Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj maminky jsem 4 mesic v praci po ukonceni školy a nemam v tom přehled, marodila jsem 3 dny a absolutně nevim zda se nemocenská vyplaci bylo mi od kamaradky řečeno ze ne když nemam opracované urcite období nevite jak to je? A kdo vubec ty 3 dny neschopnosti hradi omlouvam se za spatny dotaz ale nemam stim zkušenosti tak aby nebyl nějaký problém omlouvam se za anonym chodi sem kolegyně
divná kamarádka. Dostaneš to zaplaceno, ve výplatě, od zaměstnavatele
Budeš to mít normálně ve výplatě. Nějakou dobu se první 3 dny neplatili, ale to už je zruseno. Stačí odpracovat 1 den a máš na neschopenku nárok.
Kamarádka evidentně ví úplně hovn*. Normálně dostaneš zaplacené ve výplatě od zaměstnavatele. Dostaneš náhradu, ale bude nižší než je tvoje normální výplata za ty dny.
Ahoj maminky jsem 4 mesic v praci po ukonceni školy a nemam v tom přehled, marodila jsem 3 dny a absolutně nevim zda se nemocenská vyplaci bylo mi od kamaradky řečeno ze ne když nemam opracované urcite období nevite jak to je? A kdo vubec ty 3 dny neschopnosti hradi omlouvam se za spatny dotaz ale nemam stim zkušenosti tak aby nebyl nějaký problém omlouvam se za anonym chodi sem kolegyně