy není jistý, ale tipoval by spíš holku, takže jsem teď dost na vážkách. Koukala jsem proto na net a našla volně dostupný test na určení pohlaví miminka, který zaručuje 99% úspěšnost a dá se normálně objednat nebo koupit v lékárně. Stojí teda přes 700,– , ale kdybys fakt nechtěla čekat na další ultrazvuk, tak si myslím, že to je celkem dobrá věc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí