Nemocenská, práce, OČR
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nemocenská, práce, OČR
Ahoj holky, mám dotaz. Nastoupila jsem v říjnu do práce, v listopadu jsem omarodila, jenže zaměstnavatel mě 28.11 propustil, z důvodu že jsem marodila dlouho, 26.11 jsem ukončila neschopenku a 29.11 jsem si ještě vzala OČR, to mi dnes skočilo. Smlouvu jsem zatím nepodepsala, myslíte že mužů jít na zaměstnavatele ještě marodit nebo to už někde? Děkuji za odpověď 😊
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
Na pn bys musela nastoupit do 8 dnu od ukonceni pracovniho pomeru, to jsi prosvihla
@bajunina píše:
Ahoj holky, mám dotaz. Nastoupila jsem v říjnu do práce, v listopadu jsem omarodila, jenže zaměstnavatel mě 28.11 propustil, z důvodu že jsem marodila dlouho, 26.11 jsem ukončila neschopenku a 29.11 jsem si ještě vzala OČR, to mi dnes skočilo. Smlouvu jsem zatím nepodepsala, myslíte že mužů jít na zaměstnavatele ještě marodit nebo to už nejde? Děkuji za odpověď 😊
No, ty jsi teda sen vsech zaměstnavatelů a vlastně i nas vsech, co platime odvody.
@j.a.n.i1 Svůj komentář si můžete nechat, jen jsem se zeptala, a boože každý onemocní a muže se mu to stát
Příspěvek upraven 07.12.21 v 21:35
@bajunina píše:
@j.a.n.i1 Svůj komentář si můžete nechat, jen jsem se zeptala, a boože každý onemocní a muže dostat vyhazovat
No, každý onemocní, ale málokdo po konci nemoci přemýšlí jak by šlo znovu marodit na bývalého zaměstnavatele. Jo a jen pro tvou informaci, tím, že si založila veřejnou diskuzi, si každý může komentovat co chce a to, že se ti některé komentáře nelíbí není problém jejich autorů.
@bajunina píše:
Ahoj holky, mám dotaz. Nastoupila jsem v říjnu do práce, v listopadu jsem omarodila, jenže zaměstnavatel mě 28.11 propustil, z důvodu že jsem marodila dlouho, 26.11 jsem ukončila neschopenku a 29.11 jsem si ještě vzala OČR, to mi dnes skočilo. Smlouvu jsem zatím nepodepsala, myslíte že mužů jít na zaměstnavatele ještě marodit nebo to už nejde? Děkuji za odpověď 😊
Nechci ti brát iluze, ale jestli máš osetrovacku az po skončení, tak tí za ni nic nedaji. Jakou smlouvu jsi ještě nepodepsala?
No holka já Ti nevím. Takže jsi marodila přibližně stejně dlouho jako pracovala? Zeptej se sama sebe, chtěla bys takového zaměstnance?
„@kemeny13“: No první mě pustili z práce domů že jsem byla nemocná, no a bohužel mi do toho onemocněla malá.. takže jsem neměla moc na výběr
Na OČR nemáš po skončení pracovního poměru nárok. Na neschopenku by si musela nastoupit do 7 dnů, takže taky nic.
@bajunina píše:
„@kemeny13“: No první mě pustili z práce domů že jsem byla nemocná, no a bohužel mi do toho onemocněla malá.. takže jsem neměla moc na výběr
Ale tak musíš pochopit, že pokud jsi nastoupila v říjnu a onemocníš po měsíci tak je potřeba se co nejdřív vrátit pokud o tu práci stojíš. A když do toho ještě omarodí dítě tak určitě sehnat hlídání.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat