Nemocenská, práce, OČR
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@JancaS84 Mockrát děkuji😊 Teď počkám do konce měsíce, jelikož mám rodičovský příspěvek a pak nastoupím do práce😊
@kemeny13 A co když to hlídání není, každý to hlídání prostě nemá, ale díky za odpověď
@bajunina Nechápu, jak jsi si mohla od 29.11. brát OČR, když Ti 28.11. skončil pracovní poměr.
Za to OČR nedostaneš ani floka, protože bylo neoprávněné.
@Svistice Jednoduše, normálně doktorce nahlásila zaměstnavatele a ta to nijak nekontroluje a prostě to do toho papíru vypíše. Což nic nemění na tom, že ho nedostane zaplacené. Nicméně její blbost, kdyby se hned nahlásila na UP, byla by na tom líp.
@j.a.n.i1 To je mi jasné, ža doktorce nahlásila, ale moc u toho nepřemýšlela. Nicméně mzdovka si jistě rychle poradí, až jí tam přistane OČR bývalého zaměstnance. ![]()
@Svistice Děvčata, já na UP nemusím, mám rodičák 😅 A že to nedostanu zaplacené nevadí, mám už jinou práci sehnanou, jinak všem děkuji za odpovědi😊 A bohužel na OČR jsem šla 29.11 odpoledne, a v úterý mi volali z práce že mám ukončenou smlouvu k 28.11
@bajunina píše:
@Svistice Děvčata, já na UP nemusím, mám rodičák 😅 A že to nedostanu zaplacené nevadí, mám už jinou práci sehnanou, jinak všem děkuji za odpovědi😊 A bohužel na OČR jsem šla 29.11 odpoledne, a v úterý mi volali z práce že mám ukončenou smlouvu k 28.11
zkus pobrat, ze jsi nesla na ocr, kdyz uz jsi nebyla zamestnana. Pro ocr neni tydenni lhuta jako u pn.
@matkabagristy Ale já tohle chápu, jen mi volali až 30.11 že mám přijít podepsat výpověď k 28.11
@lucad77 píše:
A proč jste chtěla jít znovu marodit po OČR, když máte rodičák?
Prachy se hodi, ne.
@lucad77 píše:
A proč jste chtěla jít znovu marodit po OČR, když máte rodičák?
bo pn a rp lze pobirat soucasne
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat